burun estetigi sonrasinda sag burun kanadinda cokme yasayan kimse varmi

sahra13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
35
0
86
İzmir
selam arkadaslar ben bir ay once burun ameliyati oldum bir hafta once burnumun sag kanadinda cokme oldu bu yuzden biraz yamuk gorunuyor bu sorunu yasayan kimse oldumu

as cnm..bende ameliyat olalı 2 sene olcak nerdeyse benmde son bir aydır dikkatmi çekiyor.Sanki bnmde burnmun sağ tarafında hafif çökme var.Bİde ucunda hafif çukur oluştu gibi geliyor.Ne yapcağımı bende bilmyrum.Ayarlayabilirsem doktorma gtcem bakalım

git tabi ihmal etme ama uzun zaman olmus senin ameliyatin belkide bize oyle geliyordur cunku benim sol tarafimin sisi inmis sag daha sis bu yuzden oyle gorunuyor olabilir bilemiyorum

git tabi ihmal etme ama uzun zaman olmus senin ameliyatin belkide bize oyle geliyordur cunku benim sol tarafimin sisi inmis sag daha sis bu yuzden oyle gorunuyor olabilir bilemiyorum

evet senn daha yeniymş cnm.6 ayda oturur dyolr zaten.ama senninde muyaneye gtmen gerkyor.ilk zamanlar benmde düzgndü..şimdi şimdi dkttimi çekyo işte..

Doktor masaj verdi mi peki? MAsajlara dikkat etmen gerekiyor

banada masaj vermedi hafta sonu gidicem doktoruma cok uzuluyorum boyle kalicak diye cok korkuyorum

evet cnm bi git görün..ben roccatane kullanyrum tedavm btnce gideym dedm..insnn pskoljsni bozyo kötü durması..bidolu da para saydık yani...

evet cnm bi git görün..ben roccatane kullanyrum tedavm btnce gideym dedm..insnn pskoljsni bozyo kötü durması..bidolu da para saydık yani...

oyle tabi ama bolgesel sisliklerde olabilir biliemiyorum can sıkıcı iste sende uzulme canim duzelir vardir bir cozumu

cnm ankarada özel hastanede ameliyat oldum..şimdi ordaki doktorum ayrılmş kendi klinik açmış...ona bi görüncem bakalım ayarlıyp bi gdemedm..memnn değilm desem nasıl tepki verr hç bilmyrum da..güzel der geçişttrr belkide..

evet oyle soyluyorlar genelde bende cokuntuden bahsettim hayir guzel diyor oda nisani olsun dedi onden guzel gorunmuycekse burnumu yaptirmamin ne anlami var senin doktorunun birlikte calistigi bir hastane vardir mutlaka tabi hatayi kendisinde gorurse...

benden kaynaklann hata ne olblir ki?? ya bşey sorcam burun ucuna dolgu madde koyuylr dye dydum acaba bana da öle bi madde koydudu ucu az çökmş gbi dryo( amelytm hakkında hç bilğim de yok..

daha burnun cok yeni, hatta benimki de yapılalı bir ay oldu. bir tarafı daha şişi, ucu da pek güzel degil ama kafama takmıyorum cünkü geçecek bunlar. o yüzden şimdiden sıkma canını.

benden kaynaklann hata ne olblir ki?? ya bşey sorcam burun ucuna dolgu madde koyuylr dye dydum acaba bana da öle bi madde koydudu ucu az çökmş gbi dryo( amelytm hakkında hç bilğim de yok..

bende oyle birsey duydum ama yanlis bilgilendirmeyim seni en iyisi biran once doktoruna gitmelisin

daha burnun cok yeni, hatta benimki de yapılalı bir ay oldu. bir tarafı daha şişi, ucu da pek güzel degil ama kafama takmıyorum cünkü geçecek bunlar. o yüzden şimdiden sıkma canını.

insallah gecer ben cok uzuluyorum hep boylemi kalicak diyorum ama gercektende sag taraf daha sis doktorumda oyle diyor bilemiyorum ya cok zor bir surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…