Burun estetiği sonrası masaj

Abartmis. Masaj yapip da sonra guzel buruna sahip olan yok mu nasil yanlis sekilleniyormus.?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eski hastaları arkadaşım biz böyle 7-8 kişi aynı doktora yaptırdık onlar benden büyük diye onların 2 yıl falan oldu masaj yapmadılar hepsininde çok güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski hastaları arkadaşım biz böyle 7-8 kişi aynı doktora yaptırdık onlar benden büyük diye onların 2 yıl falan oldu masaj yapmadılar hepsininde çok güzel

Masaj yapip cok guzel olanlar da var iste olay doktorda masajda degil. Benim doktorum istesen de seklini bozamazsin dedi. Demek sizin doktor kendine guvenmiomus.

Masaj yapip cok guzel olanlar da var iste olay doktorda masajda degil. Benim doktorum istesen de seklini bozamazsin dedi. Demek sizin doktor kendine guvenmiomus.

Anladım aynen doktorum kendine çok güveniyo

Benim 6 ay bitti masaji yap demisti banada bastirark. Kemer cikmasini engeller masaj demisti. 6 ay bitti kemer kismi cikti hala arada masaj yapinca kemer kismi hafif duzeliyr ve kalinlasma oldu kemr kismindan nedenini bilmihorum revizyon da gozumu korkutuyor

kızlar ben de ameliyat oldum nasıl msaj yapılıyor bunun faydası nedir

kızlar ben de ameliyat oldum nasıl msaj yapılıyor bunun faydası nedir

Canim doktor herkese fakli masaj verir. Mesela bana kemerin var kemerr bolgesine var gucunle bas diyordu yoksa kemr tekrar cikar diyrdu masaji duzenli yapmiurdum bu yuzden olsa gerek kemer cikkti bende. 6 ay bitmesine ragmen basinca sert bir sekilde kutur kutur sesler.geliyor kemer kismi tamamen olmasada duzelme ama ertesi hun tekrar cikiyor.

Canim doktor herkese fakli masaj verir. Mesela bana kemerin var kemerr bolgesine var gucunle bas diyordu yoksa kemr tekrar cikar diyrdu masaji duzenli yapmiurdum bu yuzden olsa gerek kemer cikkti bende. 6 ay bitmesine ragmen basinca sert bir sekilde kutur kutur sesler.geliyor kemer kismi tamamen olmasada duzelme ama ertesi hun tekrar cikiyor.

bi de burun ucu kalksın diye aşağıdan yukarı itiliyormuş ölye masaj yapılıyormul bunun hakkın bilgin var mı

Ben de asagidan yukari yapıyorum burun ucu dusmesin bir de ameliyat sirasinda kikirdaktan ayirdiklari burun derisi daha cabuk kaynasin diye.

bi de burun ucu kalksın diye aşağıdan yukarı itiliyormuş ölye masaj yapılıyormul bunun hakkın bilgin var mı

Bana vermedi oyle bir masaj. Dedigim gibi herkese farkli vrrir. Arkadsim vardinona vermisti burun ucunun kalkik olmasi icin assagidan yukariya masaj. Burnumun kaklikligi fazla bile azicjk dussede rahatsiz olmam ki hic dusmedi benim yumusamA oldu ve oturdu sadece

Back
X