burun estetigi sonrası yanak şişmesi

serenmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
117
26
53
Bayburt
arkadaşlar burun estetigi sonrası yanaklar şişiyor mu lütfen cevap yazmadan geçmeyin 22.günümdeyim yanaklarım şiş sanırımk

Evet şişiyor benim kapalı teknikle oldu ve ilk 20 gün yüzüm şişti baya kilo almışım gibi ama sadece yanaklar değil göz altlarım bile şişti poğaça gibiydim kilo aldığımı düşündüm hatta ama zamanla inmeye başladılar şuan 2.aydayım hala üst dudağım şişmiş uyanıyorum hafif dolgu yapmışım gibi duruyor Burnumda bu sırada baya küçüldü burda bir süre isyan etmiştim ama büyük oranda değişti

benim yüzüm dolgundu zaten ama şu an yanaklarım sanki daha şiş gözlerim daha küçük annem diyor yeni haline alışacaksın çok ta çirkin degil psikolojim bozuldu 2 aya mı iner yanak şişleri burun estetigi insanı çirkinleştirir mi ilk defa şahit oluyorum kendimde

Bence 2. Ayda iniyor bende öyle oldu. Bende çok çirkin hissettim gözlerim küçücük ve yuvarlak kalmıştı gerçekten çok moral bozuyor. Ama zamanla şişlikler indikçe gözler yine eski halini almaya başlıyor balık gibi bakıyordum ilk ay şuan daha iyiyim gülüşüm hala kötü ama zamanla oda düzelecek

Merhaba kızlar benimde ameliyat sonrası yüzüm şişmişti ama geçmişti ameliyattan sonra grip oldum 45.günüm falan şuan ama gripten sonra tekrar şişti yüzüm bende merak ediyorum ne zaman geçecek diye.Buarada sizlerinde burnunda kabuklanma su toplanmış gibi sivilcelenme gibi şeyler oldu mu bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler ;)

Bende de oldu sivilceler doktorum kese yap dedi burnunada dokun korkma yap dedi su an daha iyiyim ama bilmiyorum burnum kucuk geliyor bana ne Yapicam bilmiyorum herkes diyor bu sen misin

Bende de oldu sivilceler doktorum kese yap dedi burnunada dokun korkma yap dedi su an daha iyiyim ama bilmiyorum burnum kucuk geliyor bana ne Yapicam bilmiyorum herkes diyor bu sen misin
Şimdide burnum kabuk bağlamış gibi mesela küçük küçük böyle içi su toplamış şeyler var dışardan bakılınca burnun uç kısmında sizlerde de oldu mu ya alerji ilacını kullanmama rağmen böyle

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu??? :(

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu??? :KK43:
Ben hiç duymadım valla öyle yasak falan diye

Bende ameliyat oldum bugün 4.günüm ama yanaklarim felaket sisti yüzüm kare oldu resmen bu şişlik ne zaman gider

Bende ameliyat oldum bugün 4.günüm ama yanaklarim felaket sisti yüzüm kare oldu resmen bu şişlik ne zaman gider
10 güne kadar benim yüzümdeki şişlikler büyük oranda inmişti tabi burnum hâla şiş ama kişiden kişiye değişebilir tabi

Ben de ameliyat oldum 4.ci gunum şisti yanaklarim. yuzum su bidonu gibi dikdortgen oldu acayip bi sekil aldi iner insallah şaftim kaydi ya

Back
X