Burun estetiği ufuk bilkay

Konuşkan değil, ama sonuç zevke bağlı bence. Sonuç doğal Olmasını isteyenler için doğru adres. Benim tam istediğim gibi olmadı ama hiç kimse anlamıyor ameliyatımı. Illa gösterişli bir burun istiyorum diyenlere Emre İlhan yardım edebilir.

Asla ve asla Ufuk Bilkayı tavsiye etmiyorum bende onda ameliyat oldum burun ucunda aşırı derecede ödem oluştu ve burun deliklerini çok orantısız yaptı. Tekrardan başka doktora ameliyat olmayı düşünüyorum.

arkadaşlar ben de tavsiye etmiyorum ne yazık ki başarılı bir sonuç alamadım. belli bir tarzı yok, son kontrol sonrası şikayetlerimi dile getirdiğimde bu kadar takılmamam gerektiğini soyledi. yıllardır hayal edip, cesaret toplayıp, zar zor bıçak altına yatıyorsuznuz ve sonuç ödemli, burun delikleri orantısız bir burun, çok üzgünüm...

arkadaşlar ben de tavsiye etmiyorum ne yazık ki başarılı bir sonuç alamadım. belli bir tarzı yok, son kontrol sonrası şikayetlerimi dile getirdiğimde bu kadar takılmamam gerektiğini soyledi. yıllardır hayal edip, cesaret toplayıp, zar zor bıçak altına yatıyorsuznuz ve sonuç ödemli, burun delikleri orantısız bir burun, çok üzgünüm...
Merhabalar, ameliyatiniz uzerinden ne kadar geçti? Burun deliklerinizi küçültü mü? Bu sorunu birçok kişi söylüyor. Ben ilk görüşme için gidicem yakinda. Kendisinden fotoğraf göstermesini istiycem. Umarım gösteriyordur. Şu an olsanız kime giderdiniz bir de:/ Kafam karıstı:(

Ufuk bilkay ın yaptığı burunları bende beğenmedim izmirde çok tanınan bir doktor ama malesef burunlar eğri orantısız

Back
X