kime ameliyat oldunuz acaba?Selam arkadaşlar, bugün ameliyatımın 15. günü.
Üst dudağım kısmen çözüldü, dişlerimin yarısını artık görebiliyorum. Ama burnum hala yamuk, bana masaj falan da vermediler, fazlaca ödem olduğunu fark ediyorum. Siz burnunuzun ödemli ucuna dokunuyor musunuz, herhangi bir işlem yapıyor musunuz?
Bir de bu yamukluk ne zaman geçer acaba :/
Aynı durumdayım bugün alındı bandajlar masaj falan verilmedi ne zaman başlıyo masaj benimkide sağa doğru yamuk biraz resim varmı
kime ameliyat oldunuz acaba?
Kaçıncı günündü senin canım şişlik mutlaka vardır ama iyi görünüyo
Bu şekilde, acaba sadece şişlik midir bilmiyorum sağ uç hala çok şiş, top var çünkü :/
Hala şiş görünüyo canım düzelir bence birazdaha sabret60 gun oldu benim yamuk ve kemer var
Insallah hepimiz istedigimiz buruna kavusuruzHala şiş görünüyo canım düzelir bence birazdaha sabret
İnş inşInsallah hepimiz istedigimiz buruna kavusuruz
Burada 12. gündü.Kaçıncı günündü senin canım şişlik mutlaka vardır ama iyi görünüyo
Önde kaldı benim sanırım hala sert sen karar verBurada 12. gündü.
Galiba geçmeyecek, önceden de böyle yamuktu aman ne bileyim.
Seninki ne durumda?
merhaba,doktorunuzla görüştünüz mü bu durumu, şişlik hala var çok belli, ama burun sırtındaki çıkıklık 60 günde inmesi gerekmez miydi60 gun oldu benim yamuk ve kemer var
Gorustum dr ilk iki kontrolde kabul etmedi sekildeki sıkıntiyi ancak son kontrolde belki revizyon gerekebilir dedi ama ben ayni seyleri birdaha yasamak istemiyorummerhaba,doktorunuzla görüştünüz mü bu durumu, şişlik hala var çok belli, ama burun sırtındaki çıkıklık 60 günde inmesi gerekmez miydibenim dr. burun 2 aydan sonra şişlik inmeye devam etse de şekil olarak pek değişmez demişti . üzmek istemem sizi. ama erken müdahale iyidir durumunuz tazeyken dr. ile görüşün derim...
haklısınız ameliyat değil de sonrası süreç bekleme süreci sıkıntılı. bi de revizyon riski.. şimdi gördüm önden olan fotoğrafta hiçbir çıkıntı görünmüyor, ve gayet zarif.Gorustum dr ilk iki kontrolde kabul etmedi sekildeki sıkıntiyi ancak son kontrolde belki revizyon gerekebilir dedi ama ben ayni seyleri birdaha yasamak istemiyorum
Tesekkur ederim bu acidan fena gorunmuyor ama her iki yandan bakilinca bir onceki fotodaki gibi belirgin egrilik varhaklısınız ameliyat değil de sonrası süreç bekleme süreci sıkıntılı. bi de revizyon riski.. şimdi gördüm önden olan fotoğrafta hiçbir çıkıntı görünmüyor, ve gayet zarif.geçmişolsun.
İll fotodan bu tarafa daha iyi olmuş sanki açı farklı ama75. Gunum hala odemim cok ama alimaya basladim galiba
Malesef tam tersi canim burnumdaki kemer gittikce belirginlesiyorİll fotodan bu tarafa daha iyi olmuş sanki açı farklı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?