Burun estetiği sonrası ters v deformitesi!! estetik olmak isteyenler lütfen okuyun.

birşey daha sormak istiyorum bu problemler genelde kemiğe yapılan müdahalelerde oluyor öyle değilmi? burun ucuyla alakası yok anladığım kadarıyla...

acbc canım gerçekten çok üzüldüm durumuna, bu şekilde mağdur olan herkes inş. en kısa zamanda hayal ettiği görüntüye kavuşur. ben de 9 gün önce İstanbul Kadıköyde ameliyat oldum doktorum Selçuk Öztunç henüz daha çok şişlik var ama albümümde birkaç fotoğraf var bakabilirsiniz maddi durum sıkıntınız varsa diye söylüyorum; çok uçuk rakamlar da istemez Selçuk bey ortalama 4.000 civarı istiyor ama konuşursanız biraz daha yardımcı olabilir görüşmenizde fayda var derim gerçekten işinin ehli biri. Benim burun sırtımı inceltti, kavis verdi, burun boyunu kısalttı, burun ucunda şişlik vardı sağ tarafta onu da düzeltti şiş haliyle bile gayet güzel duruyor şuan inş. daha da güzel olucak zamanla. Alternatif isterseniz de bir dr daha var önerebileceğim eğer sağlık probleminiz de varsa bu dr u da düşünebilrsiniz. Forumdaki arkadaşların burunlarına bakarken rastladım birkaç kez; Orhan Sanisoğlu, İstanbul Bakırköyde sgk ile anlaşmalı + 2.000-2.500 civarı bir rakama yapıyormuş ameliyatlarını o da gayet başarılı işler çıkarmış. 6. ayı tamamladığınızda tekrar ameliyat olmak isterseniz bu iki dr u düşünün derim.

aynı sorun benim erkek kardeşimde de var. onun ameliyatında doktor, burun üst köprü kemiğinin çıkarılmayacağını, normal bir burundaki gibi üst bölgeyi koruyacağını söylemişti ancak şuan kemiğin üst bölümleri yok ve kıkırdak seçilebiliyor. ayrıca gözlük takıldığında oluşan bir iz gibi hattan ondan da biraz daha çökükçe bir çıkıntı var bu bölümde, ışık buruna vurunda bu çok daha belli oluyor. 2. bir ameliyat düşünüyoruz. doktor çok önemli, verdiği sözü tutmalı, ameliyat hakkında her bilgiyi vermeli. hiçbir bilgi vermeden insanları kör cahil bir şekilde ameliyata iten doktorlar vebâl alıyorlar... bir de bu işin psikolojik çöküntüsü var, kardeşim evden çıkmak istemiyor ilişkileri bozuldu iyice. çevresinde çok aktifti, bin pişman oldu ameliyat olmaya. ama her şeyin bir çaresi var, üzülmemek lazım. burun çatisinin telafisi var mıdır acaba, revizyon ameliyatıyla kemik yerleştirilmesi gibi bir çareye başvurulabilir mi bir bilginiz var mı?

Arkadaşlar ameliyatımı oldum 3 ay oldu ilginize yorumlarınıza çok teşekkür ederim.burun sırtına kıkırdak koydu Selahattin Bey. ek kıkırdak konuldugu içinde burnum genişledi. bunun olacağını söylemişti.Kabul ettim. şu an iz gitti evet ama burnum yine geniş geliyor. buna da şükür diyorum. fotograf yüklemeye çalşıcam birazdan.

için rahat olsun gayet güzel olmuş artık. kafana takma daha fazla. bende sırf görüntü için estetik olmak istiyorum ama senin yazını okuduktan sonra kendimi geri çektim (( bu işler şans meselesi gerçekten çok başarılı bi doktorun elinden sorunlu bi halde çıkabiliyor insan ((

1.fotograf ameliyattan önce, kına gecesi fotoları ilk ameliyattan sonra makyajla bu kadar kapatıldı. son iki foto 1 ay önce çekildi. sanırım ilk halime geri döndüm

tekrar inceledim gerçekten güzel olmuş ilk halime döndüm demişsinde hayır ilk halinden çok çok güzel olmuş. güle güle sağlıklı günlerde kullan inş...

teşekkür ederim eksik olmayın. Başımdan geçenler sadece estetik amaçlı ameliyat olmak isteyenlere bir örnek. İnş sorunsuz daha iyi daha güzel burunlar sizin olur diyorum

Son fotoğrafların revizyon burun ameliyatına mı ait? Çok doğal görünüyor. Kime revizyon ameliyatı olduğunu sorabilir miyim. Çok doğal bir burun olmuş. Burnun ters v deformasyonu olan köprü kemiği için neler yapıldı? Cevaplarsan sevinirim...

Sayın abcd, mesaj sayım itibarıyla size özel mesaj gönderemiyorum bununla birlikte arkadaşlık daveti gönderdim onu da kabul etmediniz sanırım... Size danışmak istediğim şeyler vardı. Revizyon burun ameliyatı dokturunuz kimdi, ne kadara oldunuz ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Biz de aynı dertten müzdaribiz hemen hemen ve sizin gibi doğal bir burun istiyoruz. Sizin yazacağınız her şey bizim için iyi olacak. Saygılar...

merhaba bende birbuçuk ay önce ameliyat oldum ama iki haftadır burnumun üstünde ters v gibi gölge var, kemik ve kıkırdakların birleştiği yerlerin yüksekliği farklı, kıkırdaklar daha yüksekte duruyor, 2 ayrı parça gibi. alçılar alındıktan sonra çok mutlu olmuştum burnumun kemersiz hali beni çok mutlu etmişti ama şimdi bu hali beni çok üzüyor, üstelik devlette ameliyat oldum, doktorum birdaha ameliyat edermi bilemiyorum.2 gün sonra doktorumla görüşmem var. eğer ameliyat edemem derse mecbur özelde şansımı deneyeceğim ama revizyon fiyatları ne kadar bilmiyorum bu arada doktorumu kesinlikle kötülemiyorum ona güvenerek girdim ameliyata çünkü yaptığı burunları gördüm gerçekten hoştular,çok kişi de övmüştü, öfff bilmiyorum çok sıkıntılı. ameliyet olmak mesele değilmiş süreçmiş mesele bunu da anlamış oldum.

merhaba tşk ederim Dr. Selahattin Özmen.ek kıkırdak konarak burun sırtı genişletildi.

bir de revizyon için ne kadar ödedin?

merhaba çok özür dilerim uzun zaman foruma giremedim. revizyon için ücret ödemedim ilk ameliyatımı Selahattin Bey Koru hastanesinde yaptı 4,000 TL ye. revizyonu Gazi Üniv. yaptı ücret almadan.Bilinçli olun bu konuda.çünkü bu deformite doktorun burun çatısını çok törpülemesinden kaynaklanıyor. O yüzden 2.ameliyatı yapması gerekli. Benim dayımda göz doktoru.Kendinden kaynaklanan sıkıntılarda 2.ameliyat gerekirse ücret almıyor. tabi doktorla da ters düşmemek gerekir.alt komşumuzun torunu da revizyon oolmuş ve 700 TL anestezi ve oda ücreti ödemiş. zannediyorum özel de oldugu için.tabi ameliyatı ilk yapan doktordan başkasına gidersen haklı olarak normal ücreti neyse onu isteyecektir. Ve şu an öğrendiğim kadarıyla Selahattin Bey İatanbula taşınmış.

en az6 ay beklemeden karar vermeyin derim. doktorunuz kontrollerde ne diyor bu arada?

Anladığım kadarıyla ilk ameliyatınızı da revizyonu da aynı doktora oldunuz. Peki şuan üzerinden geçen zamana göre burnunuzun durumu nasıl, burun kıkırdağı konan yerde herhangi bir belirti bir göze çarpan durum var mı? Bizim ameliyatın üzerinden yaklaşık 3 yıl geçti ve burun üst kemiği alınıp yerine konmadığı için çöküntüler bariz ters v şeklinde olmasa da. Aynı doktora olma konusunda endişe taşıyoruz.

burnumun durumu fotolardaki gibi.kıkırdak konuldugu belli değil. sizde burun üst kemiği alınmış sanırım görüntü daha barizdir. bende fazla törpülenmişti ve geçiş yeri belliydi.Kesinlikle başka doktorlara gidip fikir alın zaten. ben 2 plastik cerrah 2 kbb uzmanına göründüm. hepsi 2. ameliyat şart dedikleri için son kez kendi dr. görüşüp oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…