Benim derimde ince şimdi 4. Ay hala tam oturmadı burnumTeşekkür ederim yaklaşık kaç ayda kendi şeklini almış oluyor ince deriyse
benim 4 ay boyunca yanlardaki ödem geçti ucu ilk aya göre o sertlik normale dönmeye başladı ama hala tam olarak oturmadığını hissediyorum bide doktorum senin burnun 3 ayda normale döner demişti ama öyle olmadı neden oturmuyoki p.tsi kontörlüm var4 ay boyunca iniyor mu ucu da acaba
İnşallah normale döner yakında ya. Benim doktorum dudak üstünde kalmış ödem dedi 13.günümbenim 4 ay boyunca yanlardaki ödem geçti ucu ilk aya göre o sertlik normale dönmeye başladı ama hala tam olarak oturmadığını hissediyorum bide doktorum senin burnun 3 ayda normale döner demişti ama öyle olmadı neden oturmuyoki p.tsi kontörlüm var
canım geçti mi benim de torpu olan yerde ödem var 3. aya gircem geçmiyor tünel gbi birde revizyinBen 4 gün önce 3 ayımı doldurdum,birinci ayın sonunda şişmeye başladı burnum,sadece törpülenen yerde daha önce olmayan bir hump oluştu sanki,3 gün önce kontrole gittim,drum yavaş iyileştiğimi ve bu durumun geçici olduğunu söyledi,ilk bir ay çol iyiydi umarım drun dediği gibi olur,arnica ve dikloron jelle hafif masaj yapıyorum ama hala ödem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?