Burun estetiği sonrasi

cifff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2023
13
0
1
25
Merhaba arkadaşlar. Burun ameliyatımın dördüncü günü burnum kocaman kalkık domuz gibi gözüküyor. Ödemdenmi böyle acaba bilemedim bu kadar büyük değildi. Dört gün sonra alcilarim tamamen alinacak kocaman burunla mi gezeceğim ben doktor iki senede oturur burnun dedi. Kucukken tüplü tv dusurmusum kemik büyümesi olmuş içerden.

Eklentiler

Gayet normal 2 sene icinde tam oturur evet. Ama sislikler bi kac aya inmis olur ufak tefek kalir onuda farketmezsin bile.

Canım daha alıcıların çıkmamış bı dur hele özellikle kalın derili isen zaten zor oturur iyileşir benim öyle olmusdu en az 1 buçuk yıl ve ödem atıcı şeyler iç ihmal etme

Evet şu an aşırı ödeminiz var çok normal. Ben de ameliyat olalı 1,5 ay oldu ilk zamanlar böyleydim Şimdi daha iyi. İnecektir zamanla sizinki de.

Evet şu an aşırı ödeminiz var çok normal. Ben de ameliyat olalı 1,5 ay oldu ilk zamanlar böyleydim Şimdi daha iyi. İnecektir zamanla sizinki de.
11. Gunumdeyim biraz indi sislikler ama kalkik duruyor hala. Doktor ödem dedi cunku ben kaldırmayın demiştim burnumu insallah iner

11. Gunumdeyim biraz indi sislikler ama kalkik duruyor hala. Doktor ödem dedi cunku ben kaldırmayın demiştim burnumu insallah iner

İlk altı ayda düşme yapıyormuş. Benim doktorum bu düşme payı için 3milim kalkık yaptığını söyledi. Aslında işini bilen doktor hafif kalkık yapıyor

İlk altı ayda düşme yapıyormuş. Benim doktorum bu düşme payı için 3milim kalkık yaptığını söyledi. Aslında işini bilen doktor hafif kalkık yapıyor
Benimki kaldirmayacagini söylemişti. Şuan önden burun deliklerim gözüküyor umarım iner. Sizin ne kadar oluyor yaptırali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…