Sizinde sismi burnunuzBenımde aynı 11. Gün
Gayet normal 2 sene icinde tam oturur evet. Ama sislikler bi kac aya inmis olur ufak tefek kalir onuda farketmezsin bile
Canım daha alıcıların çıkmamış bı dur hele özellikle kalın derili isen zaten zor oturur iyileşir benim öyle olmusdu en az 1 buçuk yıl ve ödem atıcı şeyler iç ihmal etmeMerhaba arkadaşlar. Burun ameliyatımın dördüncü günü burnum kocaman kalkık domuz gibi gözüküyor. Ödemdenmi böyle acaba bilemedim bu kadar büyük değildi. Dört gün sonra alcilarim tamamen alinacak kocaman burunla mi gezeceğim bendoktor iki senede oturur burnun dedi. Kucukken tüplü tv dusurmusum kemik büyümesi olmuş içerden.
Sali gunu cikicak tamamenCanım daha alıcıların çıkmamış bı dur hele özellikle kalın derili isen zaten zor oturur iyileşir benim öyle olmusdu en az 1 buçuk yıl ve ödem atıcı şeyler iç ihmal etme
Bu süreç biraz sabır istiyorSali gunu cikicak tamamen
11. Gunumdeyim biraz indi sislikler ama kalkik duruyor hala. Doktor ödem dedi cunku ben kaldırmayın demiştim burnumu insallah inerEvet şu an aşırı ödeminiz var çok normal. Ben de ameliyat olalı 1,5 ay oldu ilk zamanlar böyleydim Şimdi daha iyi. İnecektir zamanla sizinki de.
Evet suan 11. GunumdeyimBu süreç biraz sabır istiyor
Aynen en az 1 buçuk yıl oturması burun ucun kalkık durur ama iner düşer dedikleri oturur ödem felan gidinceEvet suan 11. Gunumdeyim
Evet sabir gerekiyor. Benim kalin derili birdeAynen en az 1 buçuk yıl oturması burun ucun kalkık durur ama iner düşer dedikleri oturur ödem felan gidince
Benimde öyleydi aynenEvet sabir gerekiyor. Benim kalin derili birde
11. Gunumdeyim biraz indi sislikler ama kalkik duruyor hala. Doktor ödem dedi cunku ben kaldırmayın demiştim burnumu insallah iner
Benimki kaldirmayacagini söylemişti. Şuan önden burun deliklerim gözüküyor umarım iner. Sizin ne kadar oluyor yaptıraliİlk altı ayda düşme yapıyormuş. Benim doktorum bu düşme payı için 3milim kalkık yaptığını söyledi. Aslında işini bilen doktor hafif kalkık yapıyor
Onden bakınca burun deliklerim çok gözüküyor. Sizin ne kadar oluyor yaptiraliBenimde öyleydi aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?