aynen her gün değişiyor yamukluğun olduğu tarafı elimle ittiriyorum bakalım nasıl olacakGeçecek sabır
benim sağdan ve soldan görünümü iyi ama önden şiş ve yamuk kibar durmuyor bende masaja devam ediyorum bakalım nasıl olacak durumundan haberdar edersen sevinirimÖncelikle geçmiş olsun Ben de 22. Günümdeyim. Aynı problem bende de var. Yanı kalın deriliyim bu yüzden inanılmaz şişik ve sag profilden farklı sol profilden farklı burnum. Soldan tam istediğim gibi ama sağdan kavisli ve kalkık gibi duruyor ve sanırım burun ucum da sis olduğu için iyice kalkık duruyor. 1 hafta sonra kontrole gideceğim umarım ikimizin ki de düzelir..
Aynı dönem ameliyat olmuşuz bende 18 eylülarkadaşlar ben bundan tam bir ay önce burun estetiği oldum burnumda sağa doğru bir eğrilik sağ tarafta bir kemer düşük burun ucu ve iri burun eti problemlerim vardı burun bandajlarım açıldığında benim için tam bir hayalkırıklığı oldu şu an birinci ayımdayım ve burnum baya değişti ama hala istediğim gibi değil doktor masaj verdi merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
arkadaşlar ben bundan tam bir ay önce burun estetiği oldum burnumda sağa doğru bir eğrilik sağ tarafta bir kemer düşük burun ucu ve iri burun eti problemlerim vardı burun bandajlarım açıldığında benim için tam bir hayalkırıklığı oldu şu an birinci ayımdayım ve burnum baya değişti ama hala istediğim gibi değil doktor masaj verdi merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
gelmedi canımÖzelden mesaj atıyorum
evet her gün değişiyor ama elime kemik geliyor dışardan belli değil ama sivilce gibi masaj yaparken geliyor sende de varmıAynı dönem ameliyat olmuşuz bende 18 eylül
evet şu an bende yamukluğun tersi tarafına ittiriyorum şu an nedir durumunuz ittirince hafif bir çökme oluyormerhaba, benim de aynı şekilde yamukluk var. ameliyat olalı yaklaşık 3 ay oluyor. ben yamukluğu birinci ayda fakettim. doktorla görüştüğümde yamukluğun tersi yönüne baskı uygulamamı söyledi. şuan ilk haline göre baya düzelmiş durumda ancak yinede hafif yamukluk var. üstelik ikinci ameliyatım. çok üzülmüştüm ilk zamanlar ama hafif hafif düzelmeye başlayınca rahatladım. ama hala içime sinmiyor. gerçekten zor bir süreç. hayırlısıyla güzel sonuçla atlatalım. şu zamanlar düzelebilmesi için önemli.
birde elime kemik geliyor dışardan belli değil ama ben hissediyorum burnumun ucu da top gibi kanatlarda da asimetri varevet şu an bende yamukluğun tersi tarafına ittiriyorum şu an nedir durumunuz ittirince hafif bir çökme oluyor
şu an nasıl foto atabilir misinizmerhaba, benim de aynı şekilde yamukluk var. ameliyat olalı yaklaşık 3 ay oluyor. ben yamukluğu birinci ayda fakettim. doktorla görüştüğümde yamukluğun tersi yönüne baskı uygulamamı söyledi. şuan ilk haline göre baya düzelmiş durumda ancak yinede hafif yamukluk var. üstelik ikinci ameliyatım. çok üzülmüştüm ilk zamanlar ama hafif hafif düzelmeye başlayınca rahatladım. ama hala içime sinmiyor. gerçekten zor bir süreç. hayırlısıyla güzel sonuçla atlatalım. şu zamanlar düzelebilmesi için önemli.
Masaj bazen şişliği, artırır doktor demeden bir şey yapmaaynen her gün değişiyor yamukluğun olduğu tarafı elimle ittiriyorum bakalım nasıl olacak
doktorum gösterdiği şekilde yapıyorum aslında işe yarıyor gibi şiş olan tarafım indi birazMasaj bazen şişliği, artırır doktor demeden bir şey yapma
İner iner benim kemerim o kadar şişti ki deve hörgücü gibiydi, burun ucumla burun kemiğim kemik iki dağ, arasındaki boşluk da göldü resmen oraya su doldurup hayvan falan otlarabilirdim. Nehse şaka bi yana geçiyordoktorum gösterdiği şekilde yapıyorum aslında işe yarıyor gibi şiş olan tarafım indi biraz
çok içim rahatladı şu anİner iner benim kemerim o kadar şişti ki deve hörgücü gibiydi, burun ucumla burun kemiğim kemik iki dağ, arasındaki boşluk da göldü resmen oraya su doldurup hayvan falan otlarabilirdim. Nehse şaka bi yana geçiyor
ne zaman ameliyat oldunuz son durumunuz nasıl acaba burnum yamuk biraz düzelirmi
İner iner benim kemerim o kadar şişti ki deve hörgücü gibiydi, burun ucumla burun kemiğim kemik iki dağ, arasındaki boşluk da göldü resmen oraya su doldurup hayvan falan otlarabilirdim. Nehse şaka bi yana geçiyor
Hemen hemen herkeste oluyor sanırım.Bende de olurmu bilmiyorum yeni ameliyat olcam 3ünde doktoruma falan karar verdim.Kardeşimden biliyorum az çok hergün aynanın karşısına geçip bu nasıl olacak diyordu.Şimdi çok mutlu darısı hepimizin başınaarkadaşlar ben bundan tam bir ay önce burun estetiği oldum burnumda sağa doğru bir eğrilik sağ tarafta bir kemer düşük burun ucu ve iri burun eti problemlerim vardı burun bandajlarım açıldığında benim için tam bir hayalkırıklığı oldu şu an birinci ayımdayım ve burnum baya değişti ama hala istediğim gibi değil doktor masaj verdi merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?