Burun estetiği yaptırmak istiyorum, yarımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ben de çok doktor arayışına girdim en sonunda 6 ay önce Gazi Hastanesinde Reha Yavuzer ' e oldum.

Arkadaşlar ben de çok doktor arayışına girdim en sonunda 6 ay önce Gazi Hastanesinde Reha Yavuzer ' e oldum.

Canım memnun musun Reha Bey'den? Bi arkadaşım da ona ameliyat olmak istiyordu, benim ameliyattan sonraki halimi beğenince Reha beyden vazgeçti, Nebil Beye ameliyat olmaya karar verdi. ama ameliyat öncesinde hepimizde olduğu gibi onun da hala aklı karışık biraz.

Merhaba canım, ben 11 ay önce Barış Çakır'a ameliyat oldum. Burnumdan çok memnunum şeklinde hiçbir bozulma olmadı ya da nefes problemi yaşamadım :) Şekli de çok doğal duruyor, hemen alışıyorsun :)

barış çakırın ücreti bana biraz fazla geldi. nebil beyin ücreti daha uygun. nebil beyle mail yoluyla iletişime geçtim. inanılmaz ilgili bir doktor. içim ısındı.
arkadaşlar sizin ameliyatlar kapalı teknikle mi açık teknikle mi yapıldı?

ben ankarada cebeci tıp fakültesinde prof. dr. zeki can'a oldum ve sarqım ilk çıktığı andan itibaren burnumdaki şişlikler beni rahatsız bile etmedi ameliyat sonrasındaki süreçdede çok rahattım ankarada olucaksan orda ol derim :) ama qazi tıp daki doktorlarında iyi olduğu söyleniyor

canm burun şeklinden memnunmusun bende zeki beyin hastasıyım burun ucum çok düşük ve iki parça şeklinde seninle bu konuda acaba detaylı görüşebilirmiyiz. şimdi de aynı dr la revizyon düşünüyorumda, kendisi bile kabul etti. yani düşüklüğünü falan sitede ilk kez onun hastasını buldum yardımcı olursan çok çok sevinirim....:50:

izmir Ekol hast. Cem Karas a oldum 20 gün önce .. çok memnun kaldım..burnum inanılmaz doğal duruyor:))

ben ankarada cebeci tıp fakültesinde prof. dr. zeki can'a oldum ve sarqım ilk çıktığı andan itibaren burnumdaki şişlikler beni rahatsız bile etmedi ameliyat sonrasındaki süreçdede çok rahattım ankarada olucaksan orda ol derim :) ama qazi tıp daki doktorlarında iyi olduğu söyleniyor

merhaba,

bende ankara tıpta olmak istiyorum.Siz olalı baya olmuş.Nasıl memnun musunuz sonuçtan.Aslında korkuyorum ama.

ben ameliyatımı Muhammet Dilber'e oldum ve ıyıkı de olmusum cok memnunum hem amelıyat oncesı hemde amelıyat sonrası cok ılgılı bı doktor kendısı.Tavsiye ederim

canm burun şeklinden memnunmusun bende zeki beyin hastasıyım burun ucum çok düşük ve iki parça şeklinde seninle bu konuda acaba detaylı görüşebilirmiyiz. şimdi de aynı dr la revizyon düşünüyorumda, kendisi bile kabul etti. yani düşüklüğünü falan sitede ilk kez onun hastasını buldum yardımcı olursan çok çok sevinirim....:50:

neseem bende zeki hocaya burun küçültme ameliyatı olacağım sen memnun kalmadınmı ? cevap verirsen çok sevinirim.

merhaba kızlar bende ameliyat oldum nebil bozdoğana.bugun 11.günüm alçılarım alınırken burnumu gördüm çok doğal duruyodu ani benm istediğim gibi bnm burnumda eğiklik vardı nefesde alamıyordum şuan tıkanıo ama şişlik oldugu için.bendede çok morarma olmadı 2 gün sağ taraf morardı birz ama sonra azaldı.şişlikde çok diil bünyeye göre değişir.doktorumada gelince çok ilgili çok başarılı bi doktor bende burdan araştırıp seçmiştim nebil beyi

Merhaba Hurishuris, sanırım Nebil bey'e burun ameliyatı olmuşsun. Bende ameliyat olmak istiyorum Ankara tıptan bir doktorla görüştüm ama görüşmeyi çok kısa tuttu, içime sinmedi yeterince bilgilenemediğimi düşünüyorum. Nebil bey'le ilgili çok güzel yorumlar var. Senden bilgi almak istedim, bana yardımcı olursan çok sevinirim. birde ücret ne kadar ödemiştin? şimdiden çook teşekkürler..

ben ameliyatımı Muhammet Dilber'e oldum ve ıyıkı de olmusum cok memnunum hem amelıyat oncesı hemde amelıyat sonrası cok ılgılı bı doktor kendısı.Tavsiye ederim

canm bende mhammet bey i düşünüorm ne kadar fiyat söyledi sana ve neye göre değişio bu fiyat amelyt ettgi hstaneye göre mi ? agrın sızın oldu mu tamponlar kaç gün kalıo cnm

Back
X