Burun estetiği yaptırmak istiyorum, yarımcı olur musunuz?

_karamel_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
263
0
316
Konya
arkadaslar burun estetiği yaptırmak istiyorum. dr konusunda kararsız kaldım.ankarada veya istanbulda meşhur bir dr.a mı yaptırmalıyım yoksa kendi yaşadığım şehirde bir dra mı. mesela barış çakıra ameliyat olanlar memnunlar mı ve ameliyatı ne kadara yapıyor.

Merhaba aramıza hoşgeldin. Ben de bu siteye ilk üye olduğumda seninkine benzer bir soru sormuştum, ben doktorlar arasında kararsızdım gerçi. Antalya'da, İzmir'de ve İstanbul'da çok başarılı doktorlar var. ben ankarada oldum. doktorumdan memnunum ama Barış Çakır'ın ameliyat sonuçları da oldukça başarılı. İstanbul'da olmam gerekseydi Emre İlhan ya da Barış Çakır'ı tercih ederdim. doktorun ne kadar ünlü olduğundan çok, ne kadar az şikayet eden hastası olduğuna bakmanı tavsiye ederim. ben bütün forumları okudum nerdeyse, kimin memnun kimin şikayetçi olduğuna baktım. hatta liste bile çıkarmıştım. iki ayın sonunda 5 doktor ismi çıktı ortaya, hepsiyle gidip yüz yüze görüştüm ama burdaki yorumlara göre en çok içime sinende karar kıldım, çünkü bir tane bile şikayet eden hastası yoktu ameliyattan sonra.

hoşbulduk :) ben konyada yaşıyorum. araştırdığım doktor hakan çepni.burada yorum bulamadım. o yuzden sorularıma yanıt bulamadım. yaptırdığım zaman şimdiki halimi arar mıyım diye korkuyorum. biraz cesaretsizlik var. peki ankarada hangi doktorlar iyi, bilgin var mı?

ben ankarada cebeci tıp fakültesinde prof. dr. zeki can'a oldum ve sarqım ilk çıktığı andan itibaren burnumdaki şişlikler beni rahatsız bile etmedi ameliyat sonrasındaki süreçdede çok rahattım ankarada olucaksan orda ol derim :) ama qazi tıp daki doktorlarında iyi olduğu söyleniyor

pmbs sen kime ameliyat olmuştun?

Cnm benim doktorum Nebil Bozdoğan, kesinlikle tavsiye ederim, ameliyat olalı henüz 1 hafta oldu ama dün alçı çıkınca gördük. bandajlı haliyle de herkes fazlasıyla doğal ve güzel olduğunu düşünüyor. kesinlikle tavsiye ederim. internetten irtibata geçip ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını isteyebilirsin, ayrıca ankara dışından geleceğin için ameliyat ücretine dahil olarak sana 5-6 gün (alçın çıkana kadar) kalabileceğin yer de ayarlıyorlar, aklında olsun.

canım özelden ameliyatın ne kadara mal oldu yazabilir misin? sakıncası yoksa. burada yazılmıo galiba...

canım özelden ameliyatın ne kadara mal oldu yazabilir misin? sakıncası yoksa. burada yazılmıo galiba...
bir de göz çevren çok morardı mı? yaklaşık iki hafta suratın dışarı çıkılamayacak kadar kötü gözüktüğünü söyledi bir arkadasım. senin de öyle oldu mu, yoksa hafif mi atlattın? bir de açık teknikle mi yapıldı kapalı teknikle mi? çok soru sordum ya :)

arkadaşım emre ilhana ol. kendisi hem kbb ci, hem estetisyendir. şekli de iyi olur nefes de alırsın. ben ona olmadığım için o kadar pişmanım ki. onun topiğini okursan şikayet eden kimse bulamazsın. bu iş çok ciddi bişey, bunun kötü psikolojisini ben çok yaşadım.

selam canım.
onemlı olan sececegın doktorun ankarada, ıstanbulda bulunması ve meshur olması degıl tatlım...
onemlı olan sey sececegın doktorun hastalarının memnunıyetı boshayallersmile
bulundugun sehır hangısı acaba?
sana doktor tavsıyesınde bulunabılırız.

ınternetten doktorlar ve onlara amelıyat olmus hastalar hakkında genıs caplı arastırma yapmanı tavsıye ederım.
ayrıca bu forumdakı burun estetıgı bolumunde bulunan ''tum konuları'' tek tek okumanı sıddetle onerırım cunku bu sekılde hem doktorlar hem de onların hastaları hakkında cok bılgı sahıbı olacaksın yerimseniben

soruların varsa sorabılırsın :smiley-cool:

soru bana yoneltılmemıs gercı ama ben de cevaplamak ıstedım sempatiksalakcinni

karamelcım suratının ne kadar morardıgı ya da ne kadar sıstıgı hıc ama hıc onemlı degıl. zaten morluklar ve sıslıkler 4. gunden ıtıbaren hızla azalmaya baslıyor.
ben 5. gunden ıtıbaren yanı tamponlarım alınır alınmaz sokaklarda surtmeye basladım mesela. carsıya gıttım gezdım dolastım ayakkabı bıle aldım yanı sırnaşık şey
ustelık morluk ve sıslık olayı amelıyata ve bunyeye gore degısıyor.
bu konuya cok takılma derım.

yaşadığı şehirden bir doktor olması bana göre daha mantıklı çünkü ameliyatının ilk 15 gününde okadar cok gitmen gerekiyorki doktora sonra 1. ayı doldurunca sonra 2. ayı doldurunca yni sürekli gözetim altında oluyorsun ve en basitinden bir durum geliştiginde ve doktora sormak istedigin bişey oldugunda hemen ulaşabilme kolaylıgın olmalı .morluk konusuna gelince bünyene göre ve doktorun ne kadar ince çalıştıgına göre degişir canım ..ben ameliyatımın 15. gününde süslenip püslenip düğüne katıldım ve şiş olmama ragmen bi çok insan anlamadı anlayanlarda ne kadar güzel ve doğal dediler hep .o yuzden bu tür şeyleri kafana takma hem morarsa bile sonuçta geçecegini biliyorsun canım ..

canım ben konyadayım. hakan çepniyi düşünüyorum burada. forumlarda konyadaki doktorlar hakkında yorum bulamıyorum, işin kötü tarafı bu.

canım cevapladığın için teşekkür ederim. ooff benım burada bir ark. gözümü fena korkuttu. çok fena oluo ameliyat sonrası dedi, 2-3 hafta evden çıkılamayacak durumda oluyorsun. insanı depresyona sokuyor falan deyince korkmuştum. içime su serptiniz hepiniz teşekkürler...

ayy inanmiyorum yaa hic alakasi yok arkadasin cok abartmis :dilcikar:
hic bakma oyle soyleyenlere cok cabuk geciyor morluklar.
benim gozlerim 2.-3. gun oyle sisti ve morardi ki artik kucuk kaldi yani cizgi gibi...
gozlerimi zor aciyordum o derece...
ama 4. gunden itibaren gecmeye basliyor hem de hizla :icecream:

ozur dilerim ama bir sey eklemek istiyorum canim
olusan morluklarin doktorun ince calismasiyla alakasi yok kesinlikle
morluklar tamamen ameliyatin buyuklugu ya da kucukluguyle alakali olan bir sey
mesela burna sadece rinoplasti yapilmasiyla sadece septorınoplasti yapilmasi arasinda fark var. yani septorınoplastinin morlugu daha fazla olur

Son düzenleme:

Hala 50. mesaj kotasını dolduramadığım için özelden mesaj yazamıyorum ama buraya yazmakta bir sakınca olduğunu zannetmiyorum. ben Çağ Hastanesi'nde tüm masraflar dahil 3500 TL'ye ameliyat oldum. Bugün 8. günüm olmasına rağmen morluklarım oldukça iyi durumda zaten 4 günden itibaren sararmaya başladı, şu anda makyaj yapmıyorum evde olduğum için, ama yapsam morluklar hiç belli olmaz. gözlerim ve yanaklarımdaki şişlikler de 5. gün itibariyle yok oldu. sadece sabahları hafifi şişlik oluo ynaklarımda ve üst dudağımda sonra 1-2 saat içinde geçiyor onlar. geriye kalan şişlikler burun ucu ve alın ile burnumun birleştiği yerde. ben bir hafta sonra işe başlıycam, Nebil bey o zamana kadar şişliklerin dışarıdan fark edilebilir durumda olmayacak kadar ineceğini söyledi, zaten tam şeklinin oturması en az 6 ay sürecek. ama iki hafta içinde toparlanırsın merak etme

Bir de iki hafta insan içine çıkamayacak durumda olacağını düşümnmüyorum. alçı alınana kadar sadece doktora kontrole gitmek için evden çıktım. alçı 6. günde çıktı. ben de iki gündür bandajla sürekli geziyorum =))

merhaba kızlar bende ameliyat oldum nebil bozdoğana.bugun 11.günüm alçılarım alınırken burnumu gördüm çok doğal duruyodu ani benm istediğim gibi bnm burnumda eğiklik vardı nefesde alamıyordum şuan tıkanıo ama şişlik oldugu için.bendede çok morarma olmadı 2 gün sağ taraf morardı birz ama sonra azaldı.şişlikde çok diil bünyeye göre değişir.doktorumada gelince çok ilgili çok başarılı bi doktor bende burdan araştırıp seçmiştim nebil beyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…