Burun estetiği sonrası üst dudak hareketsizliği ?

sulecik33

☜♥☞Ölü PrenseS☜♥&#97
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
133
16
98
İçel Mersin
arkadaşlar ameliyatımdan sonra 3. haftam doldu ilk zamanlar üst dudağımı oynatamıyodum zaten uyusuktu ama suan konusurken sadece alt dudagım oynuyo arkadaşım benden sonra aynı ameliyatı oldu konusurken üst dudagını hareket ettirebiliyo normal konusabiliyo yani ben biraz zorlaym dedm konusurken busefer burnum zonkluyo. Bu zararlı bi hareketmi zamanla geçiyormu yoksa biraz daha esnetmemmi lazım komik bi görüntü oluyo

Bende 3.haftamdayım ve aynı durum söz konusu üst dudak oynamıyo az oynuyo burnumu oynayınca tuhaf hissediyorum hatta dudağım yamuk gibi gelio

Ben de 3. Haftadayim sabah uyandığımda burnumla beraber ust dudağımda şişmiş oluyor gülümseyince çok komik görünüyorum zaten bir de burnum geriliyor agriyor sanki

Herkes bir olmaz tabi ama çoğunluk dudağını bir iki ayda ancak kullanmış sanırım sabır gerekli arkadaslar

Arkadaslar slm düzelen oldumu ust dudagm aşagı sarkms gibi incelmiş gulunce agırıyo dişlerm gözükmüyo off nasıl pişmanım

Burun ucu dusmesin diye dudak mimigi kasini kesiyorlar gulumsediginde dusmesin diye zamanla.biraz duzelir 3.ay doldu biraz duzeldi ust dudagim cok hareketli degil burun ucu dusmesinde raziyim

İnsallah düzelir kızlar ya 1 hafta oldu hala üst dudak felcli gibi aşagı düşmüş dişimi gormuyorm

Merhaba,
dudağınız eski haline döndü mü

Benimde ameliyat olalı 2 hafta oldu üst dudağım uyuşuk ve burun dudak arası şiş gülemiyorum mimik yapamıyorum, üst dudağımda inceldi umarım hemen düzelir

tam 9 hafta önce ameliyat oldu oglum, onda da öyleydi, hersey normale dönüstü, burun ameliyati sabir isi! bosuna kendinizi bitirmeyi birakin kizlar, zamanla hersey normale dönüsecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…