Burun estetigi sonrasi tikali burun

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Merhaba kizlar, burun estetigi olali nerdeyse 1 ay olacak. Hersey cok güzel rahat ve istedigim gibi gecti cok sükür, burnum da sislikler olmasina ragmen burnumu cok begeniyorum fakat burnum tikaniyor, kulak cöpüyle temizledikten sonra cok güzel nefes alabiliyorum ama bir kac saat sonra yine tikaniyor. Bu durum normal mi? Ayni seyi yasayanlar var mi aramizda ve ne zaman normale döner? Bana ameliyattan sonra bir jel verdiler onunla temizliyorum burnumun icini, baska faydali ürünler varmi acaba? Simdiden tesekkür ediyorum :)

merhaba, bu durum normal. zamanla da azalıyor korkacak bir şey yok. tuzlu suyla burnunu temizlemeyi ihmal etme sadecs

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu??? :(

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu??? :KK43:
Olsa bence bana olurdu yeşil çay içtim ödem attırır diye benimde 24. Gün .

Ameliyat sonrası 1 hafta boyunca 2-3 bardak. Zararı olsa ozaman olurdu bence ödem attırdı gerçekten ve doktorumda bol bol ananas ye yeşil çay iç demişti .her bitkisel çayın etkisi aynı değildir tabi.

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu??? :KK43:
Benim bildigim kadar bitkisel caylar ameliyat öncesi yasak. Ameliyattan sonra doktorlar bitkisel caylari öneriyorlar hatta, ödeme karsi cok iyi geliyormus :) Icin rahat olsun yanlis bisey yapmadin

Back
X