burun estetigi sonrasin kaç günde gündelik hayata dönebiliriz ?

mathilda_ss

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
110
-9
298
37
Ankara
selam kızlarr ben de burun estetiği yaptırmaya karar verdim tarihini de 13 mayıs olarak biçtim kafamda ancak 23 mayısta sınavlarım başlıyor finaller..10 günde sınavlara katılacak düzeye gelebilirmiyim..25 haziranda da abimin düğünü var yetişsin istiyorum ama 1 ayda burun ne şekli alırr kızlar yardımmmm

mathilde bence çok yanlış bir karar vermişsin.aceleyle yapılan işler hep kötü gelişir demiş olayım.aynı hatayı ben de yaptım çünkü.10günlük tatilde yaparım sonra dönerim okula mokile diyordum ama hiç de öyle olmadı.görüntü değişince inanki şuanki gibi düşünemiyorsun,ya nasıl çıkıcam bu halde millet ne diyecek falan filan...sonra tabi bir de istemediğin gibi olursa depresyona gireceksin o psikolojiyle final minal berbat gçeecek.güzel olsa bile aceleyle yapıldığı için emin ol sorunlar yaşayacaksın.aynı hatayı yaptım ve pişmanım.üstelik abinin düğününe yetişmesi için de zorlama ben de ablamın nişanı için aceleyle yaptırmıştım aynı şekilde insanın iki ayağı bir pabuca giriyor,onun yerine o güne saçınla makyajınla elbisenle güzel olmaya çalış.emin ol kimse kimsenin burnuna göre değer vermez,bence düğünden sonra yaptır.

ablamın nişanına yetişsin diye uğraştım ,nişanda eski halime nazaran kat kat çirkin göründüm ve çok mutsuzdum onu söyleyim...

teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar..insan kafasına takmayagörsün hemen olsun bitsin istiyor..ama aslında yanlış bir dönem çok sıkıştırmış olacağım kesinlikleee ( ama hayat boyu kullanılcak brşey aceleye gelmemeli saç boyatmaya benzemez..umarım kendimi tutabilirim

o kadar kritik bir ameliyat ki bir an önce bende olup kurtulmak istiyorum yoksa okudukça korkum artıyor moralim bozuluyor . bende ameliyattan sonra 3 hafta işe gitme istemiyorum okadar kısa bi sürede düzelmesini beklme sende arkadaşım , rahat bi zamanda ol ameliyatını.

bence sınavlar daha önemli.ameliyat olduktan sonra insan dinlenmek ister.sınava ne zaman çalışacaksınız o zaman?ameliyat genel anesteziyle yapıldığı için sonrasında toparlanmak için ii dinlenmek gerekir bence.sınav stresi beni çok strese sokar.sizi bilmem ama.

bende üniversite ogrencisiyim cnm yarı yıl tatilinde bile yaptırmayı goze alamadım 1 ayda tam anlamıyla iiilesmezssem yeni halime ben kendım alısmadan okula gıtmek ıstemedım o yuzden hazıranı beklıyorum bence sende acele etme bu kolay gorunsede ciddi bi operasyon

tatlım ben maxımum 10 dıyorum sana ben amelıyat sonrası 2. günü ılk pansumandan sonra fıldır fıldır dolasıyordum ortalıkta :))))

Bence iyileşme herkezde başka oluyor forumda hep farklı yorumlar okudum . Ama sanırım genel olarak 10 günde geçiyor sıkıntılı dönem. Umarım herşey yolunda gider canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…