- 13 Kasım 2014
- 89
- 59
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ama çok basit bi operasyon ben Salı gunu ameliyat oldum ne agrı ne sızı hiçbişey hissetmedim Yaptıracak olan arkadaşlar varsa hiç korkmayın kızlar hadi biraz cesaret
Yüzüm şişti morardı ilk 3 gün iki gündür de dudak kısımı şişiyor ama baya baya azaldı şişliklerim çok normal ya bende aynı sorunu yaşadım yarın sargım Alınacak gözaltı morluğum kaldı o da bugun biraz kapatıcı sürdüm hafifledi önümüzdeki Haftaiçi morluklarım geçer kesin yarın yeni burnumu paylaşırımGeçmiş olsun benim operasyonum da perşembe günü oldu ve tek sıkıntım ağızdan nefes almak.
Ağrı sızı çok yok hakkaten.
Ancak benim üst dudağım şu an şiş ve ağzım rahat kapanmıyor. Tavşan gibi bir dudağım var. Sizin de benzer bir durumunuz var mı? Ya da bu süreci yaşayan arkadaşlar bir bilgi verebilir mi?
Yüzüm şişti morardı ilk 3 gün iki gündür de dudak kısımı şişiyor ama baya baya azaldı şişliklerim çok normal ya bende aynı sorunu yaşadım
Merak edenler için bende dudağımı rahat hareket ettiremiyorum hatta diş etlerim sanki çekiliyor gibi bir his var hala ..Ve rahat gülemiyorum ve bugün 6. günüm.
Bende cok istiyorum ameliyat olmayi , hem burnumu hem cenemi yaptirmak istiyorum ama tam cesaret edemiyorum biraz korku var ya yakismazsa diye ve hangi doktor basarili bilmiyorum![]()
Çok ama çok basit bi operasyon ben Salı gunu ameliyat oldum ne agrı ne sızı hiçbişey hissetmedim Yaptıracak olan arkadaşlar varsa hiç korkmayın kızlar hadi biraz cesaret
Cene ameliyatı da olacaksan ortognatik cerrahi alanında uzman doktorlara gözükmeni tavsiye ederim çünkü öncesinde bir tel tedavisi de görmen gerekebilir ve onlar ortodondistler ile beraber çalışıp seni bu konuda yönlendiriyorlar. Toplam tedavi süren diş ve çene yapına göre 1 seneyi geçebilir. Ama gerçekten olman gerekiyorsa hiç zaman kaybetme bence. Ne kadar erken tedavin sonuçlanırsa o kadar erken yeni yaşantına başlarsın :)
ay tel deme bana12 - 14 yasima kadar azmi cektim o tellerden
ameliyat olmayi istiyorum ama memnun kalirmiyim kalmazmiyim ondan korkuyorum
![]()
Benimde çarşamba ameliyat günüm ama grip oldumyarin doktorla gorusucem duruma gore ameliyat ertelenebilir
İnsallah carsambaya kadar gecer ya zaten zor alistirdim kendimi korkuyorum bide ertelenirse iyice kotu olucamgeçmiş olsun ama haklısınız. Anestezi uzmanı da zaten ameliyata onay vermeden önce grip, nezle, burun tıkanıklığı vs. yaşayıp yaşamadığınızı soruyor.
Bidaha olsa bidaha girerim ameliyata o derece kolay önemli olan doktor Doktorun kimİnsallah carsambaya kadar gecer ya zaten zor alistirdim kendimi korkuyorum bide ertelenirse iyice kotu olucam
Medical park muhammed pamukcu kbb uzmani iki arkadasim ameliyat oldu kendisine cok tatli dilli biri ama ilk kez ameliyat olucam gergin hissediyorum kendimi agizdan nefes almak ve yuzumu yikayamamak en zorlayacak seyler peki sen yuzunun az morarmasi ve sismesi icin ameliyattan sonrs neler yaptinBidaha olsa bidaha girerim ameliyata o derece kolay önemli olan doktor Doktorun kim
Terasimini ne öyle bi krem verdi onu kullandım ama şişlik morarmalar oluyor 5 gün Çıkma evden baya morarıp şişecek yüzün ama Ağrı acı Sıfır kuzenim ameliyat olmuştu o beni rahatlatmaya calısıyordu hiç Ağrı olmuyor diye yine korkuyordum ama inan haklıymış ne acı ne Ağrı Hiçbişey yok gir Çık ameliyata Gününü hiç uzatma ne kadar çabuk o kadar RahatlıkMedical park muhammed pamukcu kbb uzmani iki arkadasim ameliyat oldu kendisine cok tatli dilli biri ama ilk kez ameliyat olucam gergin hissediyorum kendimi agizdan nefes almak ve yuzumu yikayamamak en zorlayacak seyler peki sen yuzunun az morarmasi ve sismesi icin ameliyattan sonrs neler yaptin
Vallahi onu doktorun söyler
Ama kapanışta sorun yoksa eğer sadece yüz simetrisini sağlamak için çene ucuna implant taktıra bilirsin. İçten takıyorlar ve en geç bir hafta içerisinde tamamen normale dönmüş oluyorsun diye biliyorum. Memnun kalmazsan da tekrar çıkarttırabilirsin. Çene silikonu gibi düşün :)
Benim burnum tam Karadeniz burnuydu birde burun ucu düşüklüğü vardı estetık yaptırdım düzeltme Kırma vs.tam teşekküllü Keşkem daha önce yaptırsaymışımNasıl bi işlem yaptırdınız?