Burun estetiği ufuk bilkay

:) Çok haklısınız hele ki ben biraz dikkatsizimdir. kesin o darbeyi de alırım sonra düğünün ortasında vay halime,,, Ama işte o foto olayı dış çekim falan aklıma da gelince hevesleniyorum,,,
Ayrıca Oh ne güzel olmuş burnunuz, hep acaba demektense yaptırıp kurtulmuşsunuz...

Resim için düğünden sonra ameliyat olup, tekrar özel bir gün yaşayarak
( mesela bir sene sonra) gelinlik ve damatlık ile güzel anlar çekilebilir. Sadece bir Saçma fikir

bantlarımı çıkardım, şiş ama nasıl sizce?

Eklentiler

• IMG_20151119_173247-1.webp
    IMG_20151119_173247-1.webp
    8 KB · Görüntüleme: 477
Ilk resim ile karşilaştırılırsa, şişlik inmiş biraz. Güzel ve doğal olmuş bence. Ameliyat olduğun belli değil. İstediğin gibi oldumu senin için ?

tabi şuan çok erken ama eskiye göre çok memnunum, benım burun derim kalın olduğu için şişlikler daha geçinecek sabredip beklemem gerek

benim de bir hafta oldu daha ama fikir olsun diye paylaşıyım, hem yorumlarınızı almak isterim.
Ödemli olmasına rağmen hiç ödem olduğu anlaşılmıyor açıkcası ben beğendim inşallah istediğin gibi olur :) bende Ufuk Bilkay'ı düşünüyorum şimdilik

Ödemli olmasına rağmen hiç ödem olduğu anlaşılmıyor açıkcası ben beğendim inşallah istediğin gibi olur :) bende Ufuk Bilkay'ı düşünüyorum şimdilik
teşekkür ederim, masajlarla beraber yavaş yavaş diniyor şişlikler, umarım senın de başarılı olur ;)

Ilk resim ile karşilaştırılırsa, şişlik inmiş biraz. Güzel ve doğal olmuş bence. Ameliyat olduğun belli değil. İstediğin gibi oldumu senin için ?
merhaba canım nasıl gidiyor, şişşliklerin ne durumda? aynı doktora olduğumuz için sana bişey sormak istiyorum. dikiş yerinde sert ip çıktı,elimi sürdüğümde batıyor, sen öyle birşeyle karşılaştın mı??

Merhaba canım,
Şişlik ve uyuşukluk var. Bir tarafı biraz daha şiş. Daha sabır istiyor sanınırım. :)
Burnun içindemi yoksa dışarısındamı?
Bende olmadı. Hepsi eridi gitti.
Kıkırdak ve et alınması sebebi ile daha henüz rahatça nefes alamıyorum. Üç aya kadar sürermiş.
Ilk bir buçuk ay benim burun sırtının başlangıcında bir şişlik vardı. Çok korkmuştum öyle kalacak diye. Doktor masajlar vermişti alçılar çıktığında. Masajlar ile şimdi şişlik yok artık ama daha bir ay devam etmeliyim.

Senin başka sıkıntın varmı?
Şişlikler azaldımı? Kontrole ne zaman gideceksin?

Merhaba canım,
Şişlik ve uyuşukluk var. Bir tarafı biraz daha şiş. Daha sabır istiyor sanınırım. :)
Burnun içindemi yoksa dışarısındamı?
Bende olmadı. Hepsi eridi gitti.
Kıkırdak ve et alınması sebebi ile daha henüz rahatça nefes alamıyorum. Üç aya kadar sürermiş.
Ilk bir buçuk ay benim burun sırtının başlangıcında bir şişlik vardı. Çok korkmuştum öyle kalacak diye. Doktor masajlar vermişti alçılar çıktığında. Masajlar ile şimdi şişlik yok artık ama daha bir ay devam etmeliyim.

Senin başka sıkıntın varmı?
Şişlikler azaldımı? Kontrole ne zaman gideceksin?
burnun dışında, dikişli bölgede elime sert bir ip geliyor ve şişlik oluştu orada normalde 3.aygidecektim konrtole ama doktor uygun zamanda gelebilirsin dedi bir gösterecem nedir diye. onun dışında ben de de masajlarla beraber şişlikler dindi biraz

Nasıl oldun canım ?
merhaba canım, iyiyim burunda çıkan ipi aldırmaya gittim alındıktan sonra iyileşme süreci daha hızlandı diyebilirim, yandan görüntüsü çok güzel , fakat burun deliklerim konusunda kafam çok karışık, arkadaşlarım sorun yok gayet iyi diyorlar ama bence simetrisi iyi olmasına rağmen biri diğerinden daha küçük, belki ameliyattan önce de aynıydı ama şimdi mükemmel bir görüntü istediğimden olsa gerek kafama taktım. 2.ayın üç gün sonra bitiyor, masajlara devam, benim kısaca bu kadar :) senin nasıl gidiyor, toparlanmıssındır baya ?

Sevindim. Bende de ayın sorun var. Ama değişiyor. Bakalım şişlikler tamamen gidince aynı olacakmı.:( Bunun ile birlikte burun ucu bana çok uzun geliyor. Oda beni biraz sıkıyor. Ilklerde böyle değildi.
Benim 3. Ayım doldu dolacak. Hissizlik nerdeyse geçti. Burnum gittikçe yumuşuyor.
Ama tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum doğrusu. Birde ikinciye ne kadar alıyor bilmiyorum.

merhaba canım, iyiyim burunda çıkan ipi aldırmaya gittim alındıktan sonra iyileşme süreci daha hızlandı diyebilirim, yandan görüntüsü çok güzel , fakat burun deliklerim konusunda kafam çok karışık, arkadaşlarım sorun yok gayet iyi diyorlar ama bence simetrisi iyi olmasına rağmen biri diğerinden daha küçük, belki ameliyattan önce de aynıydı ama şimdi mükemmel bir görüntü istediğimden olsa gerek kafama taktım. 2.ayın üç gün sonra bitiyor, masajlara devam, benim kısaca bu kadar :) senin nasıl gidiyor, toparlanmıssındır baya ?

Sevindim. Bende de ayın sorun var. Ama değişiyor. Bakalım şişlikler tamamen gidince aynı olacakmı.:KK43: Bunun ile birlikte burun ucu bana çok uzun geliyor. Oda beni biraz sıkıyor. Ilklerde böyle değildi.
Benim 3. Ayım doldu dolacak. Hissizlik nerdeyse geçti. Burnum gittikçe yumuşuyor.
Ama tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum doğrusu. Birde ikinciye ne kadar alıyor bilmiyorum.
açıkçası ben de tekrar olmak istemem aynı süreci yasmak korkunç olur, ama kendi web sitesinde revizyon ameliyat ile ilgili bilgi var daha kısa sürüyor, ve revizyon olduğu için fiyat cok az oluyordur diye tahmin ediyorum. ben sana özelden kendi fotolarımı atıyım ,sen de at istersen daha net konuşabiliriz ;)

Merhaba bana da 2011 ve 2012 yılında Ufuk Bilkay rhinoplasti ve revizyon yapmıştı. Ben şahsen memnun değilim. Burun deliklerim asimetrik ve orta kıkırdağımda deviasyon var bu da bir burun deliğinin diğerinden daha büyük olması anlamına geliyor. Kendisine bunu sorduğumda herkesin kıkırdak yapısı farklı seninki asimetrikmiş dedi ama çok saçma bir cevap çünkü insanların büyük bir kısmı zaten asimetri şikayetiyle plastik cerrahlara yöneliyor. Burnumun yandan görünüşünde şu anda bir problem yok fakat burun ucundaki kıkırdak öne eğilimliydi güldüğümde iyice öne düşüyordu başlıca şikayetim de buydu onda herhangi bir değişiklik olmadı. Bunu sorduğumdaysa daha fazla bir şey yapamayız yoksa Michael Jackson gibi burun ucun düşer dedi. Bunları gayet sakin inandırıcı bir şekilde söylüyor ama insan sonradan anlamsızlığını kavrıyor. Ayrıca hiçbir krem vermedi yara izlerim hala çok belirgin. Çok daha ilgili doktorlara rastladım hem morluklar hem de dikiş izleri için contratubex gibi jeller öneren. Umarım yardımcı olmuşumdur tavsiye isteyenlere :)

Ben kendisiyle burun için görüşmeye gittim ve bugüne kadar gittiklerim arasındaki en burnu havada doktordu kendisi, sanki yaptırırsan yaptır der gibi ve ilgisizdi. Yaptığı burunlar genelde düz oluyormuş eski örnekleri gördü ve bana yaptığı tasarım tüm anlatımlarıma rağmen çok düz ve kabaydı o yüzden vazgeçtim. Tasarım öyleyse sonuç ne olurdu bilemiyoru.

Back
X