- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
22 kasımda Burun Estetiği oldum. Aşırı kalın derili geniş bir burnum vardı. Araştıranlar bilir kalın deri aşırı ödem toplar ve geç gider hatta kısmen gitmeyedebilir. Ben de ameliyat öncesinde bunu bildiğim için ona göre olan yapmıştım. Amleiyat sonrası tahminimden daha fazla ödem oldu. Burnumun şişliğini size anlatamam patlayacak diye korktum ama yaptıklarım sayesinde 5. Günden itibaren aşırı ödem attım
1. Doktorumun tavsiyesi ile solgar bromelaın aldım günde 2 tane yuttum
2. Günde yarım ananas yedim genelde kahvaltıda tercih ettim
3. Birer tane Kırmızı elma ve çubuk tarçın 8 bardak suda 10 dk kaynattım ılıdıktan sonra süzdüm gün içinde içtim
3. Geceden sürahiye maydanoz limon salatalık taze zencefil ekledim sabah süzüp gün içinde içtim
4. En az 8 bardak su içmeye özen gösterdim
5. Ekmek tahıl tüketimini azalttım
Aynı zamanda bu bana minik bir diyet arınma da oldu 10. Günüm ve 4 kilo vermişim 57 idim 53 olmuşum
1. Doktorumun tavsiyesi ile solgar bromelaın aldım günde 2 tane yuttum
2. Günde yarım ananas yedim genelde kahvaltıda tercih ettim
3. Birer tane Kırmızı elma ve çubuk tarçın 8 bardak suda 10 dk kaynattım ılıdıktan sonra süzdüm gün içinde içtim
3. Geceden sürahiye maydanoz limon salatalık taze zencefil ekledim sabah süzüp gün içinde içtim
4. En az 8 bardak su içmeye özen gösterdim
5. Ekmek tahıl tüketimini azalttım
Aynı zamanda bu bana minik bir diyet arınma da oldu 10. Günüm ve 4 kilo vermişim 57 idim 53 olmuşum