burun estetiği sonrası

annecgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
20
14
3
26
bugun ameliyattan sonraki 21. günüm ve burun ucumda iç kısımda sertlik var acaba kabuk mu kabuksa nasıl temizlemem gerekiyor bilgisi olan yardimci olsun lütfen. birde burun dediğim bir tarafı sert bir tarafı normal onun sebebi nedir acaba çökme falan mı olsu ki

Icerden odem.yapmis muhtemelen solisyon var eczanelerde temizleme icin kullanirsaniz isinizi gorur

Burnunuza sprey vermedi mi doktor, onu sıkıp nemli tutun. Pamuklu kulak çubuğuyla da narin bir şekilde temizleyin yavaş yavaş içini. Merak etmeyin öyle kolay çökecek bir şey değil burun, ameliyat masasında bir doktor burun ucunun sağlamlığını göstermek için burunla oynayarak videoya çekiyordu, yani pimpiriklenmeyin;ama temizlerken narin olun.

bugun ameliyattan sonraki 21. günüm ve burun ucumda iç kısımda sertlik var acaba kabuk mu kabuksa nasıl temizlemem gerekiyor bilgisi olan yardimci olsun lütfen. birde burun dediğim bir tarafı sert bir tarafı normal onun sebebi nedir acaba çökme falan mı olsu ki
teramisin benzeri göz merhemi önermişti doktorum bana yara bakımı için, onun dışında da serum fizyolojik ya da deniz duyu sprey kullandım hep. fakat burun ameliyatı sonrası burun ucu sertliği, eğer yara kabuğu vs olmadığına eminseniz, 1 sene kadar oluyor benim 1 seneden sonra açıldı eskisi gibi hareket etmeye başladı.

Back
X