• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği surecim ic dudakta morarma (resimli)

country

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
3.739
4.028
83
Dun ameliyat oldum burnumdan cok agzim bogazim cok kotuu ozellikle ust dudak icinde morarma yasayan oldu mu

Eklentiler

• PhotoGrid_1413288171392.webp
    PhotoGrid_1413288171392.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 1.339
Dun ameliyat oldum burnumdan cok agzim bogazim cok kotuu ozellikle ust dudak icinde morarma yasayan oldu mu
bende olmamıştı ama sanki burada yine iç dudağım morardı diye başlık açan olmuştu diye hatırlıyorum. Büyük ihtimalle açık teknikle yapılmış ameliyatınız ondan olmuştur sanırım.

Aynısı bende de var, dudaklarımın içi mor.
Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.
Pastil almanı tavsiye ederim çünkü iç tamponlar yüzünden ağızdan nefes alınca soğuk yüzünden bademcikler şişiyor.

Aynısı bende de var, dudaklarımın içi mor.
Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.
Pastil almanı tavsiye ederim çünkü iç tamponlar yüzünden ağızdan nefes alınca soğuk yüzünden bademcikler şişiyor.

Evet ağızdan nefes alamamk cok zorluyo insani okyanus suyunu nasil kullaniyosun ben burnumun icine sıkıyorum ama diger taraftan cikma olmuyo koca siseyi bitirmek baya zor geldi

Evet ağızdan nefes alamamk cok zorluyo insani okyanus suyunu nasil kullaniyosun ben burnumun icine sıkıyorum ama diger taraftan cikma olmuyo koca siseyi bitirmek baya zor geldi
Ben sıktığımda genzime akıyor.
Basınçlı bir şişe olması lazım, coos diye basınca mideme kadar basınç veriyor hahaha :KK45:
Şişeyi yarıladım bile ben. Günde 4 defa ondan sıkıyorum ve hemen arkasından nemlendirici kremi sürüyorum.

Ben sıktığımda genzime akıyor.
Basınçlı bir şişe olması lazım, coos diye basınca mideme kadar basınç veriyor hahaha :KK45:
Şişeyi yarıladım bile ben. Günde 4 defa ondan sıkıyorum ve hemen arkasından nemlendirici kremi sürüyorum.

Seninki hangi marka acaba muadil urun mu verdi eczane. Tek kullanimlik posetler var benimkinde siseye icme suyu doldurup calkaliyoruz o siseyi bitiriyorum bi seferde. Yarisi saga yarisi sola. Kulak copuyle bep.. mi suruyosun canim

Seninki hangi marka acaba muadil urun mu verdi eczane. Tek kullanimlik posetler var benimkinde siseye icme suyu doldurup calkaliyoruz o siseyi bitiriyorum bi seferde. Yarisi saga yarisi sola. Kulak copuyle bep.. mi suruyosun canim
Bende ki öle bişi değil, saç spreyi gibi basınçlı kutuda. Sinomarin sprey ve kuruluk olmasın diyebarkasından kulak çubuğuyla sürdüğüm Sinomarin krem.

Bende ki öle bişi değil, saç spreyi gibi basınçlı kutuda. Sinomarin sprey ve kuruluk olmasın diyebarkasından kulak çubuğuyla sürdüğüm Sinomarin krem.

Bana neden vermedi o kremi yahu hos versede nasi surcem bilmem o kadar korkuyorum ki dokunmaya heran bise olucakmis gibi su tamponlar beni bitirdi zaten :(

Bana neden vermedi o kremi yahu hos versede nasi surcem bilmem o kadar korkuyorum ki dokunmaya heran bise olucakmis gibi su tamponlar beni bitirdi zaten :KK43:
Doktorlarımız farklıydı, her yiğidin yoğurt yiyişi başka :)
Ön tampon çıktı değil mi?
İç tamponlar çok korkutuyor beni.
İçeriden dikili olduğu için çok acıyormuş çıkarırken öyle dediler:KK17:

Doktorlarımız farklıydı, her yiğidin yoğurt yiyişi başka :)
Ön tampon çıktı değil mi?
İç tamponlar çok korkutuyor beni.
İçeriden dikili olduğu için çok acıyormuş çıkarırken öyle dediler:KK17:

Evet ben bi gece kaldim sabah on tamponlar alindi. Onda bi sorün olmadi o kadar uzun seyi burnuma nasi sıkstrmislar ona sasirdim :d slikonda sali gunu alinicak ben tampondan degilde bu dikislerden acayip korkuyorum ya. Kendim bile elleyemiyorum doktora nasi elletcem :( bugun morartilarim bile gecti ama su dudagim agzim beni sinir ediyor :@ senin dikisler alininca tecrubelerini yaz lutfen

Evet ben bi gece kaldim sabah on tamponlar alindi. Onda bi sorün olmadi o kadar uzun seyi burnuma nasi sıkstrmislar ona sasirdim :d slikonda sali gunu alinicak ben tampondan degilde bu dikislerden acayip korkuyorum ya. Kendim bile elleyemiyorum doktora nasi elletcem :KK43: bugun morartilarim bile gecti ama su dudagim agzim beni sinir ediyor :mad: senin dikisler alininca tecrubelerini yaz lutfen
Aynen ya bende aynı şeyi düşünmüştüm:KK48: senin silikonlar daha geç çıkacakmış, benim 6. Günde çıkmış olacak. 2 gün daha deseler bekleyemezdim yalan yok:KK53:
İlk günler dikişlere pamuklu çubukla krem sürerken inanılmaz tedirgin oluyordum.
Sonra 2-3 gün hep hapşırdım baktım bişi olmuyor:KK45:
Misal bugün elimle oynuyordum tabi nazikçe:KK53:
Yarın öğlen 2 gibi gidiyorum. Çıkınca sana mutlaka yazarım :p

Aynen ya bende aynı şeyi düşünmüştüm:KK48: senin silikonlar daha geç çıkacakmış, benim 6. Günde çıkmış olacak. 2 gün daha deseler bekleyemezdim yalan yok:KK53:
İlk günler dikişlere pamuklu çubukla krem sürerken inanılmaz tedirgin oluyordum.
Sonra 2-3 gün hep hapşırdım baktım bişi olmuyor:KK45:
Misal bugün elimle oynuyordum tabi nazikçe:KK53:
Yarın öğlen 2 gibi gidiyorum. Çıkınca sana mutlaka yazarım :p

Ayy bugun bende 6 7 kez hapsirdim yaa cok kotuu korkuyorm bise olcak diyee. Bugub biraz agrimda var gbi. Sen kulak copuyle nereye kadar temizliyorsun ben sadece uc ic kısımlara kadar gidebildim. Gunde iki kere mi yapmak lazim acaba

Ayy bugun bende 6 7 kez hapsirdim yaa cok kotuu korkuyorm bise olcak diyee. Bugub biraz agrimda var gbi. Sen kulak copuyle nereye kadar temizliyorsun ben sadece uc ic kısımlara kadar gidebildim. Gunde iki kere mi yapmak lazim acaba

Ağrı mı:KK57: belki kişiden kişiye değişen birşeydir ama benim hiç ağrım olmadı.
Ben gerilere kadar gidebiliyorum sıkıntı olmuyor:KK53: günde 4 defa dedi bana doktorum. Hiç kurumasına izin verme diyede ekledi. Dikiş alırken daha kolay geçiyormuş:KK45:
Hapşırma hissi geldiği anda başını çok hafif öne doğru eğerek dilini damağına sertçe baştır ve sadece ağzından nefes al:KK52:engelleyemiyorsan sakın tutmaya çalışma burnun hasar görür ağızdan hapşır :KK51:

Ağrı mı:KK57: belki kişiden kişiye değişen birşeydir ama benim hiç ağrım olmadı.
Ben gerilere kadar gidebiliyorum sıkıntı olmuyor:KK53: günde 4 defa dedi bana doktorum. Hiç kurumasına izin verme diyede ekledi. Dikiş alırken daha kolay geçiyormuş:KK45:
Hapşırma hissi geldiği anda başını çok hafif öne doğru eğerek dilini damağına sertçe baştır ve sadece ağzından nefes al:KK52:engelleyemiyorsan sakın tutmaya çalışma burnun hasar görür ağızdan hapşır :KK51:

Canim ne durumdasin nasi gecti tampon dikis olayi seklini gorunce neler hissettin begendin mi siste olsa.

Canim ne durumdasin nasi gecti tampon dikis olayi seklini gorunce neler hissettin begendin mi siste olsa.
Şimdi çıktım hastaneden canım
Dikiş alma çok büyütülmüş gözde diyeyim sana.
Bir defa ık dedim bitti :KK53:
Şekline bayıldım :KK45: şuanda çılgınlar gibi ödem var ama güzel:KK53:
Albüme eklicem şimdi.

Şimdi çıktım hastaneden canım
Dikiş alma çok büyütülmüş gözde diyeyim sana.
Bir defa ık dedim bitti :KK53:
Şekline bayıldım :KK45: şuanda çılgınlar gibi ödem var ama güzel:KK53:
Albüme eklicem şimdi.

Ayy hadi gozun aydin burnundan nefes alabiliyor musun bari fotolarii bekliyorum meraklaa :)

Ameliyat gununu saymazsak bugun 5. Günüm henuz slikonlar ve kalip alinmadi sali gunu alınacak ama artik kalip bana o kadar agir geliyo ki anlatamam sizdede boyle bir durum oldu mu. Artik goruntuden cok sagligima kavusma cabasina girdim yaw

Back
X