arkadaslar burun estetiği yaptırmak istiyorum. dr konusunda kararsız kaldım.ankarada veya istanbulda meşhur bir dr.a mı yaptırmalıyım yoksa kendi yaşadığım şehirde bir dra mı. mesela barış çakıra ameliyat olanlar memnunlar mı ve ameliyatı ne kadara yapıyor.
pmbs sen kime ameliyat olmuştun?
Cnm benim doktorum Nebil Bozdoğan, kesinlikle tavsiye ederim, ameliyat olalı henüz 1 hafta oldu ama dün alçı çıkınca gördük. bandajlı haliyle de herkes fazlasıyla doğal ve güzel olduğunu düşünüyor. kesinlikle tavsiye ederim. internetten irtibata geçip ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını isteyebilirsin, ayrıca ankara dışından geleceğin için ameliyat ücretine dahil olarak sana 5-6 gün (alçın çıkana kadar) kalabileceğin yer de ayarlıyorlar, aklında olsun.
bir de göz çevren çok morardı mı? yaklaşık iki hafta suratın dışarı çıkılamayacak kadar kötü gözüktüğünü söyledi bir arkadasım. senin de öyle oldu mu, yoksa hafif mi atlattın? bir de açık teknikle mi yapıldı kapalı teknikle mi? çok soru sordum ya :)canım özelden ameliyatın ne kadara mal oldu yazabilir misin? sakıncası yoksa. burada yazılmıo galiba...
arkadaslar burun estetiği yaptırmak istiyorum. dr konusunda kararsız kaldım.ankarada veya istanbulda meşhur bir dr.a mı yaptırmalıyım yoksa kendi yaşadığım şehirde bir dra mı. mesela barış çakıra ameliyat olanlar memnunlar mı ve ameliyatı ne kadara yapıyor.
bir de göz çevren çok morardı mı? yaklaşık iki hafta suratın dışarı çıkılamayacak kadar kötü gözüktüğünü söyledi bir arkadasım. senin de öyle oldu mu, yoksa hafif mi atlattın? bir de açık teknikle mi yapıldı kapalı teknikle mi? çok soru sordum ya :)
selam canım.
onemlı olan sececegın doktorun ankarada, ıstanbulda bulunması ve meshur olması degıl tatlım...
onemlı olan sey sececegın doktorun hastalarının memnunıyetı boshayallersmile
bulundugun sehır hangısı acaba?
sana doktor tavsıyesınde bulunabılırız.
ınternetten doktorlar ve onlara amelıyat olmus hastalar hakkında genıs caplı arastırma yapmanı tavsıye ederım.
ayrıca bu forumdakı burun estetıgı bolumunde bulunan ''tum konuları'' tek tek okumanı sıddetle onerırım cunku bu sekılde hem doktorlar hem de onların hastaları hakkında cok bılgı sahıbı olacaksın yerimseniben
soruların varsa sorabılırsın :smiley-cool:
soru bana yoneltılmemıs gercı ama ben de cevaplamak ıstedım sempatiksalakcinni
karamelcım suratının ne kadar morardıgı ya da ne kadar sıstıgı hıc ama hıc onemlı degıl. zaten morluklar ve sıslıkler 4. gunden ıtıbaren hızla azalmaya baslıyor.
ben 5. gunden ıtıbaren yanı tamponlarım alınır alınmaz sokaklarda surtmeye basladım mesela. carsıya gıttım gezdım dolastım ayakkabı bıle aldım yanı sırnaşık şey
ustelık morluk ve sıslık olayı amelıyata ve bunyeye gore degısıyor.
bu konuya cok takılma derım.
canım cevapladığın için teşekkür ederim. ooff benım burada bir ark. gözümü fena korkuttu. çok fena oluo ameliyat sonrası dedi, 2-3 hafta evden çıkılamayacak durumda oluyorsun. insanı depresyona sokuyor falan deyince korkmuştum. içime su serptiniz hepiniz teşekkürler...
yaşadığı şehirden bir doktor olması bana göre daha mantıklı çünkü ameliyatının ilk 15 gününde okadar cok gitmen gerekiyorki doktora sonra 1. ayı doldurunca sonra 2. ayı doldurunca yni sürekli gözetim altında oluyorsun ve en basitinden bir durum geliştiginde ve doktora sormak istedigin bişey oldugunda hemen ulaşabilme kolaylıgın olmalı .morluk konusuna gelince bünyene göre ve doktorun ne kadar ince çalıştıgına göre degişir canım ..ben ameliyatımın 15. gününde süslenip püslenip düğüne katıldım ve şiş olmama ragmen bi çok insan anlamadı anlayanlarda ne kadar güzel ve doğal dediler hep .o yuzden bu tür şeyleri kafana takma hem morarsa bile sonuçta geçecegini biliyorsun canım ..
bir de göz çevren çok morardı mı? yaklaşık iki hafta suratın dışarı çıkılamayacak kadar kötü gözüktüğünü söyledi bir arkadasım. senin de öyle oldu mu, yoksa hafif mi atlattın? bir de açık teknikle mi yapıldı kapalı teknikle mi? çok soru sordum ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?