Burun estetiği sonrası yanakta şişlik

tozpembe8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
72
12
88
Merhabalar ameliyat olalı 2 ay olacak.Burnumdan memnunum ama yanaklarım balon gibi. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu şişlik ne zamana iniyor ?Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar ameliyat olalı 2 ay olacak.Burnumdan memnunum ama yanaklarım balon gibi. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu şişlik ne zamana iniyor ?Şimdiden teşekkür ederim.
2-3 ayda yüzdeki şişlikler iniyor.sizinde 2 ay olmuş aslında şişliklerin çoğunun inmesi gerekiyor ama belki herkeste farklı oluyordur

2-3 ayda yüzdeki şişlikler iniyor.sizinde 2 ay olmuş aslında şişliklerin çoğunun inmesi gerekiyor ama belki herkeste farklı oluyordur

Burun şişliğini anlıyorum da yanaklarım balon gibi duruyor hala normalde zayıf bir yüzüm vardı.İnşallah iner sağolun yorum için.

Burun şişliğini anlıyorum da yanaklarım balon gibi duruyor hala normalde zayıf bir yüzüm vardı.İnşallah iner sağolun yorum için.
Burundaki şişliklerin geçmesi içinde 1 yıl gerekiyor.bende yüzdeki şişlikler 2-3 ayda geçti burnumdaki sisliklerde 1 yila yaklaştıkça belirgin şekilde azaldı şimdi 1 yıl 9 ayındayım şişlik kalmadi hiç.

Ben burun ameliyatında yüzüme de yağ dolgusu yaptırdığım halde şişlikler 15 günde indi.

Sadece burun ameliyatında bu kdr şişlik olmaması lazım

Ben burun ameliyatında yüzüme de yağ dolgusu yaptırdığım halde şişlikler 15 günde indi.

Sizin ben fotoğrafınızı burada paylaştığınız icin gördüm siz epey zayıfmışsınız belki o yüzden pek şişlik var gibi gelmemiştir size yada yapılan tekniklede ilgili bir durum ne kadar travmatik calisildiysa o kadar şişlik oluyor.sizin doktor çok iyiymiş demekki.
Benimde yüzüm ve burnum çok şişti.burnumun sisliginde 6 ayda hiç değişim olmamıştı.

Benim çeneme protezde kondu yazmayı unuttum .Yanaklarim şiş duruyor bilmiyorum iki ameliyat olmamın etkisi var mı ?

Burundaki şişliklerin geçmesi içinde 1 yıl gerekiyor.bende yüzdeki şişlikler 2-3 ayda geçti burnumdaki sisliklerde 1 yila yaklaştıkça belirgin şekilde azaldı şimdi 1 yıl 9 ayındayım şişlik kalmadi hiç.

Ne güzel atlatmışsınız ben burnumu sevdim de az yukarda.Doktor biraz daha inip zamanla da yüzüne iyice oturacak dedi.Sabırla bekliyorum bakalım.Yazmayi unutmusum.Çeneme protez kondu.Ayni gün 2 ameliyat oldum.Ameliyat sonrasi şiştim baya hiç morarmadım.Şişlikler tabî ilk günkü degil ama yine de fazla geliyor. 2 ay da geçince kaygılandım

Benim 2. Ayı geçti hala şişlikler var :işsiz:
Bünyeden bünyeye degişiyor sanırım:olamaz:

Gören şaşırıyor yanakların şiş gibi diyor.İnşAllah iner ya
Benim burun şiş ve burunla yanak arası kısım varya orasıda şiş duruyor bana göre ameliyat oldugumu bilenler hala şiş burnun diyor :KK47:
2 ay çok kısa bir süre şişliklerin geçmesi için.en ideali 1 yıl beklemek.
Umarım öyledir ya bazılarının 2 ayda çok iyi duruyor o_O

Back
X