Burun estetiği sonrası süreç

Aburcubur1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
71
15
88
Merhaba. Burun estetiği yaptıralı 1 hafta oldu burun ucum sert ve hissiz bu geçer mi aranızda bunu yaşayan oldu mu acabaa?:110:

1 ay kdr o hissizlik devam edecektir. 3. ayım burun ameliyatında burun ucum biraz yumuşadı ama hala sert. hissizlik gecti. 6 aydan snra yumuşuyormuş sanırım. bende merak ediyorum

Geçmiş olsun canım. Şimdi ne kadar oldu ve geçti mi tamamen eski burnunuz gibi mi dokusu?
Evet coook uzun bi süre ailemle dalga geçiyorduk hiç hissetmiyordum. Sonra bir gün baktım hafif hissediyorum sonra zamanla tam hissetmeye basladim. 2011 oldum ben baya oldu. Ama galiba 1 2 yıl sürdü sanada geçmiş olsun canım teşekkür ederim. Çok oynama burun ucu düşüyor hafif buda normal. Güzel oldumu kız burnun

Evet coook uzun bi süre ailemle dalga geçiyorduk hiç hissetmiyordum. Sonra bir gün baktım hafif hissediyorum sonra zamanla tam hissetmeye basladim. 2011 oldum ben baya oldu. Ama galiba 1 2 yıl sürdü sanada geçmiş olsun canım teşekkür ederim. Çok oynama burun ucu düşüyor hafif buda normal. Güzel oldumu kız burnun
Sağol canım :) valla sargılarım var daha ama ucu falan hoş duruyo kavisli görünüyo sargının altında kalanlarda görenler şimdi bile güzel diyo ama bakalım yarın görecez :) senin nasıl oldu memnun musun :)

Sağol canım :) valla sargılarım var daha ama ucu falan hoş duruyo kavisli görünüyo sargının altında kalanlarda görenler şimdi bile güzel diyo ama bakalım yarın görecez :) senin nasıl oldu memnun musun :)
Benimde yüzüm çok değişti ama kimse anlamıyor hiç ameliyatlı gibi değil diyorlar ben daha düz istedim birde kapalı yaptı doktor ucu hafif indi zaten öyle istemiştim memnunum çok şükür. InsAllah sende mutlu olursun:dua:

İyiymiş o teknik benim açık oldu maalesef sanırım burun ucum o kesi yüzünden bu kadar sert ve hissiz :KK42:
Burun ucundaki kıkırdak varya o kesiliyor ufalıyorlar birde deriyi üstünden çekiyorlar ondan hissizlik oluyo canim. Netde var izleyebilirsin. Ucunu kesince deriyi yukarı alnına kadar çekiyorlar:D sonra kesip biçiyorlar torpuluyorlar iste

Burun ucundaki kıkırdak varya o kesiliyor ufalıyorlar birde deriyi üstünden çekiyorlar ondan hissizlik oluyo canim. Netde var izleyebilirsin. Ucunu kesince deriyi yukarı alnına kadar çekiyorlar:KK70: sonra kesip biçiyorlar torpuluyorlar iste
Evet biliyorum ameliyat olmadan önce baya bi izlemiştim ona rağmen vazgeçmedim tabi :D şeyi soracam canım sen hiç hapşuruyo muydun ben çok hapşuruyorum o da ağrı yapıyo burnumda dikişler patlayacak diye korkuyorum valla :KK48:

Evet biliyorum ameliyat olmadan önce baya bi izlemiştim ona rağmen vazgeçmedim tabi :KK70: şeyi soracam canım sen hiç hapşuruyo muydun ben çok hapşuruyorum o da ağrı yapıyo burnumda dikişler patlayacak diye korkuyorum valla :KK48:
Evet ben kış ayinda oldum birde :D o yüzden ne bi morarma ne sislik hicbirsey yoktu ciktim birde kapalicarsida gezdim 2 gun sonra :D bi laz abi durdurmustu kaca yaptirdin diye sormuştu. Ailecek yaptirirsak grub indirimi alirmiyiz falan diye ahahaha

yapmamaya çalış. Gelmeden elini burnunun ucuna koy. Birde açılınca özel kremleri var adi aklıma gelmiyor şişkinliği insin diye onları sür masaj gibi

Evet ben kış ayinda oldum birde :KK70: o yüzden ne bi morarma ne sislik hicbirsey yoktu ciktim birde kapalicarsida gezdim 2 gun sonra :KK70: bi laz abi durdurmustu kaca yaptirdin diye sormuştu. Ailecek yaptirirsak grub indirimi alirmiyiz falan diye ahahaha

yapmamaya çalış. Gelmeden elini burnunun ucuna koy. Birde açılınca özel kremleri var adi aklıma gelmiyor şişkinliği insin diye onları sür masaj gibi
Ahahaha keşke indirimli olabilse öyle :D ben uşakta yaşıyorum uşağı da karadenizde sananlar oluyo bazen bozuntuya vermeyip burnumda laz burnu diyodum :D masaj hemen yapılıyo mu bişey olmaz mı burnuma öyle dokununca ne kadar koruyacaz burnu tam olarak :))

Bende ameliyat oldum suan 20 gün oldu hala bandajlı yarın cıkarıcam sadece şunu merak ediyorum bu burna ne zaman kendi burnummuş gibi davrana bilirim :D

Ahahaha keşke indirimli olabilse öyle :KK70: ben uşakta yaşıyorum uşağı da karadenizde sananlar oluyo bazen bozuntuya vermeyip burnumda laz burnu diyodum :KK70: masaj hemen yapılıyo mu bişey olmaz mı burnuma öyle dokununca ne kadar koruyacaz burnu tam olarak :))
Aa anca gördüm:( nasıl geçti senin masaj falan yaptinmi.
Bende ameliyat oldum suan 20 gün oldu hala bandajlı yarın cıkarıcam sadece şunu merak ediyorum bu burna ne zaman kendi burnummuş gibi davrana bilirim :KK70:
Canım akışına bırak bende çok fazla nasil olur söylemi yapıyım böylemi yapıyım derken bak yillar geçti bile :D

Şimdi burun ucun aşağı yukarı hareket edebiliyor mu? Benim burnum şuan o kadar hareketsiz ki sonradan eklenmiş gibi. Çok üzülüyorum:(

Şimdi burun ucun aşağı yukarı hareket edebiliyor mu? Benim burnum şuan o kadar hareketsiz ki sonradan eklenmiş gibi. Çok üzülüyorum:KK43:
Evet ama çok uzun sürdü. Asagi hareket etmiyor sadece yukarı doğru ve daha sola :D foto atsana bi bakiyim. Bence sen alisamamissindir

Back
X