Ben 2 kez ameliyat oldum. Revizyon zor ve ağrılı geçerken ilk ameliyatım çok iyiydi.
Ameliyattan ilk çıktığımda hiçbir şey yok gibiydi. Evet yüzünün ortasında garip bir his oluyor ama o da olsun o kadar

nefes alıyordum, gayet iyiydim.
ameliyattan sonraki 5.saatte şişmeye başladı yüzüm. Devaamlı buz koyduk hastanede de. Ara ara çok hafif ağrım oluyordu söylüyordum hemen ağrı kesici serum takıyorlardı.
Burundan devamlı kanla karışık akıntı oluyor pembemsi. O akıntı burun içinde kurudukça da burnum tıkandı ameliyat günü akşama doğru ama yapacak bir iey yok bu da normal.
Ertesi gün sabah biraz ağrım vardı yine serum taktılar. Hastaneden çıkmadan önce (henüz tam 24saat olmamıştı dahi) biraz şişliğim göz altlarımda hafif kızarıklık vardı. Çıkarken ağrım yoktu hatta dışarıda kahvaltıya gitmiştik ailemle. Eve dönünce buz koymayı kestim ve yüzüm şişmeye devam etti. Bu sebeple 2.gün de buz koymanızı öneririm.
Ağrım çok az oldu. Ağrı kesici içtim ağrım olduğunda. 3.günden sonra şişliklerim inmeye başladı, morarma zaten hiç olmamıştı. 11.gün atelim ve tamponum çıktı. İnsan stresli olduğu için o an gereksiz gergin oluyor ama acımıyor aslında bu işlemler esnasınca can.
hastaneye giderken terlik, boyun yastığı, dudak nemlendiricisi mutlaka almanızı öneririm. Devamlı ağızdan nefes alındığı için dudaklar çok kuruyor. Başka da aklıma gelmedi şu an bir şey