burun estetiği TAMER KÖSE

evet tamer beye ameliyatım oldum alçım duruyor henüz bende görmedim sonuçları yazarım canım

Merhaba bende ameliyat olmayi düşünüyorum hakan genceye muayene oldum 6 milyar dedi en son bu doktoru yeni gördüm cok tedirginim birde taksit imkani var mi
ben yarısını yaptırdım tamamına yok ayrıca şuan ne kadar fiyatı bilmiyorum ben eylül ayında oldum 2500 Tl kampanyası eylül sonuna kadardı sen fiyat konuştunmu canım

ben yarısını yaptırdım tamamına yok ayrıca şuan ne kadar fiyatı bilmiyorum ben eylül ayında oldum 2500 Tl kampanyası eylül sonuna kadardı sen fiyat konuştunmu canım
Yine ayni fiyat 2.500 ama taksit olayini merak ettim ben

Hayır şubat tatilinde olucam ama hala kararsızım siz foto koyucaktınız bi de memnunmusunuz tavsiye edermisiniz, hala karar veremedim bi sürü isim çıkıyo her gün
şimdilik memnunum ilk açıldığı zaman yamuktu şimdi biraz düzeldi sanırım ödemden dolayı öyle görünüyor birde ben açık ameliyat oldum o yüzden 2 ay olacak hala şiş zaten açık ameliyat 1 numara büyük durur sonra inermiş ben de bekliyorum:) ama doktorum süper tavsiye ederim sana pc ye geçince özelden atacağım fotomu canım

Yarısına yaptırdım tamamina yok derken orayi anlamadim açıklar mısınız rica etsem birde hastane konusunda çok sikayet var bu konudada aydınlatır mısınız

Yarısına yaptırdım tamamina yok derken orayi anlamadim açıklar mısınız rica etsem birde hastane konusunda çok sikayet var bu konudada aydınlatır mısınız
ben bir kısmını peşin verdim tamamı hakkında bilgim yok yaparlarmı yapmazlarmı. Hastaneye gelince temiz ve çalışanlar güler yüzlüydüben memnun kaldım özellikle doktorum Tamer bey işinin ustası ve o hastane estetiği ile meşhur

ben bir kısmını peşin verdim tamamı hakkında bilgim yok yaparlarmı yapmazlarmı. Hastaneye gelince temiz ve çalışanlar güler yüzlüydüben memnun kaldım özellikle doktorum Tamer bey işinin ustası ve o hastane estetiği ile meşhur

şimdilik memnunum ilk açıldığı zaman yamuktu şimdi biraz düzeldi sanırım ödemden dolayı öyle görünüyor birde ben açık ameliyat oldum o yüzden 2 ay olacak hala şiş zaten açık ameliyat 1 numara büyük durur sonra inermiş ben de bekliyorum:) ama doktorum süper tavsiye ederim sana pc ye geçince özelden atacağım fotomu canım
ay çok mutlu oldum memnun kalmanıza bazı konularda yorumlarınızı okumuştum üzülmüştüm açıkçası ama şu an memnunsanız iyi, bekliyorum fotolarınızı şimdiden sağolun

Teşekkür ederim ağrıniz cok oldu mu ben cok tedirginim ya kötü olma korkusu cok var icimde bide tamponlari cikarinca agrisi çok oluyor diyorlar

ay çok mutlu oldum memnun kalmanıza bazı konularda yorumlarınızı okumuştum üzülmüştüm açıkçası ama şu an memnunsanız iyi, bekliyorum fotolarınızı şimdiden sağolun
canım açık teknik böyle bir burun daa büyük olup 6ay ile 1 sene içinde iniyormuş çok okuyorum ama buna rağmen şişlikler can sıkıyor tabi en son ucu ve kaşların arası iniyormuş ama bana inmeyecek gibi geliyor ve panik yapıyorum aslında doktordan çok bu durumu bilip kendimizi buna hazırlamalıyız. Sabır isteyen bir süreç iyimi bu forum var da paylaşım yapabiliyoruz yoksa başka deneyimleri bilmesek sanırım psikolojimiz bozulurdu :)

Teşekkür ederim ağrıniz cok oldu mu ben cok tedirginim ya kötü olma korkusu cok var icimde bide tamponlari cikarinca agrisi çok oluyor diyorlar
açık konuşmak gerekirse ben çok acı çektim arkadaşım benden önce oldu Tamer beye ama o kapalı teknik oldu ağrısı olmadı ilaç bile içmedi benim açık teknik ve kemik kırıldı sanırım ondan aynı doktor farklı iki insan yani bana olan size de olacak değil fakat benimde en şiddetli ağrım 1 gundu tamponlara gelince işin en kolay yanı o hiç acımıyor sadece gıdıklanma gibi korkma

Back
X