Burun estetiği sonrası ödem

bitcca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
167
34
98
Selam kızlar ben 9 gün önce hacettepe hastanesinde ameliyat oldum ama ödemlerim bugüne kalmadı bile sanırım bu normal mi? İyi bir şey mi yoksa kötü mü anlayamıyorum. Ucunun kalkıklığı indi biraz daha inmeye devam ederse ağzıma girer herhalde diye düşünüyorum. Bilenler bilgilendirebilir mi çok korkuyorum

Abartma :)
Cok normal, benim morluk ve sislik 5.gunde gitti. 2.haftasinda gorenler sadece kilo mu aldin diye sordu.
Darbe almasin burnunu iyi koru, okyanus suyunu ihmal etme hepsi bu :)
Hersey yolunda :)

Teşekkürler derim ince galiba yalan olmasın bir arkadaşım öyle olduğunu söyledi doktorum değil.

Koruyorum darbelerden ama korkuyorum da belli olmaz ne olacağı. Okyanus suyu bir kez sıktım henüz ne işe yarıyor?

Okyanus suyu yaraların daha çabuk iyileşmesini ve burnunun açılmasını sağlıyor bildiğim kadarıyla :) Derin inceyse çok dikkat et. Ödemlerinin hemen geçmesi iyileşme sürecinin kısalması demek=iyi bişey yani, aksi takdirde masaja ihtiyacın da olabilirdi

Teşekkür ederim yaklaşık kaç ayda kendi şeklini almış oluyor ince deriyse

Ay inşallah benim burun ucumda senınki gibi fişek hızıyla 9.günde iner :D

4 ay boyunca iniyor mu ucu da acaba
benim 4 ay boyunca yanlardaki ödem geçti ucu ilk aya göre o sertlik normale dönmeye başladı ama hala tam olarak oturmadığını hissediyorum bide doktorum senin burnun 3 ayda normale döner demişti ama öyle olmadı neden oturmuyoki p.tsi kontörlüm var

benim 4 ay boyunca yanlardaki ödem geçti ucu ilk aya göre o sertlik normale dönmeye başladı ama hala tam olarak oturmadığını hissediyorum bide doktorum senin burnun 3 ayda normale döner demişti ama öyle olmadı neden oturmuyoki p.tsi kontörlüm var
İnşallah normale döner yakında ya. Benim doktorum dudak üstünde kalmış ödem dedi 13.günüm

Ben 4 gün önce 3 ayımı doldurdum,birinci ayın sonunda şişmeye başladı burnum,sadece törpülenen yerde daha önce olmayan bir hump oluştu sanki,3 gün önce kontrole gittim,drum yavaş iyileştiğimi ve bu durumun geçici olduğunu söyledi,ilk bir ay çol iyiydi umarım drun dediği gibi olur,arnica ve dikloron jelle hafif masaj yapıyorum ama hala ödem var:(

Ben 4 gün önce 3 ayımı doldurdum,birinci ayın sonunda şişmeye başladı burnum,sadece törpülenen yerde daha önce olmayan bir hump oluştu sanki,3 gün önce kontrole gittim,drum yavaş iyileştiğimi ve bu durumun geçici olduğunu söyledi,ilk bir ay çol iyiydi umarım drun dediği gibi olur,arnica ve dikloron jelle hafif masaj yapıyorum ama hala ödem var:KK43:
canım geçti mi benim de torpu olan yerde ödem var 3. aya gircem geçmiyor tünel gbi birde revizyin

Hacettepe de mi oldunuz kızlar fotoğraf atar mişiniz kime oldunuz memnun musinuz

Benimde 3. Ayım bitmek üzere ama sabahları uyanınca yüzüm burnum her yerim şiş kalkıyorum dudaklarım özellikle incecik dudaklarım 2ml dolgulu gibi oluyor Sabahları

Back
X