- 24 Nisan 2016
- 27
- 3
- 6
- 32
- Konu Sahibi womaninmosque
-
Kıyafetleri giyip çıkartirkende mi, en ufak darbeler mi ,, korktum valla :)2 haftada çoğu kişinin morluğu geçmiş oluyor ama şişlik bi nebze kalabiliyor %20 civarında. bu da gülüşü etkiliyor benim bi süre üst dudakta hassaslık ve şişkinlik aynı zamanda bi miktar yüzde de şişkinlik olmuştu. kyafetleri giyip çıkarırken de burnunuza değdirmemeniz lazım çok küçük darbeler bile olumsuz bi sonuç verebilir dikkat etmek lazım :)
Ayy saol ya ,,endiselerim var , , dersleri aksaticam baya ama saol2 hafta yeterli bir süre
Sana ameliyat sonrası ne taktilar burnuna ,, geçmiş olsun ,, insallah benimki de iyi geçer ,, bende de morluk olmaz inşallah, , cok acidi mi bir de ,,yemek yiyebildin mi yiyebiliyor msunBen de hiç morluk olmadı denecek kadar az doktorum jel sürmüş yüzüme nasıl bir jelse yıkansada gitmiyor her gün capcanlı, şişkinlik oldu sadece o da çok değil hafif bugün 5. Günümdeyim yanak bölgem şiş sadece birazcık bide dudaklarım :))
Canım ben şuan 2 hafta olalı ameliyat sana faydası olsun diye soyluyorum 2.haftadan itibaren ciddi sorunların kalmıyo hatta 8.gün ben kendimi iyi hissetmiştim morluk ve şişlik korkutmasın ilk gün gozunde alnında oluyo 3.-4.gun yanak ve dudağa gelebiliyo ama aşırı büyük ve sorun olmuyolar yemek konusunda genelde çorba iç derim bol bol su iç çok önemli beni su kurtardı diyebilirim öyle yani:)Sana ameliyat sonrası ne taktilar burnuna ,, geçmiş olsun ,, insallah benimki de iyi geçer ,, bende de morluk olmaz inşallah, , cok acidi mi bir de ,,yemek yiyebildin mi yiyebiliyor msun
Sana ameliyat sonrası ne taktilar burnuna ,, geçmiş olsun ,, insallah benimki de iyi geçer ,, bende de morluk olmaz inşallah, , cok acidi mi bir de ,,yemek yiyebildin mi yiyebiliyor msun
Sanırım 17.gunundesin, şu an nasılsın, durumun nasıl ?Ben de hiç morluk olmadı denecek kadar az doktorum jel sürmüş yüzüme nasıl bir jelse yıkansada gitmiyor her gün capcanlı, şişkinlik oldu sadece o da çok değil hafif bugün 5. Günümdeyim yanak bölgem şiş sadece birazcık bide dudaklarım :))
Niye hala Bandajlı, her yerde 2 haftada alçı ve bandajdan çıktığı yazıyor ..senin nerdeyse 3 hafta , ben ne yapıcam ya okul var ,, bir de ben hergün yüzümü sabunla yıkamam gerek , bandajlarin çıktıktan sonra sen yapıcak msn yüz temizliğini ??Şuanda gayet iyiyim yüzüm eski haline döndü dikişlerimin çoğu alındı ama hala bandajlıyım şiş burnumun ucu ödemli 19 eylülde bandajlarım çıkacak normal hayatıma döndüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?