as cnm..bende ameliyat olalı 2 sene olcak nerdeyse benmde son bir aydır dikkatmi çekiyor.Sanki bnmde burnmun sağ tarafında hafif çökme var.Bİde ucunda hafif çukur oluştu gibi geliyor.Ne yapcağımı bende bilmyrum.Ayarlayabilirsem doktorma gtcem bakalım
git tabi ihmal etme ama uzun zaman olmus senin ameliyatin belkide bize oyle geliyordur cunku benim sol tarafimin sisi inmis sag daha sis bu yuzden oyle gorunuyor olabilir bilemiyorum
evet cnm bi git görün..ben roccatane kullanyrum tedavm btnce gideym dedm..insnn pskoljsni bozyo kötü durması..bidolu da para saydık yani...
oyle tabi ama benimkiler bolgesel sisliklerde olabilir sende uzulme vardir bir cozumuevet cnm bi git görün..ben roccatane kullanyrum tedavm btnce gideym dedm..insnn pskoljsni bozyo kötü durması..bidolu da para saydık yani...
inşlh basit bir çözümü vardır..aileme bidaha masraf çıkaramm
benden kaynaklann hata ne olblir ki?? ya bşey sorcam burun ucuna dolgu madde koyuylr dye dydum acaba bana da öle bi madde koydudu ucu az çökmş gbi dryo( amelytm hakkında hç bilğim de yok..
daha burnun cok yeni, hatta benimki de yapılalı bir ay oldu. bir tarafı daha şişi, ucu da pek güzel degil ama kafama takmıyorum cünkü geçecek bunlar. o yüzden şimdiden sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?