- 5 Mayıs 2016
- 35
- 4
- 1
- 33
canın geçti mi kemer60 gun oldu benim yamuk ve kemer var
kemer geçtimi?60 gun oldu benim yamuk ve kemer var
Merhaba poziomka siz de mi burun estetiği oldunuz tumsek mi olustukemer geçtimi?
evet canım ama sonradan oluşmadı alçıyı aldılar kemer duruyodu geçicek dendi hala bekliyorum 37.günüm bugün doğrusunu söylemek gerekirse epey geçti ama hala gözle görülür şekilde kemer varMerhaba poziomka siz de mi burun estetiği oldunuz tumsek mi olustu
He konuşmuştuk seninle hatırladım seni canım geçti mi gözle görülür ne güzel ben de doktora gittim ödem var dedi bana da.evet canım ama sonradan oluşmadı alçıyı aldılar kemer duruyodu geçicek dendi hala bekliyorum 37.günüm bugün doğrusunu söylemek gerekirse epey geçti ama hala gözle görülür şekilde kemer var
tatlim benim tumsek duruyor gibi ben de anlayamadim 3 ay oldu bır de revizyon yanii senin foto var mı ona göre yorum yapalımKizlar son durumunuz nedir?
Benim 15 gun oldu ameliyat olali.
Bugun bandajlarim cikti
Cok asiri sislik var, aynaya bakmak bile istemiyorum
Doktorum masaj verdi, cok fazla odem var dedi. Masaj yapiyorum ama inanilmaz canim aciyor.
Bu sislik ne zaman inmeye baslar?
canım.merak etme şeklinde bır sorun yok gibi ve o şişlikler çok çok normal benim ilk ameliyatimda da çok şişti, öyledi. ama 6 ay gecince hele 1 til geçince o kadar güzel bır burun oldu ki inanamadim☺ tabi çok küçük tumsek dışında. ama sabır o şişler geçer. masajini Yao ve arnica diye bır krem var şişlik geçiriyor onu kullanabilirsin.Cok sis ya baktıkça sinirlerim bozuluyo.
Sol tarafta daha fazla odem varmis o yuzden yamuk gozukuyo bide.
Elledikce canim yaniyo. Dokunmak o kadar zor ki.
Icinde de asiri sislik var. O da ayri bir sorun. Yandan iyi ama onden kendimi taniyamiyorum resmen.
şimdiki aklım olsa bende revizyon olmazdim ama doktor daha güzel olur dedi ama eskisi daha güzeldi hahaArnica kullaniyorum da 6 ay cok yaaa
Simdiden psikolojim alt ust oldu
Nasil gecer 6 ay
Doktor asagi dogru gunde 2 kere masaj yap dedi. Ben biraz daha sık yapiyorum cabuk insin diye. Masaj yaparken iniyo gibi sonra hop eskisinden de şiş bi burun geri donuyo. Surekli sizlamasi agrisi acisi cabasi.
Suan oldguma pismanim ama umarim bikac ay icinde fikrim degisir.
Buralarda olursan ilerleyen tarihlerde tekrar resim atarim
Bu arada ikinci ameliyati cok cok mecburi bir durum olmazsa kesinlikle dusunmuyorum. Odemler insin biran once baska bir sey istemem.
canım senin geçmedimi dahaşimdiki aklım olsa bende revizyon olmazdim ama doktor daha güzel olur dedi ama eskisi daha güzeldi haha
çok hafif kaldı canım sivilce gibi geçer diyor ama umudu kestim☺canım senin geçmedimi daha
tam olarak revisyonu yaptıralı ne kadar oldu. bide burun ucun sertmi senin yoksa düzelmeye başladımıçok hafif kaldı canım sivilce gibi geçer diyor ama umudu kestim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?