Burun estetiği ve iyileşme Süreci hK.

öncelikle geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olmuştur doktorum bende daha önce prof.dr. cengiz açıkel den süreçle ilgili bilgi almıştım kendisinin burun estetiği ameliyatı sonrası süreçle ilgili şurada paylaştığı yazıyı okumanızı tavsiye ederim sizin için faydalı olacaktır. http://www.burunestetigiuzmani.com/ameliyat-sonrasi-dikkat-edilmesi-gerekenler/

Teşekkür ederim ilginiz için bugün tamponlarımı aldırmaya gittiğimde konuşmakta güçlük çektiğimi söyledim doktoruma fakat benimle dalga geçer gibi geçiştirdi beni dudaklarınla mı konuşuyosun sanki dedi sorumun yanıtını alamadım yani ama sanırım geçici bi durum şişlikler inince eski halime dönerim diye umut ediyorum :)

merhaba yeni gordum yazinizi ben ismail kucuker e oldum 8. günüm :)

Merhaba bende 6 gün önce ameliyat oldum alçılar yarın çıkacak ama üst dudağım tavşan gibi kapanmıyor ve zaten çok ince çok kötü bir görüntü var nolur yardımcı olun sizin dudağınız normale döndü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…