Burun estetiği sonrasında genişlik açık çatı

ursulaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
30
11
3
35
Arkadaşlar burun estetiği olalı 5 ay olcak nerdeyse ama burnum hiç daralmamış gibi ödem olduğunu düşünmüyorum artık çatının açık kalması gibi durumlar olabilir mi bilenler yorum yapabilir mi? Bu konularda bilgili olanlar yorum yapsın ben fotoğraf atarım 🥺

Burnunuza masaj yapıyor musunuz? Yanlış masajla benim burnum biraz genişlemişti fark ettikten sonra inceldi sizinde öyle bi durum olabilir

Burnunuza masaj yapıyor musunuz? Yanlış masajla benim burnum biraz genişlemişti fark ettikten sonra inceldi sizinde öyle bi durum olabilir
Kenarlara 2. Ayda yapmaya başladım hiç geçmediği için. Ama sanki benim alt kemik inceltilmemiş kemer alınıncada burun büyümüş gibi size özelden atıyorum resim

Genişleme olması muhtemel mesela benimki eskisine göre daha geniş ama benim ameliyat öncesi bilgim vardı. Doktorunuz nefes sıkıntısı yaşamamanız adına daraltmamış olabilir kendisine sordunuz mu?

Genişleme olması muhtemel mesela benimki eskisine göre daha geniş ama benim ameliyat öncesi bilgim vardı. Doktorunuz nefes sıkıntısı yaşamamanız adına daraltmamış olabilir kendisine sordunuz mu?
Daralttığını ödem olduğunu söyledi :(

Daralttığını ödem olduğunu söyledi :KK43:
5 ayda her ne kadar ödemlerin ciddi bir biçimde indiğini düşünsek de bu öyle olmayabiliyor benim 1 yıl sonuna kadar küçülmeye devam etmişti. Eskisine göre zaten daha kalın bırakıldığı için sizin durumunuza ilişkin yorum yapmam yanıltıcı olabilir. Genişlik üstten kemerin törpülenmesiyle oluyor aslında. Piramit gibi düşünün yükseklik azalınca alan genişliyor yani kemeriniz eğer öncesinde büyükse ve burnunuz dar veya normal sayılabilecek bir durumdaysa burnunuzun daha da daraltılması nefes kanallarını daraltabilir. Doktorunuz daraltma yapmışsa da fonksiyonel bir burun için sizin beklentinizi karşılayacak kadar daraltmamış olabilir. İsterseniz özelden fotoğraf gönderin.

Kenarlara 2. Ayda yapmaya başladım hiç geçmediği için. Ama sanki benim alt kemik inceltilmemiş kemer alınıncada burun büyümüş gibi size özelden atıyorum resim
Merhaba benim bugün 16. Günüm benimde ucu genişlemiş gibi duruyor ödem ve şişten mi yoksa öyle mi bırakılmış anlamadım özelden foto atabilir misiniz acaba merak ettim burnunuzu. Şuan kaç aylık burnunuz

Merhaba benim bugün 16. Günüm benimde ucu genişlemiş gibi duruyor ödem ve şişten mi yoksa öyle mi bırakılmış anlamadım özelden foto atabilir misiniz acaba merak ettim burnunuzu. Şuan kaç aylık burnunuz
Diğer konuma bakabilirsin ekledim

Açık çatı vardı bende kemer alındıktan sonra bazı burunlar geniş gözüküyor önden doktor düzgün yapmazsa revizyon oldum ben maalesef başka çözümü olduğunu sanmam.

Back
X