Burun estetiği ve iyileşme Süreci hK.

Ben bugun çıkarttım sargıları ama bende be tampon vardı ne alçı burun üzwrinde sabitleştirici bişey koymustu onu aldılar hiç acı hissetmedim ben

Bende grip gibiydim ertelenir diye düşünüyodum ama yaptılar ameliyatımı. Ciğer rontgeni, kan tahlili vs yaptılar bi enfeksiyon çıkmadı.
Bugun gittim burun icime bakti kamerayla zaten bende kendimi daha iyi hissediyodum sikinti yok dedi yani ameliyatimi oluyorum carsamba gunu

Benim burnum tam Karadeniz burnuydu birde burun ucu düşüklüğü vardı estetık yaptırdım düzeltme Kırma vs.tam teşekküllü Keşkem daha önce yaptırsaymışım

Rica etsem özelden öncesi sonrası sadece burnunuzun resmini atar mısınız bana? Benimkide öyleydi ve önden uçurum bi deģişim yaşıyorum hala alışmaya çalışıyorum aynadaki bu yeni ben kişisine..rica etsem atabilir misiniz? Çok değişim oluyo böyle burunlarda..

Profılime bak istersen kolaj Yaptım bi kaçtane yükledim

Daha Yüzüm Şiş 11.günüm daha

Harika olmuş.güle güle kullanın! Peki estetik mi yoksa kbb doktoru mu yaptı? Ve boyuna elletirdiniz mi? Önden kendinizi yadırgadınız mı? Benim burnum çok kısa geliyo alışamıyorum.sizde de oldu mu böyle? Çok güzel olmuş ya maşallah çok beğendim...cevaplarsanız.bide doktorunuz kimdi?

Canım estetık olduğumu kımse anlamıyor ki babam bile anlamadı sende bi değişiklik var Diyor ama çıkartamıyor ucunu düzeltti tabıkı estetık doktoru Halit urgana yaptırdım samsuna gittim ben hiç yadırgamadım yüz şeklim hiç değişmedi çünkü seninki nasıl bılmıyorum ama doktoruna güvenmelisin zamanla daha guzel olacak sen ne zaman oldun kime ameliyat oldun

Yaklaşık 4ay önce oldum doktorumun ismini şimdilik vermek istemiyorum olurda beğenirsem ileride şimdi haksızlık etmiş olurum.güvenerek girdim ameliyata ama bende uçurum değişiklik olması yerine keşke çok değişmemiş ve kimse anlamıyor yadırgamadım diyebilseydim.inşallah zamanla içime siner.sizinki cidden çok hoş olmuş.tekrar tekrar güle güle kullanın inşallah ömürlük mutluluk olsun herkese inşallah

çook geçmiş olsun gerçekten mükemmel olmuşş..benimde kemik eğriliği ve kemer var bende olucam ama ameliyat sonrası asıl beni korkutan çünkü işyerinden izin braz sıkıntılı olabiliyor sadece şunu sormak istiyorum tam olarak kaç günlük bi süreç oluyo sonrasında?siz kaç gün sonra işbaşı yapabildiniz acaba?

Sağolun canım teşekkür ederim

canım agrı olmuyor da morluk ve şişlik oluyor o da 4 5 günde sokağa çıkılacak sevıyeye geliyor ama tamamen toparlaman 8 9 gün ilk 3 gün sokağa çıkmayı unut yavaş yavaş toparlıyorsun işte

bünyeden bünyeye görede değişiyodur illaki ama anlattıklarına bakılırsa 6. günden sonra iş başı yapabilirmiyim yaa sırf bu yüzden erteledikçe erteliyorum

bünyeden bünyeye görede değişiyodur illaki ama anlattıklarına bakılırsa 6. günden sonra iş başı yapabilirmiyim yaa sırf bu yüzden erteledikçe erteliyorum
Ama burun çok basit bi operasyon erteleme Sakın bak ayın 8.inde Salı günü ameliyat oldum Çarşamba,Perşembe ,cuma yoğun bıraz daha Cmt kontrole gittim ordan alısverıs yaptık biraz yani sokağa cıkabılecek hale geldim Pzt alçım alındı ki alınmasa da calısabılırsın Salı günü iş bası Yaptım ki burun ve meme yaptırdım meme cok zor gectı burunda tık yok önemli olan doktor onu iyi seçmen Lazım. Gerısı cok kolay valla KESK'e daha önce yaptırsaymışım

çoook saol ya o kadar rahatladım ki anlatamam.bir an önce işlemlere girişicem bende :) bu arada muazzamm bir burnun olmuş masallahh :) darısı bnaaa

çoook saol ya o kadar rahatladım ki anlatamam.bir an önce işlemlere girişicem bende :) bu arada muazzamm bir burnun olmuş masallahh :) darısı bnaaa
Inş canım erken kalkan yol alırmışKeşke daha önce yaptırsaymışım diyeceksin ama doktoru iyi seç sonra magdur olma pişman olan çok kişi var ona göre bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…