Deniz suyu spray kullan, soylemedimi doktorunuz size?Ben çarşamba gunu ameliyat oldum dün tamponlar alındı. Benım sorunum şu burnumun İcini sureli temizliyorum ama yine de hemen doluyor kan ve krem kuruyor. Kotu bir göruntu oluyor. Kulak çöpüyle temizlemeye çalışıyor esim yanlıs mı yapıyoruz yoksa krem fayda etmeyecek kalın bir katman oluşuyor cunku. Ne yapmalıyım sızce
Serum suyu ile temizlıyoruz.Deniz suyu spray kullan, soylemedimi doktorunuz size?
Evet sprey de var ama yaptıktan sonra yine tıkanıyor. Tezmılemek zarar verir miDeniz suyu spray kullan, soylemedimi doktorunuz size?
serumu neyle sıkıyorsunuz burnunuza ?Evet sprey de var ama yaptıktan sonra yine tıkanıyor. Tezmılemek zarar verir mi
Enjektör ile sıkıyoruz, iğnesini çıkarıpserumu neyle sıkıyorsunuz burnunuza ?
Burun bandiniz ciktiysa rahatlikla banyonuzu yapabilirsiniz.Ne zaman banyo yapabileceğiz
—Burnuma spreyi sıktıktan sonra ben kanın sertleştiği kısmada biraz sıkıp yumuşamasını sağlıyordum. Sonrada kulak çöpüyle o sertleşen parçaları biraz zorlayarak alıyordum. 12. Günümdeyim alçı tamponlar alındı bir sorunda olmadı :)Ben çarşamba gunu ameliyat oldum dün tamponlar alındı. Benım sorunum şu burnumun İcini sureli temizliyorum ama yine de hemen doluyor kan ve krem kuruyor. Kotu bir göruntu oluyor. Kulak çöpüyle temizlemeye çalışıyor esim yanlıs mı yapıyoruz yoksa krem fayda etmeyecek kalın bir katman oluşuyor cunku. Ne yapmalıyım sızce
Ne alaka bende iciyorum. 1 ay sonra gittigimde doktor bile sasirdi. Odem sadece burun ucunda dedi.Bir kemiğime bastırıp senin burnun çok şiş sigara mı kullanıyorsun dedi o an idrak etmedim ama içim içimi yiyor, çok mu kötü olmuş acaba
Ne alaka bende iciyorum. 1 ay sonra gittigimde doktor bile sasirdi. Odem sadece burun ucunda dedi.
Benim de şu an bantlı benım de kavıs görunmuyor ama Gercekten de kendim de fark ediyorum göz kenarlarım da kı şişlikleri. Dr ödem gecınce daha güzel olacak dedi. Burda hep soruyorum bayanlara iner daha ıyı olur diyorlar. Sen de içini ferah tut inşallah guzel olacakMesajını görünce sevindim ama doktorum burnunda beklediğimden fazla şişlik var deyince ister istemez moralim bozuldu. Burada da yorumlarda bantlar çıktıktan sonra burnunuz nasılsa bir tık daha incesi oluyo çok da küçülmüyor dedikleri için bazen inanilmaz bir pişmanlık kaplıyor içimi
Hic moralinizi bozmayin. Banada fazla kuculmez dendi. Cok kalin deriliydim. Kavis bile guzel gorunmesini sagladi. Yinede buyuk degisim oluyor. Herkes genclesmissin diyor.Mesajını görünce sevindim ama doktorum burnunda beklediğimden fazla şişlik var deyince ister istemez moralim bozuldu. Burada da yorumlarda bantlar çıktıktan sonra burnunuz nasılsa bir tık daha incesi oluyo çok da küçülmüyor dedikleri için bazen inanilmaz bir pişmanlık kaplıyor içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?