Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben de çok doktor arayışına girdim en sonunda 6 ay önce Gazi Hastanesinde Reha Yavuzer ' e oldum.
ben ankarada cebeci tıp fakültesinde prof. dr. zeki can'a oldum ve sarqım ilk çıktığı andan itibaren burnumdaki şişlikler beni rahatsız bile etmedi ameliyat sonrasındaki süreçdede çok rahattım ankarada olucaksan orda ol derim :) ama qazi tıp daki doktorlarında iyi olduğu söyleniyor
ben ankarada cebeci tıp fakültesinde prof. dr. zeki can'a oldum ve sarqım ilk çıktığı andan itibaren burnumdaki şişlikler beni rahatsız bile etmedi ameliyat sonrasındaki süreçdede çok rahattım ankarada olucaksan orda ol derim :) ama qazi tıp daki doktorlarında iyi olduğu söyleniyor
canm burun şeklinden memnunmusun bende zeki beyin hastasıyım burun ucum çok düşük ve iki parça şeklinde seninle bu konuda acaba detaylı görüşebilirmiyiz. şimdi de aynı dr la revizyon düşünüyorumda, kendisi bile kabul etti. yani düşüklüğünü falan sitede ilk kez onun hastasını buldum yardımcı olursan çok çok sevinirim....![]()
merhaba kızlar bende ameliyat oldum nebil bozdoğana.bugun 11.günüm alçılarım alınırken burnumu gördüm çok doğal duruyodu ani benm istediğim gibi bnm burnumda eğiklik vardı nefesde alamıyordum şuan tıkanıo ama şişlik oldugu için.bendede çok morarma olmadı 2 gün sağ taraf morardı birz ama sonra azaldı.şişlikde çok diil bünyeye göre değişir.doktorumada gelince çok ilgili çok başarılı bi doktor bende burdan araştırıp seçmiştim nebil beyi
ben ameliyatımı Muhammet Dilber'e oldum ve ıyıkı de olmusum cok memnunum hem amelıyat oncesı hemde amelıyat sonrası cok ılgılı bı doktor kendısı.Tavsiye ederim