Burun estetiği sonrası problemler

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
2 yıl önce burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumu elleyince kemik girintileri ve çıkıntıları elime geliyor. O kırıklıkları hissedince çok kötü hissediyorum ve burnumun orta kıkırdağı sola doğru. Eskisine göre çok farklı çıkıntılar hissediyorum ve bu durumu fark eden birileri daha var mı merak ediyorum.

Kimse bu tarz problemler yaşamadı mı?

Ben de de var girinti ve çıkıntılar. Daha dört ay oldu. Bi tarafta biraz daha belirgin. Ama sadece ters ışıklarda belli oluyor. O yüzden şimdilik takmamaya çalışıyorum.

Ben de de var girinti ve çıkıntılar. Daha dört ay oldu. Bi tarafta biraz daha belirgin. Ama sadece ters ışıklarda belli oluyor. O yüzden şimdilik takmamaya çalışıyorum.
Rastgele kırmışlar. Eğri büğrü ve tırtıklı. 2 yıldır da böyle. İnsan ameliyat olacaksa eğer rastgele olmamalı. Bunu çok iyi anladım.

Özelde mi oldunuz?

2 yıl önce burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumu elleyince kemik girintileri ve çıkıntıları elime geliyor. O kırıklıkları hissedince çok kötü hissediyorum ve burnumun orta kıkırdağı sola doğru. Eskisine göre çok farklı çıkıntılar hissediyorum ve bu durumu fark eden birileri daha var mı merak ediyorum.
Doktorunuzla görüştünüz mü ? Nediyor ?

Özelde oldum. Can sıkıcı bir durum anlıyorum sizi. Ama görüntüde ve nefeste bariz bir problem yoksa revizyona gerek olmadığı kanaatindeyim.
Nefes sıkıntısı yaşıyorum

Merhaba, ben 2 ay önce ameliyat oldum. Burnumu iki taraftan ellediğim zaman iki tarafının da birbirinden farklı olduğunu hissediyorum. Bir tarafı fazla içerde diğer kısım ise normal sağ tarafta çöküklük var. Böyle bir asimetri yaşayan oldu mu? Doktorumun asistanıyla konuştum şişlikten dolayı olabileceğini söyledi. Kontrole 2 ay sonra gidebileceğim. Bu süre içerisinde geçmezse durumu düzeltmesi için tekrar mı ödeme yapmam gerekecek 😢

Merhaba, ben 2 ay önce ameliyat oldum. Burnumu iki taraftan ellediğim zaman iki tarafının da birbirinden farklı olduğunu hissediyorum. Bir tarafı fazla içerde diğer kısım ise normal sağ tarafta çöküklük var. Böyle bir asimetri yaşayan oldu mu? Doktorumun asistanıyla konuştum şişlikten dolayı olabileceğini söyledi. Kontrole 2 ay sonra gidebileceğim. Bu süre içerisinde geçmezse durumu düzeltmesi için tekrar mı ödeme yapmam gerekecek 😢
Aynı durum bendede var . Birde o taraf daha sert gibi hisediyorum sizdede öylemi. Içten baklavada orası daha kucuk

Benim çökük gibi duran kısım fazla yumuşak. Diğer kısım gayet normal kavisli. Etrafındaki şişliklerden kaynaklıysa o kısım neden şişmedi o zaman anlamadım. Bir de burun sırtım değil de burun ucum kavisli duruyor kalkık değil umarım şişliktendir. Gerçekten zor bir iyileşme süreci geçirdim birde bunlara üzülüyorum. Üst dudağım da hala şiş sizinde öyle mi?

Back
X