Burun estetiği sonrası önden kocaman burun

Yandan bakınca düz olması açısından.
Aslında ameliyat sonrasındaki videoda hafif bir kavis vardı. Zaten başta konuştuğumuzda da aşırı kavis istememiştim. Yandan hoşuma gidiyor. Siz bu konuda bilgili gibisiniz. Önden ödemli ve şiş gibi mi görünüyor. Yani şekil oturması denen şey var değil mi gerçekten? Doktorum bana kalın gerilisin zamanla şişlikler inecek daha zarif bir burun olacak dedi

Araştırın iyileşme süreçlerini, eğer birbirine uymuyorsa derhal doktorunuza ulaşın

Daha çok yeni şuan. Ayrıca o şişliğin falan tam olarak inebilmesi için 6-10 ay gerekiyor. Moralini bozma ilerleyen zamanlarda tam oturacak. Fotoğraflara baktım da gayet güzel bir sorun göremedim hiç emin misiniz ??

Bende bundan 10 sene once ameliyat oldum, kocaman burun oldu, doktor en fazla bu kadar olur dedi, simdi tekrar olacağım, cok büyük se o kadar inmiyo
Op dr ahmet dilberi instagram da bi takip edin. MUHAMMET dilberin kardeşi. Devasa büyüklükte burunları tek ameliyatta ne kadar güzel yapmış. Yapamayan doktorlar bu kadar olup diyip isten yırtmaya calisiyor

Estetiğin 2.haftasindayım bantlarım çıktı ve kocaman kaba bir burnum var şuan. Yakınlarım beni kırmamak için güzel olduğunu söylüyor. Daha önce estetik olup ödem sürecini yaşayanlar mesaj atabilir mi önden fotoğraf atayım objektif yorum yapıp benimle tecrübelerini paylaşsınlar.
Merhabalar şuan burnunuz nasıl? Resim göndermeniz mümkün mü?

Op dr ahmet dilberi instagram da bi takip edin. MUHAMMET dilberin kardeşi. Devasa büyüklükte burunları tek ameliyatta ne kadar güzel yapmış. Yapamayan doktorlar bu kadar olup diyip isten yırtmaya calisiyor
Ahmet dilberin instasina baktim. Adam bildiğin önceki fotoları bilerek photoshopla büyütmüş. O kadar belli ki. Yani kocaman burunlari küçücük yaptığı yalan bence

ameliyattan sonrası uzun bir iyileşme süreci oluyor maalesef burun estetiklerinde. Benim doktorum yaklaşık bir yıl süreceğini ve bu süreçte dikkatli olmam gerektiğini söylemişti. Gerçekten de burnun tam olarak oturması ve problemlerin geçmesi epey sürüyor ama tabi ki bir zaman sonra insan fark etmiyor şişlikleri. Morarma ve sertlikler de en yakın zamanda rahatsız etmeyecek hale gelecektir umarım. Geçmiş olsun.

6 aydan once odem malesef tamamen gecmiyor.Benim bandajlarimin ciktigi burnumla suan ki burnumun alakasi yok.Ilk oldugumda uzun ince bi burnum vardi 6 ay sonrasinda iyice ufaldi.

Tsk edetim cok naziksiniz🌸 biraz incelsin ve ucunu biraz kalkik istedim.
simdiki burnum çok yamuk, sol ve sag tarafin mesafesi ayni degil iki göz arasinda.Sol gözümün aldinda bir kemik cikintisi var ve gülünce esnerken burnumdatugaf bir görüntü oluyor sanirim kikidak yanlis dikilmis.

Şimdi instagrama baktım. Burunlar ameliyattan önce yakından, ameliyattan sonra uzaktan çekilmiş. Birçok doktor aynı şeyi yapıyor. Bunun dışında bazı doktorlar da hastalarının ameliyattan önceki fotoğraflarını düşük lensli, balık gözü kameralı makineyle (burnu büyük gösterir) çekip ameliyattan sonraki halini 85-100 mm lensli kamerayla (burun olduğu büyüklükte görünür) çekiyorlar. Bunları en en en ünlü doktorlar dahi yapıyor. Siz de çok büyük burunların ameliyatla küçültüldüğünü sanıyorsunuz böylelikle. Bunlara dikkat edin. Sonrası hayal kırıklığı olur.

Son düzenleme:
Merhaba ben de 9 gün önce ameliyat oldum cildim aşırı kalınmış ve çok sorun çıkarmış yorgan gibi, poşet gibi duruyormuş... atel çıktı ve gün boyu ağladım, doktorum çok iyi bir doktor ismini vermek istemiyorum bu nedenle ama önden kendime bakamıyorum yıkıldım adeta. Alnımdan burun kanatlarıma kadar hiç gölgelenme olmaksızın aşağıya inen silindir şeklinde bir burnum oldu. Eskiden kemerliydi şimdi yandan güzel ama önden yüzümün ortasinda iskelet yapisi belli olmak söyle dursun balon gibi bir oluşum var, sizce sadece ödem mi yoksa ödem gećse bile biraz böyle kalır mı?

Back
X