Burun estetiği sonrası

ceyda14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
1
0
1
47
Merhaba 21 Nisan 2021 de ameliyat oldum burun ameliyatı,1.ayımı geçtim butun kanatlarının yanakla birleştiği yerde yanma ve kaşıntı var ciddi şekilde normal mi bunlar hala şiş ve acıyor,,😔ne zaman azalıcak bu durum çok yavaş iyileşme,denize girsem atlamadan tuzlu su iyi gelir mi sizce???

Şişmesi çok normal daha çok şişer. Sıcak hava da güneş te daha çok ödem topluyor.
Kaşıntı ve yanma doktorunuza sordunuz mu. Deniz ve havuzu da belli bi süre önermiyorlar doktorlar., Siz yine onu da doktorunuza danışın. Ben olsam girmezdim sanırım.

Arkadaşlar ben ameliyat olalı henüz 15 gün oldu süreç rahat geçti ancak burun sırtım fazla ıyulmuş düz geldi ki dr.um bunu öngörmüş çünki küçük bir burnum vardı zaten ve kıkırdak eklenebileceğini söylemişti sorum şu şu an çok rahatsız edici değil ancak diyorlarki 3-4 aya yarı yatıya şişlikler iniyor e burnum zaten küçük inerse küçüçük kalacak yani şekil oturur ödem gider tamam ama ciddi oranda küçülüyormu burnu şiş olanlar inanın şanslısınız

Şişmesi çok normal daha çok şişer. Sıcak hava da güneş te daha çok ödem topluyor.
Kaşıntı ve yanma doktorunuza sordunuz mu. Deniz ve havuzu da belli bi süre önermiyorlar doktorlar., Siz yine onu da doktorunuza danışın. Ben olsam girmezdim sanırım.
Arkadaşlar ben ameliyat olalı henüz 15 gün oldu süreç rahat geçti ancak burun sırtım fazla ıyulmuş düz geldi ki dr.um bunu öngörmüş çünki küçük bir burnum vardı zaten ve kıkırdak eklenebileceğini söylemişti sorum şu şu an çok rahatsız edici değil ancak diyorlarki 3-4 aya yarı yatıya şişlikler iniyor e burnum zaten küçük inerse küçüçük kalacak yani şekil oturur ödem gider tamam ama ciddi oranda küçülüyormu burnu şiş olanlar inanın şanslısınızpeki sizde nasıl oldu ebat olarak küçülüyormu baya

Back
X