- 1 Ekim 2017
- 243
- 358
- 53
- Konu Sahibi bazlamasurat
-
Benim normalde 5 gün vardi. Stresten galiba ameliyat gunumden onceki gün regl oldumMerhaba hanımlar
Burun estetiği olacağı gün regl olan veya reglinin 2. 3. Gününde olup burun estetiği olan var mı? Bi sakıncası oluyor mu? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Peki bir sorun oldu mu ameliyattan sonraBenim normalde 5 gün vardi. Stresten galiba ameliyat gunumden onceki gün regl oldum
Doktoruma sordum bir problem olmaz dedi.Peki bir sorun oldu mu ameliyattan sonra
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinDoktoruma sordum bir problem olmaz dedi.
Rica ederim. Zaten verilen agri kesicilerden dolayi heralde cok az geldiTeşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
Ya bende az önce doktoruma sorma fırsatı buldum da ödem ve kanama fazla olur geciktirseniz iyi olur dedi. Açıkcası geciktirici de kullanmak istemiyorum hiç kullanmadım ama ne yapsam şaşırdımBen regl iken ameliyata girdim oncesinde doktoruma soylemistim problem olmayacagini soyledi. Bir problem olmadi sadece biraz azaldi
Benim ilk üc gun asiri odemim olmustu. Regl nedeniyle o kadar fazla olmuş olabilir. Ama 4.gunden itibaren azalmaya basladi. Işini garantiye al benceYa bende az önce doktoruma sorma fırsatı buldum da ödem ve kanama fazla olur geciktirseniz iyi olur dedi. Açıkcası geciktirici de kullanmak istemiyorum hiç kullanmadım ama ne yapsam şaşırdım
Yani geciktirici kullansam daha iyi olacak sanırım.Benim ilk üc gun asiri odemim olmustu. Regl nedeniyle o kadar fazla olmuş olabilir. Ama 4.gunden itibaren azalmaya basladi. Işini garantiye al bence
Ya acaba doktorum ameliyat ağustosta olacağı için mi kanama çok olur dedi. Çünkü yazın ödem ve kanama daha çok oluyormuş sanırım regl olunca da daha bi fazla mı oluyor bilemedim2 kez ameliyat oldum ikisinde de regli idim.ilkinde tam ameliyat önlüğünü giyerken fark ettim.
İkincide ise ameliyattan 1 gün önce oldum. Hiç sıkıntı yaşamadım
Benim 2 ameliyatında yazındı. Dediğim gibi birisinde ameliyattan yarım saat önce oldum.diğerinde 1 gün önce regli oldum.burnumda ameliyat sonrası 1 damla kan bile olmadı. Burun ödem şişliği regl olmasan da o herkeste oluyor ilk 2 hafta.Ya acaba doktorum ameliyat ağustosta olacağı için mi kanama çok olur dedi. Çünkü yazın ödem ve kanama daha çok oluyormuş sanırım regl olunca da daha bi fazla mı oluyor bilemedim
Ya siz böyle deyince hiç kullanmak istemedim geciktirici. Çünkü boş yere düzenimi bozmak istemiyorum. Zaten benimde reglimin 3. Günü olacak ameliyat çok bi sıkıntı olmaz herhalde yaBenim 2 ameliyatında yazındı. Dediğim gibi birisinde ameliyattan yarım saat önce oldum.diğerinde 1 gün önce regli oldum.burnumda ameliyat sonrası 1 damla kan bile olmadı. Burun ödem şişliği regl olmasan da o herkeste oluyor ilk 2 hafta.
2 ameliyatta da hiç sıkıntı yaşamadım agrımda olmadı hiç.verilen serumlarla adet biraz kesiliyor zaten 3.güne cok bişi kalmaz.Ya siz böyle deyince hiç kullanmak istemedim geciktirici. Çünkü boş yere düzenimi bozmak istemiyorum. Zaten benimde reglimin 3. Günü olacak ameliyat çok bi sıkıntı olmaz herhalde ya
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)2 ameliyatta da hiç sıkıntı yaşamadım agrımda olmadı hiç.verilen serumlarla adet biraz kesiliyor zaten 3.güne cok bişi kalmaz.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)
Evet çok ağrım oluyor. Yoksa daha çok mu ağrı yapıyor?regl döneminde çok ağrın oluyosa kesinlikle geciktirici alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?