Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, 1 hafta önce ameliyat oldum.agrim kusmam kanamam olmadı çok şükür.ancak morlukların aşırı sararması beni düşündürdü.Ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
Merhabalar, 1 hafta önce ameliyat oldum.agrim kusmam kanamam olmadı çok şükür.ancak morlukların aşırı sararması beni düşündürdü.Ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
Merhaba gecmis olsun morluk once mordur haliyle :) daha sonra pembelesir bazen yesillenir ve son olarak sararir bu iyilesme evresi bi sure sari olucak sonra tamamen rengi duzelicek benimde bu sekilde oldu hatta ben morarmadim hic direk sarardim bi halka oldu sari iki gos altimda da gecti odemle.birlikte
Yok cnm.hic bisey surmedim kendi gecti cok canini sıkıyorsa bb crem surebilirsin kapatmak amacli ama bu surecte olagan bisey endiselenme geciccek.bi kac gune
Ben de burun ameliyatı oldum, morarma ve şişme çok oldu bende. Ameliyat sırasında çok kanamam olmuş doktorum şişer ve morarirsin korkma dedi. Önce mordu sonra mavi yeşil arası oldu şuanda da sarı renkte.
Kontrole gittiğimde bir sorun olmadığını söyledi doktorum.
Korkmayın. İyileşiyor diye sarı renkteler.
Merhaba gecmis olsun morluk once mordur haliyle :) daha sonra pembelesir bazen yesillenir ve son olarak sararir bu iyilesme evresi bi sure sari olucak sonra tamamen rengi duzelicek benimde bu s
Sararması iyileştiğine işaret, telaşlanmayın. Sonrasında ten rengine dönecek. Geçmiş olsun
Ben de burun ameliyatı oldum, morarma ve şişme çok oldu bende. Ameliyat sırasında çok kanamam olmuş doktorum şişer ve morarirsin korkma dedi. Önce mordu sonra mavi yeşil arası oldu şuanda da sarı renkte.
Kontrole gittiğimde bir sorun olmadığını söyledi doktorum.
Korkmayın. İyileşiyor diye sarı renkteler.
Benim ameliyattan üç gün sonra tamponun 1 hafta sonra alcim çıktı.
Tampon çıkınca biraz iniyor ama asıl alçı çıkınca belli olmaya basliyor.
Tampon çıkınca rahatladım biraz, alçı çıkınca daha da rahatladım.
Alçı çıkınca da ödemlerin inmesini bekliyorsun.