ameliyathaneye giderken nasıl hissettiniz?.Önce sakin ol . Ameliyattan önce sakinleştirici verilecek rahatlayacaksın . Ameliyat masasında en fazla 10 saniye içinde derin bir uyku .uyandığında her şey bitmiş olacak . Bende çok korkuyordum çünkü ama inan hiç korkulacak bi şey yok .
Rahattım hatta ben sakinleştirici yaptırmamıştımameliyathaneye giderken nasıl hissettiniz?.
teşekkür ederim. yanıtladığınız için. inşallah ölmem korkudanRahattım hatta ben sakinleştirici yaptırmamıştım
Siz çok korktuğunuzu söyleyin onlar yapar . Kafanız uyuşuyor bir rahatlama geliyor . Yani ameliyat öncesi gerçekten sıkıntı değil .sonrası kısa bir süre için reaksiyon yaşayabiliyorsunuz o kadar
:) kendini korkutma inan sandığın gibi değil. Rica ederimteşekkür ederim. yanıtladığınız için. inşallah ölmem korkudan
Öncelikle şunu söylüm hiç birşey hissetmiyorsun görmüyorsun. Zaten anesteziyi verdikleri ilk dakikada gidiyorsun bir kalkıyorsun ameliyat bitmş yatagındasın sevdklerin etrafnda. Sonrası ise 1 hafta da tamamen geciyor evet sonrası biraz meşakkatli ama inan öyle acılı birşey değil rahatsız edici bir süreç ve burnun cok hassaslaştıgı için yuzun şiştiği için hareket etmede zorlanıyorsun ve psıkolojik olarak yuzunun dayak yems gbi şiştiğindeb etkilenebilirsin ama bu gecici bir süreç sonrasındaki kendinde gördüğün o güzellik inan bu surece sonuna kadar degdi dedirtiyor yani benm için öyle olmuştuteşekkür ederim. yanıtladığınız için. inşallah ölmem korkudan
İğne yapılana kadar ki süreç nasıl oluyor. ordaki panik durumuÖncelikle şunu söylüm hiç birşey hissetmiyorsun görmüyorsun. Zaten anesteziyi verdikleri ilk dakikada gidiyorsun bir kalkıyorsun ameliyat bitmş yatagındasın sevdklerin etrafnda. Sonrası ise 1 hafta da tamamen geciyor evet sonrası biraz meşakkatli ama inan öyle acılı birşey değil rahatsız edici bir süreç ve burnun cok hassaslaştıgı için yuzun şiştiği için hareket etmede zorlanıyorsun ve psıkolojik olarak yuzunun dayak yems gbi şiştiğindeb etkilenebilirsin ama bu gecici bir süreç sonrasındaki kendinde gördüğün o güzellik inan bu surece sonuna kadar degdi dedirtiyor yani benm için öyle olmuştu
İğne yapılana kadar ki süreç nasıl oluyor. ordaki panik durumu
Özel hastane de yaptıracağım. Kaç kere erteledim ameliyati bu son dediler. Tamponları çıkarmak acıtıyor mu? Kanıyor mu ameliyat sonrasıYa zaten panik yapıyorsanız şimdiden itibaren bile yapmaya baslarsınız o paniği ki sanki yapıyorsunuz ama inanın hiiiç korkulacak birşey yok. İstersenız ameliyathanede degil odanızda da yaptrabilirsiniz anesteziyi özelde yapıyorsanz.
Kanama hep oluyor çok normal birşey sızıntı şeklinde oluyor. Tampon ise Eğer temizliğini güzel birşekilde yaparsanız hiç acımıyor şahsen benmki hiç acımadıÖzel hastane de yaptıracağım. Kaç kere erteledim ameliyati bu son dediler. Tamponları çıkarmak acıtıyor mu? Kanıyor mu ameliyat sonrası
Peki siz memnun kaldınız mı sonucundan, burun şeklinden,Kanama hep oluyor çok normal birşey sızıntı şeklinde oluyor. Tampon ise Eğer temizliğini güzel birşekilde yaparsanız hiç acımıyor şahsen benmki hiç acımadı
Ay inşallah, biliyor musunuz, bana iyi geldi yorumlarValla hiçç korkma hemde hiçç ben oldum 2 yıl önce asla korkmadım indirdiler ameliyathaneye anestesi uzmanı bişey sordu cevap veriyordum gitmişim zaten uyandım bitmiş ameliyat çok susadım diyordum bu yani
Hiç ama hiç korkma kimseye kulak asma millet abartıyor. Uyuyorsun zaten bi kalkıyorsun hopp bitmişAy inşallah, biliyor musunuz, bana iyi geldi yorumlar
evet memnunum, doğru meşekkatli bir süreç ama sonucunu görünce iyi ki olmuşum yine olsa yine olurum diyorsunPeki siz memnun kaldınız mı sonucundan, burun şeklinden,
Aaaa çok zor mu? Doktor dediki bana tamponlar delikli nefes alacaksınAmeliyat olmak hiçbir şey. Mühim olan o tamponlar burnundayken ağzından nefes almaya başladığında yüzün şişmekten iki katına çıktığında hissettiğin
Teşekkür ederim. Gerçekten moral veriyorsunuzevet memnunum, doğru meşekkatli bir süreç ama sonucunu görünce iyi ki olmuşum yine olsa yine olurum diyorsun
Öyle bir şey yok. O nefes alan tamponlar tıkanıyor. Gayet de ağzından nefes alıyorsun sadece. Benim en çok zorlandığım konu bu oldu.Aaaa çok zor mu? Doktor dediki bana tamponlar delikli nefes alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?