Burun estetiği sonrası ucun ucu şişliği ve düşüklüğü

123jane

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
38
9
6
Eki Görüntüle 1907589 Eki Görüntüle 1907589 Arkadaşlar merhaba.. Burun estetiği ameliyatı olalı 1 ay olmak üzere.. aslında kendi burnumu seviyordum fakat nefes alma problemim vardı.burnum S şeklinde kırıktı. Yıllar önce ameliyat olmam gerekliydi fakat korkudan hep ertelemiştim. Çok araştırma yaptım ve iyi bir doktor bulduktan sonra ameliyat olmaya karar verdim. Burun şeklimin değişmsni istemiyordum fakat doktorum içten ve dıştan müdhle etmesi gerektiği anlattı. Ameliyatımı oldum hiç bir ağrım sıkıntım olmadı herşey yolunda. Öyle çok bir şişlik ve morarmamda olmadı. Hatta olanlarda hemen geçti. Fakat 1 ay oldu şuan ama burun ucum bana sivri ve ucuna bilye koymuş görüntüsü veriyor gün geçtikce sanki burun ucum şekilsizleşiyor. Acaba bütün ödemler şişlikler orayamı toplandı. Çünkü burun sırtı şişliklerim sanki 1 ay olmasına rağmen indi. Bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar yarıdmcı olabilirmi. Burun ucum zamanla düzelirmi ..:KK43: birde bir kaç kişi burun ucun çok sivri geçicekmi o gibi yorumlar yapınca çok moralim bozulduu

Son düzenleme:
Back