Burun estetiği sonrası

bemboi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
29
7
1
Arkadaşlar ben yeni burun estetiği oldum ama hiç beğenemiyorum burnumu, ilk aylarda böyle olup da sonradan burnunu beğenen var mı acaba?3. haftadayım ben. asla alışamadım bantlar çıktığından beri şok içindeyim.

Daha 3 hafta olmuş ameliyat olalı. Oldukça ödemlidir. Benim 3. Haftayla şimdiki arasında dağlar kadar fark var aşırı ödemliydi. 5 ay oldu yeni yeni oturuyor burnum hatta hâlâ daha biraz ödemli. Biraz sabır zamanla ödemler inecektir ve sizde alışacaksınız.

Burnun nasık şuanda bende ilk haftalar beğenmiyordum çok kaba duruyordu şuan üçüncü ayımdayım çok beğeniyorum artık iyiki olmuşum diyorum ödem çok oluyor o haftalarca benim 2-3 ay arası ciddi ödemim azaldı ki hala var ödem. İlk iki ay asimetri vardı bir taraf daha kaba eğri gibiydi ama düzeldi çok şüküt

Teşekkür ederim. Umarım öyle olur

Aynı durumları yaşıyorum gerçekten. eskisinden de büyük duruyor sanki ,bir tarafa doğru yamulmuş gibi ayrıca umarım düzelir.

Hayır aksine çok küçülmesin dememe rağmen baya küçük oldu, burun delikleri asimetrik, kolumella çok kısa
Kolumella bende de kısa yüzün görümünü büyük oranda etkiliyor bence ya, umarım beğenmeye başlarız.

Daha çok yeni bende öldüm 1 buçuk yıl sonra neredeyse oturdu diyebilirim kalın derili olanlar geç iyileşiyor özellikle ödem burun ucunda toplanıyor

Burnunuzda beğenmediğiniz tarafları söyler misiniz? Mesela burun sırtınız fazla mı oyuk oldu, göçmeler var mı? Yanlardan mandalla sıkılmış gibi kötü bir görüntü var mı? Burnunuz yamuk mu?

Burnunuzda beğenmediğiniz tarafları söyler misiniz? Mesela burun sırtınız fazla mı oyuk oldu, göçmeler var mı? Yanlardan mandalla sıkılmış gibi kötü bir görüntü var mı? Burnunuz yamuk mu?
yüzüme yakışmadığını düşünüyorum daha çok aslında, kısa kalmış gibi. biraz da kalın maalesef ama bir buçuk ay yeni doldu incelir diye düşünüyorum. bir de kolumella kısalığı sebebiyle sanki burnum kesilmiş gibi duruyor alttan dümdüz bir şekilde. yamukluk vs yok,oyuk değil kesinlikle doğal olmasını istemiştim zaten.

Daha çok yeni bende öldüm 1 buçuk yıl sonra neredeyse oturdu diyebilirim kalın derili olanlar geç iyileşiyor özellikle ödem burun ucunda toplanıyor
kalın deriliyim maalesef hayırlısıyla bi atlatsam ben de şu dönemi çok mutlu olacağım,çok geçmiş olsun size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…