- Konu Sahibi Ebrulililili
Ne açıdan peki?Tahmin ettim. Onun tarzına benziyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne açıdan peki?Tahmin ettim. Onun tarzına benziyor
Aslında ameliyat sonrasındaki videoda hafif bir kavis vardı. Zaten başta konuştuğumuzda da aşırı kavis istememiştim. Yandan hoşuma gidiyor. Siz bu konuda bilgili gibisiniz. Önden ödemli ve şiş gibi mi görünüyor. Yani şekil oturması denen şey var değil mi gerçekten? Doktorum bana kalın gerilisin zamanla şişlikler inecek daha zarif bir burun olacak dediYandan bakınca düz olması açısından.
Benim 25 gün oldu aynı dertten muzdaribim önden şiş asimetrik ve büyük görünüyor eskisinden çok az farklı. Yanlardan bastırınca kemik hattını anlayabiliyorum ama korku beni mahvetti Korkuyorum böyle kalacak diyeEki Görüntüle 2591510 Eki Görüntüle 2591511 Eki Görüntüle 2591512 Eki Görüntüle 2591513
Op dr ahmet dilberi instagram da bi takip edin. MUHAMMET dilberin kardeşi. Devasa büyüklükte burunları tek ameliyatta ne kadar güzel yapmış. Yapamayan doktorlar bu kadar olup diyip isten yırtmaya calisiyorBende bundan 10 sene once ameliyat oldum, kocaman burun oldu, doktor en fazla bu kadar olur dedi, simdi tekrar olacağım, cok büyük se o kadar inmiyo
Merhabalar şuan burnunuz nasıl? Resim göndermeniz mümkün mü?Estetiğin 2.haftasindayım bantlarım çıktı ve kocaman kaba bir burnum var şuan. Yakınlarım beni kırmamak için güzel olduğunu söylüyor. Daha önce estetik olup ödem sürecini yaşayanlar mesaj atabilir mi önden fotoğraf atayım objektif yorum yapıp benimle tecrübelerini paylaşsınlar.
Ahmet dilberin instasina baktim. Adam bildiğin önceki fotoları bilerek photoshopla büyütmüş. O kadar belli ki. Yani kocaman burunlari küçücük yaptığı yalan benceOp dr ahmet dilberi instagram da bi takip edin. MUHAMMET dilberin kardeşi. Devasa büyüklükte burunları tek ameliyatta ne kadar güzel yapmış. Yapamayan doktorlar bu kadar olup diyip isten yırtmaya calisiyor
Ayy cidden ben de diyorum böyle bir burun nasıl olur adam nasıl güzel yapmışAhmet dilberin instasina baktim. Adam bildiğin önceki fotoları bilerek photoshopla büyütmüş. O kadar belli ki. Yani kocaman burunlari küçücük yaptığı yalan bence