- 15 Şubat 2015
- 72
- 12
- 88
- Konu Sahibi tozpembe8989
Merhabalar ameliyat olalı 2 ay olacak.Burnumdan memnunum ama yanaklarım balon gibi. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu şişlik ne zamana iniyor ?Şimdiden teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 ayda yüzdeki şişlikler iniyor.sizinde 2 ay olmuş aslında şişliklerin çoğunun inmesi gerekiyor ama belki herkeste farklı oluyordurMerhabalar ameliyat olalı 2 ay olacak.Burnumdan memnunum ama yanaklarım balon gibi. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu şişlik ne zamana iniyor ?Şimdiden teşekkür ederim.
2-3 ayda yüzdeki şişlikler iniyor.sizinde 2 ay olmuş aslında şişliklerin çoğunun inmesi gerekiyor ama belki herkeste farklı oluyordur
Burundaki şişliklerin geçmesi içinde 1 yıl gerekiyor.bende yüzdeki şişlikler 2-3 ayda geçti burnumdaki sisliklerde 1 yila yaklaştıkça belirgin şekilde azaldı şimdi 1 yıl 9 ayındayım şişlik kalmadi hiç.Burun şişliğini anlıyorum da yanaklarım balon gibi duruyor hala normalde zayıf bir yüzüm vardı.İnşallah iner sağolun yorum için.
Sizin ben fotoğrafınızı burada paylaştığınız icin gördüm siz epey zayıfmışsınız belki o yüzden pek şişlik var gibi gelmemiştir size yada yapılan tekniklede ilgili bir durum ne kadar travmatik calisildiysa o kadar şişlik oluyor.sizin doktor çok iyiymiş demekki.Ben burun ameliyatında yüzüme de yağ dolgusu yaptırdığım halde şişlikler 15 günde indi.
Sadece burun ameliyatında bu kdr şişlik olmaması lazım
Ben burun ameliyatında yüzüme de yağ dolgusu yaptırdığım halde şişlikler 15 günde indi.
Sadece burun ameliyatında bu kdr şişlik olmaması lazım
Burundaki şişliklerin geçmesi içinde 1 yıl gerekiyor.bende yüzdeki şişlikler 2-3 ayda geçti burnumdaki sisliklerde 1 yila yaklaştıkça belirgin şekilde azaldı şimdi 1 yıl 9 ayındayım şişlik kalmadi hiç.
Zamanla tabiki hem biraz ucu iniyor hemde şişlikler geçince yüzle daha uyumlu daha güzel bir hale gelir.Ne güzel atlatmışsınız ben burnumu sevdim de az yukarda.Doktor biraz daha inip zamanla da yüzüne iyice oturacak dedi.Sabırla bekliyorum bakalım.
Tabiki etkisi vardır çene ameliyatı burun ameliyatına göre cok daha zor olsa gerek.Benim çeneme protezde kondu yazmayı unuttum .Yanaklarim şiş duruyor bilmiyorum iki ameliyat olmamın etkisi var mı ?
Zamanla tabiki hem biraz ucu iniyor hemde şişlikler geçince yüzle daha uyumlu daha güzel bir hale gelir.
Tabiki etkisi vardır çene ameliyatı burun ameliyatına göre cok daha zor olsa gerek.
Ben çene ameliyatının çok zor olduğunu duymuştum.Çene protezinden korkmustum o burundan daha kolay oldu aslında 2 hafta dudaklarda hissizlik yaşadım o kadar .
Benim 2. Ayı geçti hala şişlikler var
Bünyeden bünyeye degişiyor sanırım![]()
2 ay çok kısa bir süre şişliklerin geçmesi için.en ideali 1 yıl beklemek.Benim 2. Ayı geçti hala şişlikler var
Bünyeden bünyeye degişiyor sanırım![]()
Ben çene ameliyatının çok zor olduğunu duymuştum.
Benim burun şiş ve burunla yanak arası kısım varya orasıda şiş duruyor bana göre ameliyat oldugumu bilenler hala şiş burnun diyorGören şaşırıyor yanakların şiş gibi diyor.İnşAllah iner ya
Umarım öyledir ya bazılarının 2 ayda çok iyi duruyor2 ay çok kısa bir süre şişliklerin geçmesi için.en ideali 1 yıl beklemek.
Kolaymıydı yani hem burundan nefes alamıyorsun,Canım benim protez kondu sadece çeneme agız içinden.Çene ameliyati biraz daha farklı ve dedgn gibi zormuş