Burun estetiği sonrasında burunun oturma süreci

dudumert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2023
213
56
28
40
Merhaba arkadaşlar,
Burun ameliyatı sonrasında burunun oturması şekil olarak artık pek değişmediği ay ortalama nezaman başlıyor? Tecrübeli arkadaşlarım deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim :)

İnce deri için 4 ay sonrası, kalın deri için 1 seneye kadar uzayabilir..

3.ayıma girdim masaj yapıyorum ilk ay egri 2. ay daha düzgün bu ay başı sanki tekrar eğildi gibi anlayamadım ince derili burnum sürekli bi değişim hali iyi yöndemi kötü yöndemi burnum iyileşiyor kestiremiyorum 🤦🏻‍♀️

Ödem yer değiştirebilir benim de sol tarafım çok güzel oturdu ama sağ taraf ödemden şişmiş halde maalesef :(( doktorum 1 ay sonra tekrar çağırdı inmezse kortizon yapacakmış uzun ve sabır isteyen bir süreç gerçektenn

Kesinlikle sabır ve güçlü bir psikoloji gerektiriyor bilsemki sebebi sadece ödem bekleriz nasıl olsa ödemde geçecek orta -ince arası deri yapım ama kemiksel bir eğrilikse ödem geçtikce dahada ortaya çıkıcak o yüzden burunun oturma süreci herkeste değişir ama ortalama zamanını merak ettim zor bir süreçmiş 😬🤦🏻‍♀️

Şu an nasıl ben de Ozan Beyş düşünüyorum eğrilik var bende
Ödem yer değiştirebilir benim de sol tarafım çok güzel oturdu ama sağ taraf ödemden şişmiş halde maalesef :KK43:( doktorum 1 ay sonra tekrar çağırdı inmezse kortizon yapacakmış uzun ve sabır isteyen bir süreç gerçekt

Şu an nasıl ben de Ozan Beyş düşünüyorum eğrilik var bende
Diğer konudan da yazdım benim 45. günüm oldu sanırım. Hala ödemlerim var daha çok erken zaten. Ozan bey 4. aydan sonra ödemler iyice inmiş olur dedi. Sabahları ödemim çok fazla oluyor gün içerisinde iniyor masaj yapıyorum düzenli. Ödem haricinde bir sorunum yok çok memnun kaldım gerçekten diğer konularda fotoğraflarım falan da mevcut bakabilirsiniz fikir olur 😊 sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum

Diğer konudan da yazdım benim 45. günüm oldu sanırım. Hala ödemlerim var daha çok erken zaten. Ozan bey 4. aydan sonra ödemler iyice inmiş olur dedi. Sabahları ödemim çok fazla oluyor gün içerisinde iniyor masaj yapıyorum düzenli. Ödem haricinde bir sorunum yok çok memnun kaldım gerçekten diğer konularda fotoğraflarım falan da mevcut bakabilirsiniz fikir olur 😊 sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
Masaj sadece odem daha çabuk insin diye mi yapılıyor. Yani masaj yapılmasa da odem iner ama daha geç mi iner masajin baska faydası var mi

Daha önce yaptıgı hurunları canlı görmüş mütdünüz

Back
X