Burun estetiği ve regl

Bence geciktirici ilaç almamalısınız çünkü bu ilaçlar vücut dengesini bozduğu için anestezide bir yan etkiye bile sebebiyet verebilir allah korusun. Anestezi için yapılan tahlilleri de etkileyebilir o yüzden vücudunuzun dengesini bozmadan ameliyata girmeniz daha iyi gibi.Yani en azından ben olsam öyle yapardım.

Doktorum ısrarla geciktirin dedi bende almaya başladım acaba hata mı ettim

Doktor dediyse bir sorun olmaz demek ki. Geciktirici almanız anestezide filan sorun teşkil edecek olsaydı böyle bir talepte bulunacağını sanmıyorum doktorun. Sonuçta doktorlardan iyi bilmiyoruz, sadece tahminler yürütüyoruz

Açıkcası bende kullanmayı hiç istemedim ilk kez kullanıyorum zaten tedirginim bi sorun olacak diye ama mecbur almaya başladım umarım bir sıkıntı yaşamam

Açıkcası bende kullanmayı hiç istemedim ilk kez kullanıyorum zaten tedirginim bi sorun olacak diye ama mecbur almaya başladım umarım bir sıkıntı yaşamam

Olmaz olmaz merak etmeyin,stres de yapmayın. Ameliyat öncesi stres yapmayın,güzel düşünün güzel olsun herşey. (Gerçi her ne kadar ben bunu yapamasam da siz yapın ) Ameliyat ne zaman

Olmaz olmaz merak etmeyin,stres de yapmayın. Ameliyat öncesi stres yapmayın,güzel düşünün güzel olsun herşey. (Gerçi her ne kadar ben bunu yapamasam da siz yapın ) Ameliyat ne zaman
Ay gerçekten yapılmıyor di mi bende geceleri uyuyamıyorum stresten Pazartesi günü olacağım 3 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…