burun estetigi sonrasi yuz temizligi

kkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
985
7
158
Ankara
Kizlar daha once ameliyat olanlar bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz? yuzunuzu neyle , nasil temizlediniz ? Burnunuzu nasil yikadiniz ? Makyaj ne zaman yaptiniz ?
 
Yüz temizleme mendilleriyle silebilirsin. Ben iki haftaya yakın yüzüme hiç su tutmadım zaten alçı ve daha sonra da bant vardı. Arada sırada bunaldıkça ıslak havluyla yüzümü sildim. Ama tamponumun çıktığı 3. gün hafifçe makyajımı da yaptım :)
 
Zeytinyağlı sabunla yikiyorum ustune tonikle siliyorum sonra nemlendiriyorum normalde ama ameliyattan sonra yapmadim yuzumden yag fiskiriyordu. Burnumu da yavasca yine zeytinyağ sabunuyla ovaliodum ve kremliodum. Tonikle sildigim de oluyordu.
ameliyattan sonra yaklasik 1 ay elimde tonik pamukla gezdim ama 45.gunum suan cildim normal, makyaj yapabiliorum fondoteni kusmuyo cilt.
 
alçım çıkana kadar burun dışındaki bölgeleri suyla tonikle falan temizledim.alçı çıktıktan sonra burna nazik olmak şartıyla yüz temizleme jeli vs ile temizliyorum.makyajımıda alçıdan sonra yaptım bir sorun olmadı çıkarmasında..ama tabi burnuna dikkat et
 
Bende 10 gün sonra muhammet beye ameliyat olacagım ama en az iki hafta korkudan burnuma dokunamam gibi geliyor buradaki yorumlar biraz içimi rahatlattı teşekkürler
 
Back
X