Merhaba arkadaşlar,
Burun ameliyatı sonrasında burunun oturması şekil olarak artık pek değişmediği ay ortalama nezaman başlıyor? Tecrübeli arkadaşlarım deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim :)
3.ayıma girdim masaj yapıyorum ilk ay egri 2. ay daha düzgün bu ay başı sanki tekrar eğildi gibi anlayamadım ince derili burnum sürekli bi değişim hali iyi yöndemi kötü yöndemi burnum iyileşiyor kestiremiyorum
Ödem yer değiştirebilir benim de sol tarafım çok güzel oturdu ama sağ taraf ödemden şişmiş halde maalesef ( doktorum 1 ay sonra tekrar çağırdı inmezse kortizon yapacakmış uzun ve sabır isteyen bir süreç gerçektenn
Kesinlikle sabır ve güçlü bir psikoloji gerektiriyor bilsemki sebebi sadece ödem bekleriz nasıl olsa ödemde geçecek orta -ince arası deri yapım ama kemiksel bir eğrilikse ödem geçtikce dahada ortaya çıkıcak o yüzden burunun oturma süreci herkeste değişir ama ortalama zamanını merak ettim zor bir süreçmiş
Ödem yer değiştirebilir benim de sol tarafım çok güzel oturdu ama sağ taraf ödemden şişmiş halde maalesef ( doktorum 1 ay sonra tekrar çağırdı inmezse kortizon yapacakmış uzun ve sabır isteyen bir süreç gerçekt
Diğer konudan da yazdım benim 45. günüm oldu sanırım. Hala ödemlerim var daha çok erken zaten. Ozan bey 4. aydan sonra ödemler iyice inmiş olur dedi. Sabahları ödemim çok fazla oluyor gün içerisinde iniyor masaj yapıyorum düzenli. Ödem haricinde bir sorunum yok çok memnun kaldım gerçekten diğer konularda fotoğraflarım falan da mevcut bakabilirsiniz fikir olur sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
Diğer konudan da yazdım benim 45. günüm oldu sanırım. Hala ödemlerim var daha çok erken zaten. Ozan bey 4. aydan sonra ödemler iyice inmiş olur dedi. Sabahları ödemim çok fazla oluyor gün içerisinde iniyor masaj yapıyorum düzenli. Ödem haricinde bir sorunum yok çok memnun kaldım gerçekten diğer konularda fotoğraflarım falan da mevcut bakabilirsiniz fikir olur sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum