Benim arkadaşım rahat konusunca ben denym dedm ağrıyo suan kemiğimBende 3.haftamdayım ve aynı durum söz konusu üst dudak oynamıyo az oynuyo burnumu oynayınca tuhaf hissediyorum hatta dudağım yamuk gibi gelio
duzelicek hic merak etmeyin, ben de 4 aydan sonra eski haline donmeye basladiArkadaslar slm düzelen oldumu ust dudagm aşagı sarkms gibi incelmiş gulunce agırıyo dişlerm gözükmüyo off nasıl pişmanım
Teşekkurler canım inşallah domuz burnu gibi geliyor şuan bideduzelicek hic merak etmeyin, ben de 4 aydan sonra eski haline donmeye basladi
o da gecer merak etme oyle kalmaz cnm. kime ameliyat olmustun?Teşekkurler canım inşallah domuz burnu gibi geliyor şuan bide
Merhaba ameliyatın üzerinden uzun bi zaman geçmiş dudağınız eski halini aldı mı acabaBende 3.haftamdayım ve aynı durum söz konusu üst dudak oynamıyo az oynuyo burnumu oynayınca tuhaf hissediyorum hatta dudağım yamuk gibi gelio
dudağınız eski haline döndü müarkadaşlar ameliyatımdan sonra 3. haftam doldu ilk zamanlar üst dudağımı oynatamıyodum zaten uyusuktu ama suan konusurken sadece alt dudagım oynuyo arkadaşım benden sonra aynı ameliyatı oldu konusurken üst dudagını hareket ettirebiliyo normal konusabiliyo yani ben biraz zorlaym dedm konusurken busefer burnum zonkluyo. Bu zararlı bi hareketmi zamanla geçiyormu yoksa biraz daha esnetmemmi lazım komik bi görüntü oluyo
boyle olmasi cok normal, hic merak etmeyin gecip gidecekBenimde ameliyat olalı 2 hafta oldu üst dudağım uyuşuk ve burun dudak arası şiş gülemiyorum mimik yapamıyorum, üst dudağımda inceldiumarım hemen düzelir
Umarım bir an önce geçerboyle olmasi cok normal, hic merak etmeyin gecip gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?