Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman iner peki yanaklarözellikle 3. 4. günden sonra yanaklar cok şişiyor.
Şimdide burnum kabuk bağlamış gibi mesela küçük küçük böyle içi su toplamış şeyler var dışardan bakılınca burnun uç kısmında sizlerde de oldu mu ya alerji ilacını kullanmama rağmen böyleBende de oldu sivilceler doktorum kese yap dedi burnunada dokun korkma yap dedi su an daha iyiyim ama bilmiyorum burnum kucuk geliyor bana ne Yapicam bilmiyorum herkes diyor bu sen misin
Ben hiç duymadım valla öyle yasak falan diyeArkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu???![]()
10 güne kadar benim yüzümdeki şişlikler büyük oranda inmişti tabi burnum hâla şiş ama kişiden kişiye değişebilir tabiBende ameliyat oldum bugün 4.günüm ama yanaklarim felaket sisti yüzüm kare oldu resmen bu şişlik ne zaman gider
Siz ameliyat olalı ne kadar oldu10 güne kadar benim yüzümdeki şişlikler büyük oranda inmişti tabi burnum hâla şiş ama kişiden kişiye değişebilir tabi
Benim 32. Günüm burun içi burun ucum özellikle çok şiş ve burun deliklerimde asimetri var 6 Ay beklemen lazım diyo herkes düzelmesi için bekliyorum bakalımSiz ameliyat olalı ne kadar oldu