Burun estetigi sonrasi olusan şişlik ve tümsek

Estetqiu

Bir gün..
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
648
691
103
Bursa
Merhaba,
Estetik olali 12 gun oluyor 2 gun once bantlarim cikti ancak acildigi gibi yuzum adeta dümduz ve burnum asiri şiş.. avatar'a benziyorum diyebilirim :)
Benim asil takildigim nokta yandan bakilincancok hafif tumsek var gibi..
eski burnum zaten oldukca kemerliydi ameliyattan sonrada bu sekilde tumsek olmasi moralimi ve pskolojimi bozdu..
Bu durumda olan ve daha sonra şişlikle beraber tümsekliginde gitti tecrubeli arkadaslar varsa cevap yazmalarini rica ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,
Estetik olali 12 gun oluyor 2 gun once bantlarim cikti ancak acildigi gibi yuzum adeta dümduz ve burnum asiri şiş.. avatar'a benziyorum diyebilirim :)
Benim asil takildigim nokta yandan bakilincancok hafif tumsek var gibi..
eski burnum zaten oldukca kemerliydi ameliyattan sonrada bu sekilde tumsek olmasi moralimi ve pskolojimi bozdu..
Bu durumda olan ve daha sonra şişlikle beraber tümsekliginde gitti tecrubeli arkadaslar varsa cevap yazmalarini rica ederim..

umarım gider ben 12 gün önce kinci ameliyatımı oldum ilk ameliyattan çıktım 15 gün sona süper burnum var sonraya doğru darma duman oldu şekil adına bişey yoktu şimdi o kadar şişki aynen senin dediğin gibi tümseğide var yamuğuda umarım düzelirler

okadar para ver eziyete katlan ve tumsek olsun insan gercekten hayret ediyor!! yazik okadar cekilen cileye yazik.. bana daha masaj da vermedi bugun doktora gidiyorum umarim masajla gecen turden sisliktir..

Back
X