Daha 3 hafta olmuş ameliyat olalı. Oldukça ödemlidir. Benim 3. Haftayla şimdiki arasında dağlar kadar fark var aşırı ödemliydi. 5 ay oldu yeni yeni oturuyor burnum hatta hâlâ daha biraz ödemli. Biraz sabır zamanla ödemler inecektir ve sizde alışacaksınız.Arkadaşlar ben yeni burun estetiği oldum ama hiç beğenemiyorum burnumu, ilk aylarda böyle olup da sonradan burnunu beğenen var mı acaba?3. haftadayım ben. asla alışamadım bantlar çıktığından beri şok içindeyim.
Burnun nasık şuanda bende ilk haftalar beğenmiyordum çok kaba duruyordu şuan üçüncü ayımdayım çok beğeniyorum artık iyiki olmuşum diyorum ödem çok oluyor o haftalarca benim 2-3 ay arası ciddi ödemim azaldı ki hala var ödem. İlk iki ay asimetri vardı bir taraf daha kaba eğri gibiydi ama düzeldi çok şükütArkadaşlar ben yeni burun estetiği oldum ama hiç beğenemiyorum burnumu, ilk aylarda böyle olup da sonradan burnunu beğenen var mı acaba?3. haftadayım ben. asla alışamadım bantlar çıktığından beri şok içindeyim.
Teşekkür ederim. Umarım öyle olurDaha 3 hafta olmuş ameliyat olalı. Oldukça ödemlidir. Benim 3. Haftayla şimdiki arasında dağlar kadar fark var aşırı ödemliydi. 5 ay oldu yeni yeni oturuyor burnum hatta hâlâ daha biraz ödemli. Biraz sabır zamanla ödemler inecektir ve sizde alışacaksınız.
Aynı durumları yaşıyorum gerçekten. eskisinden de büyük duruyor sanki ,bir tarafa doğru yamulmuş gibi ayrıca umarım düzelir.Burnun nasık şuanda bende ilk haftalar beğenmiyordum çok kaba duruyordu şuan üçüncü ayımdayım çok beğeniyorum artık iyiki olmuşum diyorum ödem çok oluyor o haftalarca benim 2-3 ay arası ciddi ödemim azaldı ki hala var ödem. İlk iki ay asimetri vardı bir taraf daha kaba eğri gibiydi ama düzeldi çok şüküt
Neresini beğenmiyorsunuz peki. daha mı büyük duruyor2,5 ay oldu hala beğenmiyorum. Beğenmemekten de ziyade alışamıyorum
Hayır aksine çok küçülmesin dememe rağmen baya küçük oldu, burun delikleri asimetrik, kolumella çok kısaNeresini beğenmiyorsunuz peki. daha mı büyük duruyor
Kolumella bende de kısa yüzün görümünü büyük oranda etkiliyor bence ya, umarım beğenmeye başlarız.Hayır aksine çok küçülmesin dememe rağmen baya küçük oldu, burun delikleri asimetrik, kolumella çok kısa
Ben beğeneceğimi sanmıyorum ya, senşn ne kadar oldu ameliyat olalıKolumella bende de kısa yüzün görümünü büyük oranda etkiliyor bence ya, umarım beğenmeye başlarız.
3. Haftadayım ben. Alışırım diye umuyorum şimdilikBen beğeneceğimi sanmıyorum ya, senşn ne kadar oldu ameliyat olalı
Daha çok yeni en az 6 ay da sekil almaya başlıyormuş biraz daha sabır. Benim de bir buçuk ay olmak üzere3. Haftadayım ben. Alışırım diye umuyorum şimdilik
Daha çok yeni bende öldüm 1 buçuk yıl sonra neredeyse oturdu diyebilirim kalın derili olanlar geç iyileşiyor özellikle ödem burun ucunda toplanıyorArkadaşlar ben yeni burun estetiği oldum ama hiç beğenemiyorum burnumu, ilk aylarda böyle olup da sonradan burnunu beğenen var mı acaba?3. haftadayım ben. asla alışamadım bantlar çıktığından beri şok içindeyim.
kolumella tam olarak neresi oluyor?Kolumella bende de kısa yüzün görümünü büyük oranda etkiliyor bence ya, umarım beğenmeye başlarız.
Burnunuzda beğenmediğiniz tarafları söyler misiniz? Mesela burun sırtınız fazla mı oyuk oldu, göçmeler var mı? Yanlardan mandalla sıkılmış gibi kötü bir görüntü var mı? Burnunuz yamuk mu?Arkadaşlar ben yeni burun estetiği oldum ama hiç beğenemiyorum burnumu, ilk aylarda böyle olup da sonradan burnunu beğenen var mı acaba?3. haftadayım ben. asla alışamadım bantlar çıktığından beri şok içindeyim.
burnun ortasındaki normalde kanatlardan daha uzun olması gereken yerkolumella tam olarak neresi oluyor?
yüzüme yakışmadığını düşünüyorum daha çok aslında, kısa kalmış gibi. biraz da kalın maalesef ama bir buçuk ay yeni doldu incelir diye düşünüyorum. bir de kolumella kısalığı sebebiyle sanki burnum kesilmiş gibi duruyor alttan dümdüz bir şekilde. yamukluk vs yok,oyuk değil kesinlikle doğal olmasını istemiştim zaten.Burnunuzda beğenmediğiniz tarafları söyler misiniz? Mesela burun sırtınız fazla mı oyuk oldu, göçmeler var mı? Yanlardan mandalla sıkılmış gibi kötü bir görüntü var mı? Burnunuz yamuk mu?
kalın deriliyim maalesef hayırlısıyla bi atlatsam ben de şu dönemi çok mutlu olacağım,çok geçmiş olsun size de.Daha çok yeni bende öldüm 1 buçuk yıl sonra neredeyse oturdu diyebilirim kalın derili olanlar geç iyileşiyor özellikle ödem burun ucunda toplanıyor
bence kısa olması uzun olmasından iyidir. benimki fazla uzun ve sarkık ve çok kötü duruyorburnun ortasındaki normalde kanatlardan daha uzun olması gereken yer
Teşekkür ederim geç iyileşiyor oturması uzun oluyor kalın dernnkalın deriliyim maalesef hayırlısıyla bi atlatsam ben de şu dönemi çok mutlu olacağım,çok geçmiş olsun size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?