Burun estetiği sonrasi sivilcelenme

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.515
13.718
448
Kızlaaar ameliyat oldum olmasina bugün 40 gün falan oldu ama yüzüm felaket sivilcelendi. Özellikle alnım böyle küçük küçük isilik gibi sivilcelerle doldu. Nasıl geçer bunlar, ne yapmam lazım? :(
Burnum da böyle inanilmaz yağlı. Bazen igneyle hafif hafif kaldırıyorum yag tabakasini, kocaman açık gozenekler görüyorum.

Ne çektik bee

Kızlaaar ameliyat oldum olmasina bugün 40 gün falan oldu ama yüzüm felaket sivilcelendi. Özellikle alnım böyle küçük küçük isilik gibi sivilcelerle doldu. Nasıl geçer bunlar, ne yapmam lazım? :KK43:
Burnum da böyle inanilmaz yağlı. Bazen igneyle hafif hafif kaldırıyorum yag tabakasini, kocaman açık gozenekler görüyorum.

Ne çektik bee

Bende ayni olmustum, simdi dogal bi sabunla yika tamam mi ? Hangisi yuzune gelirse. Kukurutlu olabilir, yosun sabunu olabilir. Arkasinda yuzunu durula kurut ve gul suyu losyon olarak kulan, ardinda yuzunu bi kremle nemlendir. Ben bu sekil bi haftada kurtuldum sivilceden ve yagli yuzden.

Bende ayni olmustum, simdi dogal bi sabunla yika tamam mi ? Hangisi yuzune gelirse. Kukurutlu olabilir, yosun sabunu olabilir. Arkasinda yuzunu durula kurut ve gul suyu losyon olarak kulan, ardinda yuzunu bi kremle nemlendir. Ben bu sekil bi haftada kurtuldum sivilceden ve yagli yuzden.

Haa bu arada sakin yuzune dokunmaaaa dokusunursan aziyorlar yani daha cok cikio, ve haftada bi kere de kil maskesi yaptim :) cok ise yaradiiii ve kesinlikle bol bol su ic. Cildine cok ii gelcek :) bunlari yaparsan 1 hafta veriorum sana x cok ise yario. Ben cok cektim sukur kurtuldummmm. Umarim
Yardimci olmusumdur

Haa bu arada sakin yuzune dokunmaaaa dokusunursan aziyorlar yani daha cok cikio, ve haftada bi kere de kil maskesi yaptim :) cok ise yaradiiii ve kesinlikle bol bol su ic. Cildine cok ii gelcek :) bunlari yaparsan 1 hafta veriorum sana x cok ise yario. Ben cok cektim sukur kurtuldummmm. Umarim
Yardimci olmusumdur
Yaa inșallah canım insallah ya denicem hemen. Sabunu burnuna da kullandin mi acaba?

Ben sabunu direk yüzüme sürmedim elimle köpürttüm iyice ve sonra o köpüğü yüzümün her yerine yavaşça sürdüm 10 dk bekleyip soğuk suyla yıkadım

Kızlaaar ameliyat oldum olmasina bugün 40 gün falan oldu ama yüzüm felaket sivilcelendi. Özellikle alnım böyle küçük küçük isilik gibi sivilcelerle doldu. Nasıl geçer bunlar, ne yapmam lazım? :KK43:

Ne çektik bee
Canım ben Nisa’n 25 de oldum Ve o bahsettiğin sivilcelenme daha çok alerji gb bende tam 2 3 ay önce oldu söyledikleri gb oynadıkça çoğalıyor bir kaç bakımla geçiyor ama doğal yanı bendede oldu skntı yapma geçiyor demekki ameliyat ka ilgili bir durum

Ben 8 ay önce oldum.O günden beri artarak devam etti sürekli sivilce çıkıyor asla geçmedi.Doktora bile gittim çözüm olmadı :(

ya bende de fazla gözenek var ya
burnum hep yağlıydı gözenekliydi benim ama burnumun ucunda yoktu aşağı mı kaydırdılar deriyi nedir baya kocaman gözeneklerim oldu :(
gül suyu rosense mi acaba evde var zamanında tonik almıştım ama hiç düzenli kullanmadım ya koyayım önüme bar ide kullanayım

ya bende de fazla gözenek var ya
burnum hep yağlıydı gözenekliydi benim ama burnumun ucunda yoktu aşağı mı kaydırdılar deriyi nedir baya kocaman gözeneklerim oldu :KK43:
gül suyu rosense mi acaba evde var zamanında tonik almıştım ama hiç düzenli kullanmadım ya koyayım önüme bar ide kullanayım
Bende gul suyu ise yaramadi sonradan onu da biraktim. Bazen yuzum bole cok sicacik da oluo oysa 4 aylik oldu burnum. Azaldi sivilceler ama yine de eskiisi gibi degil cildim

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde ozellikle yanaklarim ve burnum minik minik alerji gibi sivilcelerle doldu.yuzumu temizliyorum 1 saat sonra yine parliyor yağ fışkırıyor resmen.burun ameliyatindan degilde bu ciltten çektim resmen.Ameliyatın 12.günündeyim.Bu sivilcelenme ve yağlanma ne zaman geçer ne yapmak lazim???

sanırım en son güncel olan başlık burası :) bende buraya yazmaya karar verdim.. bugün ameliyat olalı 3. haftam oldu tamponlar çıktıktan sonra 1-2 gün içerisinde inanılmaz bir sivilce bastı alnımı ve yanaklarımı hatta alnımdakiler isilik gibi küçük küçük neyse marka adı yazmamda sakınca var mı bilmiyorum ama ben düşük ph lı yüz yıkama jeli kullanmanızı öneririm sanırım ph bozulması gibi bir sorun oluyor ameliyattan sonra (benim kendimde gördüğüm o, en azından) neyse, kore ürünlerini inanılmaz öneririm bakarsanız zaten markaları kendiniz görürsünüz.. genel olarak cilt bakımında da asya ürünleri baya fark ediyor :KK54:

sanırım en son güncel olan başlık burası :) bende buraya yazmaya karar verdim.. bugün ameliyat olalı 3. haftam oldu tamponlar çıktıktan sonra 1-2 gün içerisinde inanılmaz bir sivilce bastı alnımı ve yanaklarımı hatta alnımdakiler isilik gibi küçük küçük neyse marka adı yazmamda sakınca var mı bilmiyorum ama ben düşük ph lı yüz yıkama jeli kullanmanızı öneririm sanırım ph bozulması gibi bir sorun oluyor ameliyattan sonra (benim kendimde gördüğüm o, en azından) neyse, kore ürünlerini inanılmaz öneririm bakarsanız zaten markaları kendiniz görürsünüz.. genel olarak cilt bakımında da asya ürünleri baya fark ediyor :KK54:
Suan yuzumun her bi noktasi sivilce doldu 2 ayima giric3m rino olali deliricm ergen gibiyim ben hep sivilceli biriydim izlidir yuzum hatta ama bu kadar cok cikmamisti perisan etti beni :(

Valla bende aynı durumdayım biraz daha sabır geçicek ama.. şu kore ürünlerine bi bakın trendyol da da var şuan indirime girmiş mutlaka bakın aha/bhalı bi tonik, düşük ph lı yüz yıkama jeli bi de salyangozlu bi nemlendiriciyle baya baya toparlar diye düşünüyorum:KK200:.. en geç 3 haftaya filan eski haline gelir

Valla bende aynı durumdayım biraz daha sabır geçicek ama.. şu kore ürünlerine bi bakın trendyol da da var şuan indirime girmiş mutlaka bakın aha/bhalı bi tonik, düşük ph lı yüz yıkama jeli bi de salyangozlu bi nemlendiriciyle baya baya toparlar diye düşünüyorum:KK200:.. en geç 3 haftaya filan eski haline gelir
Ne yaptiysam gecmedi deneyecegim kuzum cok sagol bi bakayim trendyola

Kızlar ben de ameliyat olalı 2 hafta okdu. Sivilceden ziyade derim pul pul dökülmeye başladı. Gözlerimin altındaki sariligi kapatayım diyoeun kapatıcısı yedirirken derimde pütür pütür kalkıyor resmen. Ayrıca saçlarda da kepeklenme oldu. Bu sorunu yaşayan var mi acaba

Benim ameliyatımın da 6. Günü. Her gün yüzümü siliyorum, ama vıcık vıcık oldu yüzüm.. Halbuki cildim çok kurudur, inanamıyorum

Bende ameliyat olali 1 ayi gecti. Ayni sorunlari yasasim. Keci sutu sabunuyla sabah aksam yuzumu yikiyorum.Sonra yuzumu nemlendiriyorum. Gun icinde yaglanma olunca bioderma sebium h2o ile siliyorum bir iki defa. Gercekten iyi geliyor. Sivilcelerim gecti. Sadece siyah noktalarim azaldi ancak hala duruyor. Onlara da isotrexin suruyorum.Ancak bu ilaci cilt doktoruna danismadan kullanmayin.

Back
X