burun estetigi sonrasinda sag burun kanadinda cokme yasayan kimse varmi

selam arkadaslar ben bir ay once burun ameliyati oldum bir hafta once burnumun sag kanadinda cokme oldu bu yuzden biraz yamuk gorunuyor bu sorunu yasayan kimse oldumu

Ameliyat olalı 9 ay oldu ve aynı sorun bendede oldu. Tekrar ameliyat oldum. 1 hafta oldu daha, şu an çok memnunum. Ama senin daha 1 ay olmuş masaj yapıp düzeltme şansın var doktoruna bir danış canım

Ameliyat olalı 9 ay oldu ve aynı sorun bendede oldu. Tekrar ameliyat oldum. 1 hafta oldu daha, şu an çok memnunum. Ama senin daha 1 ay olmuş masaj yapıp düzeltme şansın var doktoruna bir danış canım

cnm tekrar olduğun amelyt nasıl gecti daha mı zor oluyo.?bide önceden olduğun hastanede mi oldun?ücretli mi tekrrardan???

gecmis olsun canim dun doktorumla gorustum sag tarafin daha sis ondan dedi aslinda dogru sag gozumun hemen alti sis burun kenari sol taraftan daha icerde yani sag taraf ustten sis oldugu icin burun kanadi oyle gorunuyor biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir masaji kesinlikle tavsiye etmiyor doktorum sisliklerin inmesini bekliyorum bakalim

tatlım ameliyatını doktor ücret almadan mı yaptı? Bide doktora kimdi acaba?

ben estetik olmak için gitmemiştim başka problemlerim vardı, o problemler halloldu çok şükür. Tekrar bir ücret almadı. 2. ameliyatımda da Ağrı sızı hiçbişeyim olmadı.

Back
X