Burun Estetiği Sonrasında İyileşme Sürecinde Gözü Kanlananlar

bugün tam 1 hafta oldu, morluklarm tamamen geçmesine rağmen,şişliklerim de belli belirsiz kaldı geçti sayılır.. ama gözlerimdeki kanlanma moralimi bozuyor :( kan oturdu ve hala duruyor.. ne bir iyileşme ne bir gelişme var ... 1 ay bekleyince geçecek mi kesin ?en çok onu takıyorum şuan kafama :(

canım benim gözlerime öyle kan oturmuştu beyaz kısmı görünmüyodu hiç. her gün kalktığımda aynıydı annem geçmiycek hrlde kaldı böyle diyodu ama ben takmıyodum hiç. 25. gün falan geçti. ama 20 gün hiçbi değişiklik yoktu snra azala azala geçti bi anda. hiç kafana takma o yüzden:)

canım benim gözlerime öyle kan oturmuştu beyaz kısmı görünmüyodu hiç. her gün kalktığımda aynıydı annem geçmiycek hrlde kaldı böyle diyodu ama ben takmıyodum hiç. 25. gün falan geçti. ama 20 gün hiçbi değişiklik yoktu snra azala azala geçti bi anda. hiç kafana takma o yüzden:)
yaa gerçekten mi valla çok sevindim şuan rahatladım uzun bi süre ama geçiyorsa beklencek mecbur napalım teşekkür ederim bilgilendirmen için.. içime su serptin :)

Kizlar bende 21 gun once emre ilhana ameliyat oldum sadece kemeri torpuledi alta dokunmadi fakat su an sag gozumun kenarinda kemik cikintisi gibi bisey var emre bey bazen olabiliyor dedi igne ile torpulicekmis bu sikintiyi yasayan varmi yardimci olursaniz sevinirim goruntude bisey yok sadece elimle dokununca bir cikinti var hafif

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X