Burun estetigi ve agır kaldırmak vs.

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
Buda aklıma takılan başka bir soru :deli:
Ev hanımı olunca malum bütün işler bize bakıyor,
Çamaşır sepeti kaldırmak,
Yada alışveriş poşeti taşımak gibi şeyler burunu etkiler mi ?
1 ayı geçiyor ameliyat olalı,
Ben 3.haftadan sonra biraz boşverdim her işi yapıyorum ama sonra sıkıntı olmasın :işsiz:

Umarım troll değilsindir. Burada insanlar gerçek sorunlarına çözüm arıyor. Aptal bir ergen olmadığını umuyorum.
Pardon İyimisiniz ?
Kaç yıllık üyeyim bi bakın isterseniz.
Ayrıca Böyle bir konuda neden trollük yapayım ?

Hanımlar sakin lütfen, T Tweety eski bir üyedir troll değil, ameliyatı sonrası endişe ettiği şeyleri soruyor.

İnsanlar aklına takılan herşeyi sorabilir yardımcı olmak isteyen de olur zaten trollsun falan demek ne kadar doğru anlayamadım sizi. Sonucta ağır bir ameliyat geçiriyoruz ve o pskolji ile aklımıza herşey takılıyor bundan daha doğal ne olabilir ? :işsiz:

Hanımlar sakin lütfen, T Tweety eski bir üyedir troll değil, ameliyatı sonrası endişe ettiği şeyleri soruyor.
Açıklaman için Teşekkür ederim Mune Mune :KK19:
Konumda trollük ne var anlayamadım,
Hergün burun ameliyatı olmuyoruz,
Uzun zamandır istedigim ameliyatı oldum,
Herşeyden endişe etmem kadar normal birşey yok herhalde,
Öyle degişik bir psikoloji ki adımını hızlı atsan korkuyorsun.
Neyse beni bilenler biliyor.

Sanırım burberry77 de ameliyat olmuş ve ameliyat psikolojisiyle birilerine sarmak istemiş o talihli de sen oldun tweety :)

Banada doktorum ağır kaldırma dikkat et dedi ameliyat sonrası ağır kaldırmamak önemli sanırım ama ben mecburiyetten 9 gün markete gittim bugün 11. günüm ve burun ucum top gibi duruyor umarım düzelir yoksa bu hali beni çok mutsuz edicek

Banada doktorum ağır kaldırma dikkat et dedi ameliyat sonrası ağır kaldırmamak önemli sanırım ama ben mecburiyetten 9 gün markete gittim bugün 11. günüm ve burun ucum top gibi duruyor umarım düzelir yoksa bu hali beni çok mutsuz edicek
Benim 1 bucuk ayı gecti,
Dikkat etsemde bazen agır kaldırıyorum umarım sorun olmaz.

Back
X