Benim de ilk aneztezi deneyimimdi ve acaba uyuyamazsam, uyuyamadiğimi söyleyemezsem de ameliyata baslarlarsa falan diyordum

Hiç öyle olmadı tabiki. Asansöre gitmeden sakinleştirici yapıyoruz dediler. Ameliyathaneye indik, doktor dedi ki kokla bakalım biraz içine çek havayı dedi ve bir hava verdi böyle fıs fıs gibi bir şeyle. İçime bir çektim, yok bayılmadım. Sonra bir kere daha çektim, gerisini hatırlamıyorum

Ben ameliyathanede uyandım. Kendimde değil gibi hissetmedim, sayıklamadım da. Uyku hali vardı gözümü açtığımda. Sanki derin bir uykudan uyanmış gibi oldum. Hemşirenin adımı söylerek seslendiğini duydum ve gözümü açtım. Doktor iğne yapıcaz şimdi dedi ve yaptı hiç acı hissetmedim. Sonra burnundaki tamponları çıkarıyoruz dediler çıkardılar hiç duymadım. Odaya çıktığımda annem ve hemşire pijamamı giydirdi yataga yatırdılar ama ayıldım o zaman iyice. Çok iyiyim hiç ağrım yok dedim. Doktor geldi onunla konuştum. 3 saat sonra falandı sanırım yemek geldi yedim rahatça. Zaten bir sürü serum taktılar ameliyattan çıkınca, özellikle mide bulantısı olmasın diye. Ama benim yemegi yedikten birkaç saat sonra çok midem bulanmıştı ilaçlara rağmen ve kusmuştum. Normalde de bünyesi hassas biriyim midem kolay bulanır. Ama hiçbir şey olmadı çok rahatladım. Burnum biraz kanamıştı sadece ama sorun olmadı. İlk gece biraz burnumda zonklama ve hafif baş ağrısı hissettim ama ağrı kesici falan verdikleri için geçmişti. Dayanılmayacak bir acı değildi. Aneztezi konusunda korkmayın, benim deneyimim bu şekilde oldu