- 6 Ağustos 2017
- 71
- 15
- 88
- Konu Sahibi Aburcubur1
Merhaba. Burun estetiği yaptıralı 1 hafta oldu burun ucum sert ve hissiz bu geçer mi aranızda bunu yaşayan oldu mu acabaa?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah geçer canım geçmiş olsun şu çektiklerimize değecek burunlar olurla umarım :)1 ay kdr o hissizlik devam edecektir. 3. ayım burun ameliyatında burun ucum biraz yumuşadı ama hala sert. hissizlik gecti. 6 aydan snra yumuşuyormuş sanırım. bende merak ediyorum
Geçmiş olsun canım. Şimdi ne kadar oldu ve geçti mi tamamen eski burnunuz gibi mi dokusu?Ben 2 yıl burnumun ucunu hissetmemistim. Biraz sabir
Evet coook uzun bi süre ailemle dalga geçiyorduk hiç hissetmiyordum. Sonra bir gün baktım hafif hissediyorum sonra zamanla tam hissetmeye basladim. 2011 oldum ben baya oldu. Ama galiba 1 2 yıl sürdü sanada geçmiş olsun canım teşekkür ederim. Çok oynama burun ucu düşüyor hafif buda normal. Güzel oldumu kız burnunGeçmiş olsun canım. Şimdi ne kadar oldu ve geçti mi tamamen eski burnunuz gibi mi dokusu?
Sağol canım :) valla sargılarım var daha ama ucu falan hoş duruyo kavisli görünüyo sargının altında kalanlarda görenler şimdi bile güzel diyo ama bakalım yarın görecez :) senin nasıl oldu memnun musun :)Evet coook uzun bi süre ailemle dalga geçiyorduk hiç hissetmiyordum. Sonra bir gün baktım hafif hissediyorum sonra zamanla tam hissetmeye basladim. 2011 oldum ben baya oldu. Ama galiba 1 2 yıl sürdü sanada geçmiş olsun canım teşekkür ederim. Çok oynama burun ucu düşüyor hafif buda normal. Güzel oldumu kız burnun
Benimde yüzüm çok değişti ama kimse anlamıyor hiç ameliyatlı gibi değil diyorlar ben daha düz istedim birde kapalı yaptı doktor ucu hafif indi zaten öyle istemiştim memnunum çok şükür. InsAllah sende mutlu olursunSağol canım :) valla sargılarım var daha ama ucu falan hoş duruyo kavisli görünüyo sargının altında kalanlarda görenler şimdi bile güzel diyo ama bakalım yarın görecez :) senin nasıl oldu memnun musun :)
Sağol canım inşallah :) Senin kapalı mı oldu ucunda kesi yok yani??Benimde yüzüm çok değişti ama kimse anlamıyor hiç ameliyatlı gibi değil diyorlar ben daha düz istedim birde kapalı yaptı doktor ucu hafif indi zaten öyle istemiştim memnunum çok şükür. InsAllah sende mutlu olursun![]()
Hayır hiç kesmedi dikişlerin vardı ama içten ondan çok güzel belli olmuyoSağol canım inşallah :) Senin kapalı mı oldu ucunda kesi yok yani??
İyiymiş o teknik benim açık oldu maalesef sanırım burun ucum o kesi yüzünden bu kadar sert ve hissizHayır hiç kesmedi dikişlerin vardı ama içten ondan çok güzel belli olmuyo
Burun ucundaki kıkırdak varya o kesiliyor ufalıyorlar birde deriyi üstünden çekiyorlar ondan hissizlik oluyo canim. Netde var izleyebilirsin. Ucunu kesince deriyi yukarı alnına kadar çekiyorlarİyiymiş o teknik benim açık oldu maalesef sanırım burun ucum o kesi yüzünden bu kadar sert ve hissiz![]()
Evet biliyorum ameliyat olmadan önce baya bi izlemiştim ona rağmen vazgeçmedim tabiBurun ucundaki kıkırdak varya o kesiliyor ufalıyorlar birde deriyi üstünden çekiyorlar ondan hissizlik oluyo canim. Netde var izleyebilirsin. Ucunu kesince deriyi yukarı alnına kadar çekiyorlarsonra kesip biçiyorlar torpuluyorlar iste
Evet ben kış ayinda oldum birdeEvet biliyorum ameliyat olmadan önce baya bi izlemiştim ona rağmen vazgeçmedim tabişeyi soracam canım sen hiç hapşuruyo muydun ben çok hapşuruyorum o da ağrı yapıyo burnumda dikişler patlayacak diye korkuyorum valla
![]()
Ahahaha keşke indirimli olabilse öyleEvet ben kış ayinda oldum birdeo yüzden ne bi morarma ne sislik hicbirsey yoktu ciktim birde kapalicarsida gezdim 2 gun sonra
bi laz abi durdurmustu kaca yaptirdin diye sormuştu. Ailecek yaptirirsak grub indirimi alirmiyiz falan diye ahahaha
yapmamaya çalış. Gelmeden elini burnunun ucuna koy. Birde açılınca özel kremleri var adi aklıma gelmiyor şişkinliği insin diye onları sür masaj gibi
Evet coook uzun bi süre ailemle dalga geçiyorduk hiç hissetmiyordum. Sonra bir gün baktım hafif hissediyorum sonra zamanla tam hissetmeye basladim. 2011 oldum ben baya oldu. Ama galiba 1 2 yıl sürdü sanada geçmiş olsun canım teşekkür ederim. Çok oynama burun ucu düşüyor hafif buda normal. Güzel oldumu kız burnun
Aa anca gördümAhahaha keşke indirimli olabilse öyleben uşakta yaşıyorum uşağı da karadenizde sananlar oluyo bazen bozuntuya vermeyip burnumda laz burnu diyodum
masaj hemen yapılıyo mu bişey olmaz mı burnuma öyle dokununca ne kadar koruyacaz burnu tam olarak :))
Canım akışına bırak bende çok fazla nasil olur söylemi yapıyım böylemi yapıyım derken bak yillar geçti bileBende ameliyat oldum suan 20 gün oldu hala bandajlı yarın cıkarıcam sadece şunu merak ediyorum bu burna ne zaman kendi burnummuş gibi davrana bilirim![]()
Evet coook uzun bi süre ailemle dalga geçiyorduk hiç hissetmiyordum. Sonra bir gün baktım hafif hissediyorum sonra zamanla tam hissetmeye basladim. 2011 oldum ben baya oldu. Ama galiba 1 2 yıl sürdü sanada geçmiş olsun canım teşekkür ederim. Çok oynama burun ucu düşüyor hafif buda normal. Güzel oldumu kız burnun
Evet ama çok uzun sürdü. Asagi hareket etmiyor sadece yukarı doğru ve daha solaŞimdi burun ucun aşağı yukarı hareket edebiliyor mu? Benim burnum şuan o kadar hareketsiz ki sonradan eklenmiş gibi. Çok üzülüyorum![]()
Hissiszlik geçiciMerhaba. Burun estetiği yaptıralı 1 hafta oldu burun ucum sert ve hissiz bu geçer mi aranızda bunu yaşayan oldu mu acabaa?![]()