Tamer Beye mi olacaksın canımben yarın ameliyat oluyorum bir ay çok çabuk geçti :S
canım beni ameliyat odasına götürürlerken ağlayacaktım az kalsın. korkuyordum ilk ameliyatımdı. korkmana gerek yok nasıl bayıldığını bile anlamıyorsun bi uyanıyorsun ameliyat bitti. ben inanamamıştım burnuma dokunmaya çalıştım gerçekten bitti mi! doktor elimi tuttu dokunma dedi :) hiç ağrı olmuyor. bende hastane hakkında biraz tereddütlüydüm ama doktoruma güvendim ve şimdilik mutluyum.Bende gün alicam çok korkuyorum hastaneye de kötü diyorlar olunca banada resmini atar mısınız
Tamer Köse ye ameliyat oldum.Evet canim kim olacaksin daha sonra bizimle paylasirmisin nasil bi surec bekliyor bizi
Tamer Köse ye ameliyat oldum.
Ameliyat dünü sabah en geç 10 a kadar kahvaltı sonra yeme içme yok.
o gün tahlillerini yaptırıyorsun. doktor yönlendiriyor seni. daha önceden de yaptırabilirsin. ameliyat günü foto çekimi yapıyor.
Yatış işlemleri için önce girişteki vezneye sonra muhasebeye gidiyorsun. 2.500 tl yarısı nakit gerisi taksit olabiliyor ben hepsini nakit ödedim. sonra tekrar vezneye gidiyorsun. yönlendiriyorlar seni.
Odana çıktığında seni ameliyat için hazırlıyorlar. ben burda heycanlanmıştım. damar yolu açıyorlar üzerini çıkartıyorsun. tansiyonunu ölçüyorlar. ameliyata alınmak için bekliyorsun.
sedyede asönsore biniyorsun. bir hemşire gelmişti damar yoluma iğne yaptı. sakinleştirici dedi. meğersem narkozmuş
ameliyat odasında iki doktor vardı. birşeyler yapıyorlardı. kafam gidip geeliyordu ama öyle olduğunu anlamadım sonradan hatırladım. göğsüme birşeyler taktilar sonrasını hatırlamıyorum. daha onlara sorular soracaktım uyumuşum :)
sonra bir ses ameliyatn bitti dedi... inanmadım elimle burnumu kontrol etmek istedim doktor dokunma dedi elime engel oldu :)
Ben ameliyat bitti mi? dedim. uykumda vardı zaten iyi oldu biraz uyumuş oldum dedimdoktorlar baya güldü. bunları sonradan hatırlıyorm tabi. insan ne dediğini bilmiyor :)
yatağıma gidene kadar baygındım yine.
belli bir süre yeme içme yok. sonra su felan içtim. 10 da yemek geldi. yemek yiyene kadar kalkmak yasak.
Sabah 6 ya kadar gözlerime 30 dk buz 10 dk ara şeklinde buz uygulaması yaptım.
hemşireler doktorun yanına gideceğim saatı söylediler. gittim tamponlarımı aldı. nasıl bakım yapacağımı söyledi.
kapalı ameliyat yapmış. bunuda baya açıkladı açık ameliyata göre farkını. foto atmak istemiyorum şuanda bandaj var. önümüzdeki hafta bandajlar çıkacak. sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum.
inş. cnm. doktorum güzel bir burun oldu dedi ama bandajlar açılmadan anlaşılmaz tabi :)insallah istedıgın gıbı bı burnun olur sen neyınden sıkayetcıydın canım fotolarını cok merak edıyorum bı an once ıyılessınde gorelım :)
canım ne oldu burnun ne durumda :)inş. cnm. doktorum güzel bir burun oldu dedi ama bandajlar açılmadan anlaşılmaz tabi :)
burnum uzun kemerli yamuktu heheh
salıdan sonra resimleri atarım bir aksilik olmazsa :)
nzaman fotograflarını ataıcaksın cok merk edıyorum canım bana özeldende atabılrsın :)bugün bandajları cıkarıp yeni bandaj takti. burnum uzundu kısaltınca deri biraz bol kaldı gibi. 6 aya toparlar dedi ama tereddütlüyüm. bandajların tamamıyle çıkmış halini beğendim :)
Ben yeni oldum hakan genceye esteworld harikaaa tamer beye bir arkadaşım oldu memnun değil sıkıntı varmış bende düşünüyordum ama vazgeçtimHayırlı gunler bende cuma gunu dr tamer bey doktorum ameliyat olacağım. Ama korkuyorum aslindabana yardimci olur musnz.
Ameliyat olduğunu yazmışsın yeni burnun nasıl memnun musun ?Hayırlı gunler bende cuma gunu dr tamer bey doktorum ameliyat olacağım. Ama korkuyorum aslindabana yardimci olur musnz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?